Upravenie pravidla o reklame ?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Upravenie pravidla o reklame ?

Príspevok od používateľa schw33k »

Momentalne mi vadi len jedna vec a to jest - tato tema http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=59325 , kamarat len chcel od userov dostat ohodnotenie svojej totalne amaterskej stranku , ako ju spravil , co by mal zmenit a pod.= nezaraba na tom , neponuka ziadne vyrobky a sluzby, tak preco ked chce len radu co by mal zmenit a pod. je ihned zablokovana ...
Podla mna by sa malo zamysliet nad upravenim a zospecifikovanim tohto pravidla o reklame , pretoze priklad : niekto si pyta nieco kde by nasiel a nejaky user mu posle link tak to uz nieje reklama ? inokedy su stale vyuzivane linky nejakych stranok to tiez nieje reklama

( dakujem modom alebo adminom , ze neodstavia tento moj prispevkom nejakou trapnou vetou ako soplavemu decku ako to tu uz niekedy byva zvykom ... )
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Niektoré prípady sa dajú tolerovať, napríklad nejde ti stránka, tak treba poslať link aby sa videlo čo máš zle.. ale tento týpek sem hádže tie svoje aktuality už aspoň 5 krát a to teda nie, už sa pýtal veľa krát na názor, dostal ho.. prerobí tam pár veci a zase sa pýta na názor. Jemu ide iba o reklamu
vladopt
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

web

Príspevok od používateľa vladopt »

Kebyze by mi islo o reklamu tak robim uplne nieco ine neviem kedy som to naposledy sem hodil ale isto je tomu asi dva mesiace z par tych nazorov co ste mi nechali a stihol som aspon tak nieco zachytit som porobil na webe co sa dalo a spravil este lepsie tak nechapem ci by vas zabilo zo dva dni to tu nechat aby som mohol zas nieco dopracovat co sa ludom paci a co nie.....nechcem nic strasne a nic zle a nechcem robit reklamu mojej stranke chcem len nazory ludi a to je pre mna PODSTATNE!!!
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

ked ti na tom zalezi, tak si sprav na webe guestbook (napr. www.blueboard.cz ) a nech ti tam pisu navstevnici svoje nazory. Vidis predsa, ze na tomto fore to uz ludom lezie hore krkom...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

schw33k, kazdemu priemerne inteligentnemu cloveku je jasne, co je reklama- nech sa ju snazi zaobalit do cohokolvek- a co reklama nie je. Ja osobne nevidim jediny dovod, preco by sa pravidlo tykajuce sa reklamy malo menit... nechcem vidiet mozne nasledky, ktore by zmena tohto pravidla mohla sposobit- najma po tom, co sme si tu uz v tejto suvislosti mali moznost "uzit". BTW. GothaR tvojmu kamaratovi ponukol idealne riesenie- pokial naozaj ide len o to, o com vyssie pises ci uz ty, alebo on sam.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

ale niekedy to fakt prehanate .... (hlavne audiotrack)
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=41 ... ht=#419681

ak bola toto reklama tak uz neviem ... ale kopec inych odkazov na skorokomercne stranky tam kludne byt mozu
Gothar
Moderátor
Moderátor

gwixt napísal:ale niekedy to fakt prehanate .... (hlavne audiotrack)
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=41 ... ht=#419681

ak bola toto reklama tak uz neviem ... ale kopec inych odkazov na skorokomercne stranky tam kludne byt mozu
Ide o to, ze tam mu tie stranky poskytuju so zamerom pomoci, nie s tym aby tie stranky navstivili ludia, ktori ani netusia o com su(takze len naberanie navstevnosti, ked si uzivatel pozrie uvodnu stranku a ide kade lahsie).
schw33k: urcite mate dost kamaratov, preco sa neopytat ich? Nikto ti nebude nic zakazovat a nazor sa dozvies tiez.
schw33k
Guru
Guru

GothaR napísal:schw33k: urcite mate dost kamaratov, preco sa neopytat ich? Nikto ti nebude nic zakazovat a nazor sa dozvies tiez.
mozno prave nemame az tolko znamych v odbore PC vecí , o spropagovanie stranky problem kamarat nema , to sa bat nemusis ... Vsak dobre, bol to len taky navrh , ale stale tvrdim , ze jeho topici nemaju reklamny charakter , ked si napr. niekto pyta linky na wallpapers , dostane par stranok , tak by sme to spravili tak , ze napisem topic , nepoznate nejaku stranku s aktualitami ? Tak mi Vlado posle link svojej ,a v tom pripade by zmazana nemusela byt .. lenze ako pisal , ze mu nejde o reklamu, nerobi to tak ..poznam ho dost dobre nato aby som vedel ..that´s all
Gothar
Moderátor
Moderátor

schw33k napísal:mozno prave nemame az tolko znamych v odbore PC vecí , o spropagovanie stranky problem kamarat nema , to sa bat nemusis ... Vsak dobre, bol to len taky navrh , ale stale tvrdim , ze jeho topici nemaju reklamny charakter , ked si napr. niekto pyta linky na wallpapers , dostane par stranok , tak by sme to spravili tak , ze napisem topic , nepoznate nejaku stranku s aktualitami ? Tak mi Vlado posle link svojej ,a v tom pripade by zmazana nemusela byt .. lenze ako pisal , ze mu nejde o reklamu, nerobi to tak ..poznam ho dost dobre nato aby som vedel ..that´s all
a naco su ti znami v obore PC? Vacsina uzivatelov internetu ani nevie co je html kod, takze nazory treba zbierat od obycajnych ludi, ti tiez vedia posudit, ci sa im stranka paci a co by na nej chceli zmenit. A coder by to mal vediet.(ak nie tak tu ma na to sekciu programovanie, kde moze poprosit o radu s vytvorenim konkretnej casti kodu).
btw mne sa to tiez nejavi ako 100% reklama, ale pravidla fora nepustia, nazory ludi moze ziskat napriklad aj z nejakeho chatu, ale vec je taka, ze pri registracii na toto forum kazdy suhlasil s jeho pravidlami a ak vam teraz nevyhovuju a nikto ich nechce menit, tak mozete odist :)
schw33k
Guru
Guru

Jasne ako inac , nepaci sa ti padaj to je casta a velmi mudra veta tu znejuca ..
Ja beriem pravidla , toto forum sluzi pre ludi , ja som dal navrh, prihovaram sa za kamarata , bol zamietnuty, bodka .. btw naco su potom Pripomienky a NAVRHY , naco je tema co sa vam nepaci na fore ? Vsak ludia suhlasili s pravidlami , tak ked sa nepaci nech padaju nie ? :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Akakolvek propagacia stranok podobneho typu nie je na fore vitana! Nabuduce to neskonci len zmazanim odkazu!
schw33k
Guru
Guru

ok rozumiem , posledna otazka , aby som nebol mimo ..
toto nieje reklama hej ? toto sa smie http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=56 ... wallpapers
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Stranky na wallpapre nie su extremistcky a rasisticky zamerane.
vladopt
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

haha

Príspevok od používateľa vladopt »

Mily Hojko a pani moderatori! Neviem ako si na to prisiel ze moj web je rasisticky a extremisticky a neviem este co si vymyslis skus to prosim Ta nejak argumentovat ked nieco take napises nie len napisat bezduchu vetu Akakolvek propagacia stranok podobneho typu nie je na fore vitana! Nabuduce to neskonci len zmazanim odkazu!Stranky na wallpapre nie su extremistcky a rasisticky zamerane.
tym nic nedokazes. Na hojkovi su temy ktore splnaju paragraf "podpory a propagacie hnuti a skupin potlacajuce zakladne ludske prava a slobody " takze tiez by som pomlcal a ty zodpovedas za web a aj za nazory uzivatelov pretoze mozes zmazat tie topiky a neurobis to. Sam vies ktore su to. Takze najdi mi nieco co je na mojom webe extremisticke a rasisticke ! Pravidla na hojkovi urcite neplatia pre vsetkych rovnako tak by si sa mal nad tym zamysliet napriklad tie wallpapre. Takze nechapem co vlastne mas proti?Ja nepotrebujem reklamu ja potrebujem nazory ludi na moj web a toto forum je priam idealne lebo sa tu stretavaju rozne typi ludi. Daj mi dva dni volnosti a uz ta viac nebudem otravovat a prestanem sem davat moj web. Dakujem
Gothar
Moderátor
Moderátor

schw33k napísal:Jasne ako inac , nepaci sa ti padaj to je casta a velmi mudra veta tu znejuca ..
Ja beriem pravidla , toto forum sluzi pre ludi , ja som dal navrh, prihovaram sa za kamarata , bol zamietnuty, bodka .. btw naco su potom Pripomienky a NAVRHY , naco je tema co sa vam nepaci na fore ? Vsak ludia suhlasili s pravidlami , tak ked sa nepaci nech padaju nie ? :roll:
Tym by si sa mohol obhajit, keby tuto temu zmazali, ale je to v pripomienkach a tak rozoberame preco ano a preco nie. Lenze odpoved vychadza jednoznacne na zamietnutie tvojho navrhu, cize tak. Par veci sa v pripomienkach vyriesilo a zrealizovalo pokial na to bola vola, cize to tu nie je pre srandu, ale ak je navrh rozumny tak ma sancu na realizovanie.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Tvoja stranka bola odtialto zmazana uz niekolko krat, isto si pochopil dovod preco to tak bolo. Ak mas zaujem o nazor ludi, tak si ich chod pytat na ine forum.
Zamknuté