Jean-Michel Jarre
Jean-Michel Jarre
Hmmm, mladšej generácii to meno asi nič nepovie, ale tí starší asi poznajú... Počúvo ho tu niekto? Podľa mňa lepší multiinštrumentalista ani nie je, jeho hudba je proste vynikajúca a unikátna.
-
mastermind
VIP
-
r4wMUnt34q
Star
to mastermind: Máš pravdu, trochu prisilné slová
Ale musíš uznať, že je jeden z najlepších.
to r4wMUnt34q: Ak si nevieš spomenúť na jeho skladby, thak sa mrkni sem http://www.lamky.net/viewtopic.php?t=38577 a vypočuj si Images, sú tam jeho najväčšie hity.
to brm: Ja ho žeriem doteraz a rozhodne nemám pocit, že by jeho skladby boli "viac či menej elektronické", ony sú elektronické furt a len ťažko sa dá povedať, v akom presne hudobnom štýle Jarre tvorí; každý album je iný. Ale zober si takú Geometry of Love - ak je aj tento album pre teba príliš elektronický, thak už potom fakt neviem. Rozhodne jeho najatmosférickejší album, aký kedy vydal.
to all: A čo koncerty? Miliónové publikum, zápis v Guinnesovej knihe rekordov, neskutočná show, nezabudnuteľný zážitok. Bol na nich niekto osobne? Ja, bohužiašľ nie, ale z toho, čo som videl, mi šli oči vypadnúť.
to r4wMUnt34q: Ak si nevieš spomenúť na jeho skladby, thak sa mrkni sem http://www.lamky.net/viewtopic.php?t=38577 a vypočuj si Images, sú tam jeho najväčšie hity.
to brm: Ja ho žeriem doteraz a rozhodne nemám pocit, že by jeho skladby boli "viac či menej elektronické", ony sú elektronické furt a len ťažko sa dá povedať, v akom presne hudobnom štýle Jarre tvorí; každý album je iný. Ale zober si takú Geometry of Love - ak je aj tento album pre teba príliš elektronický, thak už potom fakt neviem. Rozhodne jeho najatmosférickejší album, aký kedy vydal.
to all: A čo koncerty? Miliónové publikum, zápis v Guinnesovej knihe rekordov, neskutočná show, nezabudnuteľný zážitok. Bol na nich niekto osobne? Ja, bohužiašľ nie, ale z toho, čo som videl, mi šli oči vypadnúť.
bol som na nom v londyne v akejsi hale, dobry koncert, ale trosku suchyyy, lepsie na zabavenie je bez ladu a skladu. zarre je na sluchatkaMr.Henky napísal: to all: A čo koncerty? Miliónové publikum, zápis v Guinnesovej knihe rekordov, neskutočná show, nezabudnuteľný zážitok. Bol na nich niekto osobne? Ja, bohužiašľ nie, ale z toho, čo som videl, mi šli oči vypadnúť.
-
Colortraincleaner
Medium Star
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
rad si ho vypocujem, mam od neho celu diskografiu na DVD plus nejake tie koncerty, tusim z Gizy a z Pariza ale to som si nie isty...neviem, jeho koncerty byvaju hlavne o vizualnych efektoch, co sa tyka jeho vykonu , tak je to taky priemer ale zasa treba uznat, ze je to priekopnik v tomto hudobnom zanri hoci Vangelis alebo Mike Olfield sa mi pacia viac a co sa tyka mulitiinstrumentalizmu, tak v tom pripade jednoznacne Oldfield vedie, ten tusim vie brnkat na vsetkych strunovych nastrojoch ak sa nemylim..ak ano tak ma opravte... 
ked som chodil na zakladku, mal som vyborny zdroj hudby. kamaratov foter chodil na sluzobne cesty do zahranicia (za totaca na zapad, dodnes neviem co robil
) a nosil odtial platne. mal zo styri aj od J M J a vtedy ma to uchvatilo. udalo mi to smer. ked boli vsetci metalisti ja som bol depesak
. este si pametam, ze sme tie platne nahravali na kazety a predavali v skole, normalne rodicia spoluziakov si od nas kupovali, total bizniz
, ale to uz som asi dost O.T.
inac do tej tvojej lamkovej temy som ti pridal jedno cd, ktore v normalnej diskografii Jarreho nie je. daj vediet co to je. mam to doma na original cd
inac do tej tvojej lamkovej temy som ti pridal jedno cd, ktore v normalnej diskografii Jarreho nie je. daj vediet co to je. mam to doma na original cd
JEAN-MICHEL ANDRÉ JARRE
Rád by som založil tému o tomto "pionierovi" elektronickej hudby.Má síce 59 rokov no aj teraz ma neskutočnú hudbu, Téo a téa,aj človek ktorý ho nepozná tak dobre musí poznať nejakú jeho pieseň(oxygene4,rendez vous 2....).
//pridávam wallpaper s jeho cd
www.jeanmicheljarre.com
www.oxygene3d.com
www.jeanmicheljarre.pl
//pridávam wallpaper s jeho cd
www.jeanmicheljarre.com
www.oxygene3d.com
www.jeanmicheljarre.pl
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Bohužiaľ sa pokúsil priblížiť mase a napodobniť tak úspešných DJov. Dopadlo to presne tak, ako som čakal. Musíme dúfať, že na jeho ďalšom albume už bude starý dobrý Jarre, akého poznám.Hacket napísal:jeho novy album téo a téa akokeby zmenil v nom styl.pocul som zatial iba pilotny singel a Vintage ale velmi ma to chytilo.