Leadtek 7600gs AGP8x vs zdroj 300w
Leadtek 7600gs AGP8x vs zdroj 300w
mam problem prednedavnom som kupoval tuto novu grafiku len neviem preco vzdy mi pri starte vyhodi hlasenie ze nie je dostatocne napajanie a preto je znizeny vykon.Zdroj mam 300w tak neviem bude to tym?
Zo zaciatku som si nevsimol ze ma dodatocne napajanie tak som to hodil len do maticnej az potom na upozornenie som to hodil aj na zdroj.
Neni taktnuta,tak uz neviem co s tym
Zo zaciatku som si nevsimol ze ma dodatocne napajanie tak som to hodil len do maticnej az potom na upozornenie som to hodil aj na zdroj.
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Tak nejak som to chcel aj ja napisat, ze by som vam velmi rad ukazal co taky zdroj (ale ozaj zdroj, napr. Fortron) dokaze utiahnut... Ak teda sa zachova rovnomerne vytazenie vetiev
Zatial som nemal v dome zostavu co by moj 350W Fortronik neutiahol a bolo tu uz vselico (sice nie moje, ale niekedy dost brutal zrave vecicky...) 
-
ezechiel88
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Leadtek 7600gs AGP8x vs zdroj 300w
PCI-E karty si z pci-express slotu dokazu "potiahnut viacej elektriky" ako by si mohli tahat z AGP slotu.spec napísal:mam problem prednedavnom som kupoval tuto novu grafiku len neviem preco vzdy mi pri starte vyhodi hlasenie ze nie je dostatocne napajanie a preto je znizeny vykon.Zdroj mam 300w tak neviem bude to tym?
7600gs je nativne karta pre pci-e a do AGP je das vdaka prevodniku, ktory je na karte. aj ten zerie nejaku elektrinu a tu tej karte AGP slot casto nedokaze poskytnut a preto sa na kartach casto nachadza dalsia elektricka zasuvka do ktorej das vyvod priamo zo zdroja (koncovka ako na disk)
Pozeral si, ci na tej karte nie je takato zasuvka? Pripadne je korektne zapojena?
btw 300W zdroj bohate staci