multifunkcna posilnovacia veza

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

multifunkcna posilnovacia veza

Príspevok od používateľa smejo »

chcel by som si kupit nejaky mensi (aj lacnejsi :oops: ) multifunkcny stroj, ale vobec sa v tom nevyznam, tak pisem sem :D ... malo by to byt nieco mensie (sirka do 1 m, vyska okolo 2m (balkon ma 2,5) - chcem to na balkon), s funkciami zhruba ako na prilozenych obrazkoch... nepoznam ziadne znacky a nemam s tym ani ziadne skusenosti, ale bol som sa pozriet v jednom obchode, kde maju taketo veci, al tam to ide asi tak od 20k :? - v hypermarketoch maju okolo 5k (cca tak by som do toho chcel dat), ale neviem ci je to asi take kvalitne ako napriklad bicykle z hypermarketu znacky olpran :D - ak ano, tak take nechcem ... pls poradte, ak s tym mate nejake skusenosti :)

Obrázoktoto je len priblizna predstava co by to malo byt (len obrazok z guglu)

ale v metre som objavil nieco, tak vam dam obrazok :)
Prílohy
okomentujte:)
okomentujte:)
metro.JPG (51.92 KiB) 1080 zobrazení
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

LOOOOOOOOL na balkooon ??? tak to som este nepocul :D:D:D to by ma v zivote nenapadlo :D:D:D sorry ale toto fakt je take... :smt009 :smt043 :smt044
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

vyzera to asi tak lacne ako vela to stoji... :?
btw len taky detail, ze je tam len 45kg zavazia co je dost malo a mam pocit ze dat viacej tak to polames ;)
ale mozno risk je zisk :D
smejo
Addict
Addict

spesko napísal:LOOOOOOOOL na balkooon ??? tak to som este nepocul :D:D:D to by ma v zivote nenapadlo :D:D:D sorry ale toto fakt je take... :smt009 :smt043 :smt044
sorry, ale ak nemas co povedat k veci, tak ani nepis ;) , btw, pocul si niekedz o niecom takom, comu sa hovori zaskleny balkon :?:

cize myslis, ze ten co je z metra nie je dobry, respektive nekvalitny?
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

smejo napísal:sorry, ale ak nemas co povedat k veci, tak ani nepis ;) , btw, pocul si niekedz o niecom takom, comu sa hovori zaskleny balkon :?:

cize myslis, ze ten co je z metra nie je dobry, respektive nekvalitny?
ne to som nepovedal ze je zly, ale na balkon ??? noaco ked je zaskleny ved ked byvas v bytovke tak aj tak na Teba bude par ludi cumiet... aspon podla mna a ked niekde v dome tak to je ine ked mas vyhlad balkona na zahradu alebo tak... lebo aj väcsi balkon a tak...
smejo
Addict
Addict

dobre, prosim vas rieste to, o com je tato tema a nerobte zbytocny OT ;) - ostatnych ludim mam akurat tak na salame ;) ... ale potreboval by som poradit ohladom toho stroja :)
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Presne toho Ironmana mam doma, stryko sa toho potreboval zbavit a tak som to zobral. Neviem ako velky balkon mas, ale mne na klasicky petrzalsky balkon to nevojde, resp ak aj ano, tak si neviem predstavit akukolvek dalsiu manipulaciu s tym strojom.

Co sa tyka mojich skusenosti...no bolo to pouzivane, ale aj tak to strasne vrzga, ta blbost na cecky je prilis uzka, teda aspon na mna: 185cm. A celkova konstrukcia je taka "cinska". Proste smejd. Osobne by som si to nekupil, vyhodene prachy, ale ked mas zaujem, tak ti to darujem za odvoz a rozmontovanie :D
smejo
Addict
Addict

kebyze som z BA tak v pohode, lenze ja som z KE :D
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Na tvojom mieste by som to nekupoval. Lebo 45 kil je vazne slaba zataz. A ktomu neverim ze budes mat dostatok miesta na cvicenie. Radsej si kup permanentku do fitka a makaj tam na roznych strojoch.
smejo
Addict
Addict

no, tak asi sa poobzeram po niecom mensom ... dajte nejake tipy na nieco (nemyslim konkretne, ale aky typ stroja :) )
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Po prve, pred kupou si vyskusaj cvicenie na tom stroji
po druhe, hlavnou chybou lacnych strojov je ich "krehkost" co znamena, ze su tam strasne lahke zavazia. V skole mame jeden taky stroj a nemam problem cvicit s plnym zasobnikom zavazi:) u nas v posilke si nalozim 4 a je to pekna vaha. Neodporucal by som menit tieto zavazia, ten stroj by sa ti mohol rozpadnut pod zadkom.
Asi tolko
Je sice pravda ze takyto stroj nemam doma a ho mat nechcem (posilku mam asi 200m od domu), a myslim ze po case ti takyto stroj bude len zavadzat
Napísať odpoveď