Nooo tak ma napadlo ze po dlhej dobe zase vytvorim neaku tu temu a napadla ma takato otazka. Co by mala splnat politicka strana aby ste ju volili ? V com by mala prosperovat a ake nazory ba mala obhajovat aby vam vyhovovala pri volbach ? Ake zamery alebo co by mala unas zmenit aby sa vam to zapacilo a drzali jej palce po dlhu dobu ?
Mala by byt:Pravicovo orientovana, zamerana na rozvoj, demokraciu a na rozvijanie vsetkych odvetvi rovnomerne Nemala by byt:Populisticka, extremisticka, orientovana iba na jednu krajinu /napr iba na USA alebo RUS/
ono, to by mala byt idealna, aby vyhovovala kazdemu. Mozno lepsie povedane z kazdeho roska troska, ale hlavne by mala presadzovat zaujmy obcanov a nie seba, ci ktorej skupiny ludi.
vsetky prispevky su dost vseobecne.ked si to tak clovek vezme kazda strana ma vo svojom pol programe ze budeme rozvijat demokraciu, podporovat rozvoj lokalit a podobne stale opakujuce sa frazy.to su takmer vsetky pol strany v SR.Su to tzv. univerzalne strany.Opakom su totalitne alebo totalitarne strany(nie od slova totalita) tj ich orientovanie je zamerane na jeden konkretny ciel napr u nas strana zelenych,strana priatelov piva etc.tazko si potom vybrat tu pravu.
Urcite by mala podporovat malých a stredných podnikatelov, dokoncit zacate reformy [alebo aspon ich nekazit] dohliadat na efektívne a plynulé vyuzitie eurofondov.
2neo napísal:vsetky prispevky su dost vseobecne.ked si to tak clovek vezme kazda strana ma vo svojom pol programe ze budeme rozvijat demokraciu, podporovat rozvoj lokalit a podobne stale opakujuce sa frazy.to su takmer vsetky pol strany v SR.Su to tzv. univerzalne strany.Opakom su totalitne alebo totalitarne strany(nie od slova totalita) tj ich orientovanie je zamerane na jeden konkretny ciel napr u nas strana zelenych,strana priatelov piva etc.tazko si potom vybrat tu pravu.
Hm, tento prispevok ohl. tvojich narokov na politicku stranu nie je o nic konkretnejsi nez tie, kt. si oznacil za dost vseobecne.
v kazdom pripadne odsudzujem take strany ktore su tzv. ludovodemokraticke, tzv. "socialnodemokraticke" vid Ficko a jeho mafia, akekolvek robotnicke hnutia a ine strany typu KSS a ine rasisticke strany typu SNS a dalsie revolucne strany. Kedze je u nas fasizmus zakazany tak som schvalne nespomenul ze fasisticke strany tiez.
Mam rad strany ktore neslubuju moc a vidia veci viac menej realne.
Cize celkovo povedane - pravicovo orientovane (nie extremne)