14 rocne
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak si tie svoje gýčove pseudo-intelektualske reči nechaj pre mladé husičky.r4wMUnt34q napísal:...Dufam,ze toto je posledny raz, co to na toto forum pisem, lebo uz ma to nudi.. Furt niekto musi robit stupidne generalizacie.. TREBA SPOZNAT TU, CO VAS ZAUJME.. Statistiky vam nepomozu, ani taketo vyroky..
-
r4wMUnt34q
Star
-
mastermind
VIP
tak ako si ty posledny krat napisal svoj nazor. aj ja dufam ze to pisem posledny krat.
ak nejaka 14 rocna "vyspela" husicka zaujme nejakeho 19-20 rocneho DOSPELEHO chlapa a este o nej povie ze je intelektualne vyspela, tak je ovladany testosteronom, alebo je tak plytky a prazdny, ze mu uroven 14 rocneho dietata staci.
14 rocne dieta, chodi do 8-9 triedy na ZAKLADNEJ skole, uci sa to mozno sustavy dvoch linearnych rovnic, nema to predstavu o zivote, nema to ziaden vseobecny prehlad a to iste dieta ma dospelemu chlapovi vyhovovat po intelektualnej stranke?
ak ano tak by som si velmi prial aby sa taky clovek nikdy nezapojil do rozmozovacieho procesu a tym urobil sluzbu ludstvu.
ak nejaka 14 rocna "vyspela" husicka zaujme nejakeho 19-20 rocneho DOSPELEHO chlapa a este o nej povie ze je intelektualne vyspela, tak je ovladany testosteronom, alebo je tak plytky a prazdny, ze mu uroven 14 rocneho dietata staci.
14 rocne dieta, chodi do 8-9 triedy na ZAKLADNEJ skole, uci sa to mozno sustavy dvoch linearnych rovnic, nema to predstavu o zivote, nema to ziaden vseobecny prehlad a to iste dieta ma dospelemu chlapovi vyhovovat po intelektualnej stranke?
ak ano tak by som si velmi prial aby sa taky clovek nikdy nezapojil do rozmozovacieho procesu a tym urobil sluzbu ludstvu.
-
r4wMUnt34q
Star
mastermind napísal:tak ako si ty posledny krat napisal svoj nazor. aj ja dufam ze to pisem posledny krat.
-
qwerty-xyz
no hura,konecne nazor s ktorym treba uplne suhlasitmastermind napísal:tak ako si ty posledny krat napisal svoj nazor. aj ja dufam ze to pisem posledny krat.
14tky?srandujete? DOPORUCUJEM vsetkym sracom co tu maju vek vhodny ku 14tkam a citaju tuto temu aby take alebo podobne vztahy okaslali vzhladom nato ze u 14tky necakajte vernost alebo uprimnost, najviac z nich bude s vami chodit ajtak len preto ze mate peniaze a ze jej kupite chlast alebo pozvete na party, povie vam ze vas lubi, chodite s nou asi tyzden a medzi tym sa dozvedate dalsie skutocnosti a ked ste spolu na nejakej party tak zistite ze sa na nej polizala s este zopar sracmi, spravala uplne neinteligentne a "lacno" a klamstva a somariny.Nakoniec sa vy citite vinny a smutny len koli tomu ze ona nema trocha rozumu.Toto si nevymyslam ale skusenosti z okolia ma za posledne roky utvrdili v tom ze v 99% pripadoch to tak je.Je pre nich frajerina sa brutalne ozrat a za radom sa lizat pripadne sex ...atd...To plati aj o 15-16tkach a niekedy aj vyssie.Nejaky normal vztah by ste mali hladat niekde okolo 18 a vyssie, samozrejme ak aj vy tolko mate.
Su to deti ktore chcu sahat aj tam kde nedosiahnu.
Myslim ze v casoch zakladnych a strednych skol sa streba vykaslat na nejake vztahy a venovat sa svojim zaujmom a konickom...atd Lebo mnoho ludi zisti ze kolko sa zbytocne natrapili a naplakali pre bezvyznammne vztahy zaco sa mohli kludne podielat na svojom rozvoji alebo rozvoji niecoho ineho co by im v buducnosti robilo radost.
Myslim ze v casoch zakladnych a strednych skol sa streba vykaslat na nejake vztahy a venovat sa svojim zaujmom a konickom...atd Lebo mnoho ludi zisti ze kolko sa zbytocne natrapili a naplakali pre bezvyznammne vztahy zaco sa mohli kludne podielat na svojom rozvoji alebo rozvoji niecoho ineho co by im v buducnosti robilo radost.
-
r4wMUnt34q
Star
Ludia vacsinou hovoria na zaklade svojich skusenosti, ale hadzat ludi do jedneho vreca kvoli ich veku je iracionalne. Je pravda, ze minimalne vacsina bab v tom veku este nevie, co chce (niektore ani po 20), ale takto na ne kydat podla mna neni pekne.. Kydaj na tu tvoju, nie na vsetky, urcite si to nezasluzia.. Je pravda, ze okolo 18 uz su taky ludia, co vedia co chcu a tak.Sheep napísal:14tky?srandujete? DOPORUCUJEM vsetkym sracom co tu maju vek vhodny ku 14tkam a citaju tuto temu aby take alebo podobne vztahy okaslali vzhladom nato ze u 14tky necakajte vernost alebo uprimnost, najviac z nich bude s vami chodit ajtak len preto ze mate peniaze a ze jej kupite chlast alebo pozvete na party, povie vam ze vas lubi, chodite s nou asi tyzden a medzi tym sa dozvedate dalsie skutocnosti a ked ste spolu na nejakej party tak zistite ze sa na nej polizala s este zopar sracmi, spravala uplne neinteligentne a "lacno" a klamstva a somariny.Nakoniec sa vy citite vinny a smutny len koli tomu ze ona nema trocha rozumu.Toto si nevymyslam ale skusenosti z okolia ma za posledne roky utvrdili v tom ze v 99% pripadoch to tak je.Je pre nich frajerina sa brutalne ozrat a za radom sa lizat pripadne sex ...atd...To plati aj o 15-16tkach a niekedy aj vyssie.Nejaky normal vztah by ste mali hladat niekde okolo 18 a vyssie, samozrejme ak aj vy tolko mate.![]()
![]()
Ja ziadnu nemam, vztahy budem riesit az vtedy ked ma nebude tazit skola a ine zalezitosti...r4wMUnt34q napísal:Ludia vacsinou hovoria na zaklade svojich skusenosti, ale hadzat ludi do jedneho vreca kvoli ich veku je iracionalne. Je pravda, ze minimalne vacsina bab v tom veku este nevie, co chce (niektore ani po 20), ale takto na ne kydat podla mna neni pekne.. Kydaj na tu tvoju, nie na vsetky, urcite si to nezasluzia.. Je pravda, ze okolo 18 uz su taky ludia, co vedia co chcu a tak.
samozrejme ja tvrdim ze vacsinou najcastejsie pripady su take, myslim ze ozrate baby na sidlisku alebo na diskach a v baroch vydavas pravidelne
ja sa len bojim ze zachvilu nebude v baroch pre chlapov plac a nie to pre este nezletele caje
také obdobie neexistujeSheep napísal:Ja ziadnu nemam, vztahy budem riesit az vtedy ked ma nebude tazit skola a ine zalezitosti...
k téme: 14 ročné sú nedozrelé a pubertálne decká... skúmajú, hladajú niečo nové ako sa zabaviť a tak... je to prirodzené a je to vecou rodičov ako sa o ne starajú...
-
rivatnt2
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ani sa nedivim, 13, 14tky sa lepia na 18+. Ale je to pre nich skor len nejaka nova vec ktora im cosi kdesi kupi a ukazu sa s nim pred kamaratkami. Podla mna nechapu hlbku slov laska a sex...butthead napísal:také obdobie neexistuje, jedine v nezamestnaní a na dôchodku...
k téme: 14 ročné sú nedozrelé a pubertálne decká... skúmajú, hladajú niečo nové ako sa zabaviť a tak... je to prirodzené a je to vecou rodičov ako sa o ne starajú...
2butthead: jj, to mas pravdu, je to vecou rodicov. lenze casto sa stava ze babena sa za tri mesiace zmeni (myslim k horsiemu) a rodicia si to ani nevsimnu a ich "zlate dievcatko" je zrazu "prvotriedny grazel".
to byt vse.
p.s: necem urazat dievcata vo veku 12-14 na fore, ale su zradne ako jesenne pocasie. a inak vynimka potvrduje pravidlo.
-
r4wMUnt34q
Star
-
qwerty-xyz
co pises ze o nic lepsi??? tym chces povedat ze keby mal chlapec 14 a chce vyskusat nieco nove tak vypali po 18-ke??......alebo co??? ze sa bude K****t po meste???...chlapci aki su taki su ale urcite veci nerobia nikdy.........r4wMUnt34q napísal:Ja len na margo kydania.. Chlapci nie su o nic lepsi.. O nic !
14 rocny chalan vyskusa co je to alkohol a cigarety......... plus neaku diskoteku....takze BUDEM KYDAT NA TIE ZASRANE DIEVCATA LEBO SI TO ZASLUZIA !!!!!
okrem toho ako tu uz dakto spominal dievca moze byt mile a slusne a za tri mesiave je z nej uplny grazlik.......
-
r4wMUnt34q
Star
Myslim tym, ze 14 rocny chlapci su ovela horsi grazli ako dievcata.. Dalsia vec je, ze vychova chlapcov a ocakavania od spolocnosti su odlisne.. Keby boli rovnake ako u dievcat, neni vylucene, ze by bolo tolko isto mladych dzigolov.. Clovek vo veku 14 rokov este nevie co chce a je na rodicoch, aby mu dopomohli v najdeni seba sameho, lebo sa moze dat na zle chodnicky.. Tot vseqwerty-xyz napísal:co pises ze o nic lepsi??? tym chces povedat ze keby mal chlapec 14 a chce vyskusat nieco nove tak vypali po 18-ke??......alebo co??? ze sa bude K****t po meste???...chlapci aki su taki su ale urcite veci nerobia nikdy.........![]()
14 rocny chalan vyskusa co je to alkohol a cigarety......... plus neaku diskoteku....takze BUDEM KYDAT NA TIE ZASRANE DIEVCATA LEBO SI TO ZASLUZIA !!!!!
okrem toho ako tu uz dakto spominal dievca moze byt mile a slusne a za tri mesiave je z nej uplny grazlik.......
-
qwerty-xyz
moznoze preto,pretoze starsi chalan sa citi vo vztahu zo 14-kou ako ten nadradeny vo vztahu,pricom keby boli 18 a 18 tak by boli rovnocenni,okrem toho 14-ka chce vcetko skusat takze ked ti 18.ka povie ze akurat nechce tak nechce ale 14-15-16 to chcu vyskusat tak sa povolia..... MOJ NAZOR...mozno sa mylim neviem..... neskusal somspiro napísal:ak myslis grazlovstvo niektorych co robia blbosti to poznam ale je to mensina a u dievcat je taka co lezie za 18+ jak za vyhrou kazda ! nechapem preco sa snimi neikt ozahadzuje(myslim tych starsich!)
-
Performerr
Novice
hmm
podla mna su niektore 14-tky fakt chutne pokial neotvoria usta