Hlasky anglictinarov
-
Matlak
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Hlasky anglictinarov
sem napiste nejake smiesne hlasky anglictinarov u nas napr. "open your ziacka knizka" 
-
shanoy
Star
heh podobne mam aj ja spoluziaka len ten vie vyslovovat no nevie pisat je jeden z najlepsich anglictinarov vie skoro vsetko no pisat to vobec nevie ale aj tak mu ucka dava vzdy 1 na vysvedceny..miso03 napísal:To by sa vsetko este dalo, spoluziak sa uci anglictinu 5. rok a nevie absolutne vyslovovat. "wash my hair" vyslovil ako "vaš mi hár" Nepapatam si na vetu co by bola spravne vyslovena.
kámo...ako to si toho môjho kamoša nepočul vyslovovať... on je asi verný štúrovec, bo väčšinou vyslovuje systémom píš ako p(i/o)čuješmiso03 napísal:To by sa vsetko este dalo, spoluziak sa uci anglictinu 5. rok a nevie absolutne vyslovovat. "wash my hair" vyslovil ako "vaš mi hár" Nepapatam si na vetu co by bola spravne vyslovena.
a to sa učí AJ tuším 7 rokov...
-
shanoy
Star
Re: Hlasky anglictinarov
a inac to iste aj nasaMatlak napísal:sem napiste nejake smiesne hlasky anglictinarov u nas napr. "open your ziacka knizka"
Re: Hlasky anglictinarov
nevedia to prelozitshanoy napísal:a inac to iste aj nasa
moj anglictinar s oblubou pouzival: Ja z teba porodim jeza
v anglictine bolo viacero hlasok od jedneho spoluziaka ale momentalne si nespominam
uplink:
-
r3sp3ct
Light Professional
ak môže mám brutal príhody z učiteľom fyziky 
jeho známe výroky :
Zdvihni paprčku ( prihlásiť sa )
Fyzika je krásna, fyzika je nádherná ( ak mál niekto výhrady k fyzike )
nehulákaj po mne ( hádajte
)
Raz som si z neho robil p*ču a prišiel ku mne prečo máte polámanú ceruzku a ja že ta sa mi polamala, keď som ju hádzal, a on že hááááádzal a pokom, a ja že po kamarátovi a on že po kamaráááátovi, a ja že to viete keď niečo s prákom vystreľujete zo 6teho poschodia to nie sranda, a on že s prakom a zo 6tééého, ja som z neho nemohol.
Ešte poznám od učiteľa telocviku : našteľuj bradavky, šteľuj, šteľuj... a behaj, šteľuj behaj....
Učiteľ Elektrotechniky : ak sa vám náhodou otvoril zošiť pod lavicou, tak ho zatvorte lebo bude žltá karta potom červená
alebo NEOPISUJTE VEREJNE (na spolužiaka keď opisoval z otvoreným zošitom na lavici)
tiež dobré hefty sú keď zap*čuješ a musíš dať 5 SK do fondu, a povieš dop*či mám len 10 Sk
Jaj Stredná škola
Inak v Utorok robíme uchaľak, potom hodím pár fotiek
možno ma uvidíte v sexi minisukni s 3kami kozami 
jeho známe výroky :
Zdvihni paprčku ( prihlásiť sa )
Fyzika je krásna, fyzika je nádherná ( ak mál niekto výhrady k fyzike )
nehulákaj po mne ( hádajte
Raz som si z neho robil p*ču a prišiel ku mne prečo máte polámanú ceruzku a ja že ta sa mi polamala, keď som ju hádzal, a on že hááááádzal a pokom, a ja že po kamarátovi a on že po kamaráááátovi, a ja že to viete keď niečo s prákom vystreľujete zo 6teho poschodia to nie sranda, a on že s prakom a zo 6tééého, ja som z neho nemohol.
Ešte poznám od učiteľa telocviku : našteľuj bradavky, šteľuj, šteľuj... a behaj, šteľuj behaj....
Učiteľ Elektrotechniky : ak sa vám náhodou otvoril zošiť pod lavicou, tak ho zatvorte lebo bude žltá karta potom červená
alebo NEOPISUJTE VEREJNE (na spolužiaka keď opisoval z otvoreným zošitom na lavici)
tiež dobré hefty sú keď zap*čuješ a musíš dať 5 SK do fondu, a povieš dop*či mám len 10 Sk
Jaj Stredná škola
Inak v Utorok robíme uchaľak, potom hodím pár fotiek