cokoladka...wtf?
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
cokoladka...wtf?
tu na fore som si viac krat precital ze sa huli nieco comu sa hovori "cokoladka" ale ani za b0h4 neviem zistit co to je.pls napiste to tu dakto a potom to kludne aj vymazte
Re: cokoladka...wtf?
asi bluntovy papier s prichutov cokoladypinacolada napísal:tu na fore som si viac krat precital ze sa huli nieco comu sa hovori "cokoladka" ale ani za b0h4 neviem zistit co to je.pls napiste to tu dakto a potom to kludne aj vymazte
a rci ako "sa da bavit aj bez travy" si nechajte prosim vas.piste iba ti ktory mozu pomoct
Re: cokoladka...wtf?
hmpinacolada napísal:tu na fore som si viac krat precital ze sa huli nieco comu sa hovori "cokoladka" ale ani za b0h4 neviem zistit co to je.pls napiste to tu dakto a potom to kludne aj vymazte
a rci ako "sa da bavit aj bez travy" si nechajte prosim vas.piste iba ti ktory mozu pomoct
vsak hasis.
-
Lord PROXI
King
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
-
m3thod-man
Star
-
pinacolada
Guru wannabe
ja neviem ludia, ale ti co sa pytate, mi pripadate ako keby ste boli negramotni...!!! lebo neviete dat do gugla slovo hasis, ze ?zelovoc napísal:jaky je rozdiel oproti trave? dake tie +- mi napiste
tak napr. tu je nieco o tom
btw: nespekulujte, najlepsie su listocky
"Znal jsem kluka, který, když se dostal na vysokou, šel a koupil hašiš tak za 5 000Kč. V hospodě se potkal s chlápkem, kterej mu to měl obstarat...Řek mu: dej mi prachy a za hodinu to tady máš. charasJe to neuvěřitelný, ale fakt mu ten haš za hodinu přivez... Ale pozdějc vyšlo najevo, že to ve skutečnosti byl jen velký kus vosku ze svíčky, kterej byl na povrchu obalenej hašišem. On to nakonec stejně rodal někomu dál, a ten se to ještě chystal říznout henou, krémem na boty, asfaltem, a tak. Fakt je, že každý blok hašiše je něčím říznutý. Takže společně s hašišem kouříte e jiný věci. Tráva, ta se říznout nedá. Zato LSD se někdy míchá se strychninem! A nedělají to jen kluci na ulici, je to i v tom řetězci výš..."

-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert