mam taku otazku ála lama....papierovo akosi som hladal a rozdiel nejaky vacsi som nenasiel akoze funkciami nie ich prepracovanostou a kvalitou ale tym ze tam su su tieto telefony priblizne na rovnakej urovni?
to ze je hudobny telefon viem....ale sa pytam playere maju obidva ale ake ...cize funkcia mp3player tam je nezalezi ako prepracovana...poprosim k veci...
proste w810 ma funkciu walkman kt. k610 nema...su tam rozne vymozenosti ktore vsetky objavis az keby si sa s MT chvilu hral...napr. MT mozes zapnu bud normalne alebo iba ako mp3 player co dost uspori baterku..samozrejme ze aj mnoho inych funkcii
jedno viem k610 je 3g a w810 nie to je prvá po druhé k 610 nemá fm stereo radio nemá žiadne radio k 610 nemá infrak je tam toho plno na mobilmanii je to rozpísané
Matej18 napísal:jedno viem k610 je 3g a w810 nie to je prvá po druhé k 610 nemá fm stereo radio nemá žiadne radio k 610 nemá infrak je tam toho plno na mobilmanii je to rozpísané
K610 radio nema to mas pravdu..ale stereo podporuje, infrak nema aj to mas pravdu..a na co by mu asi bolo povies mi? posielal si infrakom napriklad par megovu mp3jku? 5-6 minut to trva?
ale on napisal ze nema stereo radio takze mal pravdu. naco infrak? lebo sa este stale vyuziva aj ked je to stara technologia vsimni si ze nokia vo svojich smartphonoch vyradila infra (6680,N70) ale teraz ho tam zacala znova davat(N73, N80), vsak to by uz mohli potom vyradit aj take GPRS nie? vsak aj to je uz pomale.
bukelo napísal:K610 radio nema to mas pravdu..ale stereo podporuje, infrak nema aj to mas pravdu..a na co by mu asi bolo povies mi? posielal si infrakom napriklad par megovu mp3jku? 5-6 minut to trva?
Lolca ja ho požívam na prenos obrázkov ak majú malo mb je to rýchlejšie nemusíš hladať phone iba pošleš a máš