UMTS na N6280
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
UMTS na N6280
zdravim, dnes som bol zobrat N6280 u T-mobilu,...
a cel som s kamosom skusit Videohovor (ma nato podporujuci mobil) ale v menu pri nom nemam vysvietenu moznost "videohovor", teda sa neda zvolit,.. tak som kukal do nastaveni, a mal som tam dualny rezim,.. tak som skusil prepnut na UMTS, ale telefon stratil signal a nist neslo,... az ked som to prepol na GSM resp. dual tak znova chytil signal, ale ovsem videohovor furt nende,...
a som v blave, takze tu by signal mal byt(na UMTS)
neviem ci to stym suvisi, ale davali mi dnes aj novu SIMku
inak pausal...
neviem co este dodat, nejake napady?
a cel som s kamosom skusit Videohovor (ma nato podporujuci mobil) ale v menu pri nom nemam vysvietenu moznost "videohovor", teda sa neda zvolit,.. tak som kukal do nastaveni, a mal som tam dualny rezim,.. tak som skusil prepnut na UMTS, ale telefon stratil signal a nist neslo,... az ked som to prepol na GSM resp. dual tak znova chytil signal, ale ovsem videohovor furt nende,...
a som v blave, takze tu by signal mal byt(na UMTS)
neviem ci to stym suvisi, ale davali mi dnes aj novu SIMku
inak pausal...
neviem co este dodat, nejake napady?
-
mikkimikki
Medium Professional
v ktorej casti BA si ? lebo nieje to tam zevraj vsade ! ... skus ak mas nejaky napr. data start mrknut do t-zones na aktivovane sluzby .. mal by si tam mat sluzbu videohovor .. ak nie tak si ju daj aktivovat (nemusis ist do t-mobileu da sa to aj cez t-zones) a potom by ti to uz malo ist .. videohovor uskutocnis tak ze vyberes kontakt/cislo a podrzis zelene tlacitko
-
Traktorista
Guru
no, som z biskupic a na nete v zakaznickej zone to mam aktivne... ale tak aktivovala mi to len dnes okolo obeda, tak mozno ze to este nezfunkcnili,.. som bol aj predxvilkou v meste a som sa na to zabudol pozriet,..mikkimikki napísal:v ktorej casti BA si ? lebo nieje to tam zevraj vsade ! ... skus ak mas nejaky napr. data start mrknut do t-zones na aktivovane sluzby .. mal by si tam mat sluzbu videohovor .. ak nie tak si ju daj aktivovat (nemusis ist do t-mobileu da sa to aj cez t-zones) a potom by ti to uz malo ist .. videohovor uskutocnis tak ze vyberes kontakt/cislo a podrzis zelene tlacitko
-
mikkimikki
Medium Professional
-
mikkimikki
Medium Professional
-
Traktorista
Guru
si myslis ze ked mi dnes davali novu simku a novy telefon, ze by mi dali nieco co nepodporuje 3g??? tak to si asi ty lama,...low-rider napísal:jeziiis vy lami,a co takto si ist zobrat aj 3G SIM kartu ???![]()
![]()
inak som sa este pytal na tu sluzbu, takze aktivovane by to malo byt dobre, asi to bude tym signalom,.. skusim to checknut zajtra v meste,...
-
mikkimikki
Medium Professional
je to tak low-rider ma pravdu ak nemas 3g sim-ku tak mas smolu kedze 3g pracuje na uplne inom principe prenosu ako je GSM. aj oco si bral minuly tyzden 6280 a behom 2 dni mu poslali 3g kartu a uz mu idu vsetky funkcie 3g a mam aj 3g internet a v modeme je tiez ina sim katra ako je sim na GSM.takze problem moze byt v tom ale aj pokrytie ma T-MOBILE slabsie ako ORANGE takze to je tiez jedna z moznosti.no skus to este v centre a ak ti to nepojde ani tam tak problem je v karte.
-
mikkimikki
Medium Professional
-
uplink
VIP
sigh...aktivovane 3G video hovory ci co za somariny. NIE. Staci aby Ti na mobile svietilo vedla ikonky signalu 3G pod sebou tot sjo...nikdy som nic neaktivoval, len som volal s brachom cez to a to konkretne z nokie 6280 na nokiu 6233...ked zavolas 12345 a spytas sa ich na tu sluzbu, tak Ti povedia ze video hovory tam kde su dostupne maju tarifikaciu ako normalne hovory, akurat nezahrnaju volne minuty, cize aktivacia ci podobna vec je imho zbytocna.
a v tom 3g na 6280 jak rychlo ma nahratu taku priemernu stranku ???majlo01 napísal:je to tak low-rider ma pravdu ak nemas 3g sim-ku tak mas smolu kedze 3g pracuje na uplne inom principe prenosu ako je GSM. aj oco si bral minuly tyzden 6280 a behom 2 dni mu poslali 3g kartu a uz mu idu vsetky funkcie 3g a mam aj 3g internet a v modeme je tiez ina sim katra ako je sim na GSM.takze problem moze byt v tom ale aj pokrytie ma T-MOBILE slabsie ako ORANGE takze to je tiez jedna z moznosti.no skus to este v centre a ak ti to nepojde ani tam tak problem je v karte.