Naj film
hmmm... tazko sa hlada naj film, zalezi to totizto od dusevneho rozpolozenia cloveka, niekedy davam prednost sci-fi, inokedy drame/thrileru obcas daku "rozumnu" komediu...
poslednou dobou som sa zacal orientovat nie na filmy konkretne ale priamo na reziserov dobrych filmov... inymi slovami, najdem si naozaj podareny film ktory sa mi paci a potom od toho rezisera hladam dalsie veci...
a zatial som sa moc nesklamal
proste ak raz niekto natoci naozaj skvely film, je mala pravdepodobnost ze natoci brak, samozrejme zavisi to od scenaristov a obsadenia a samozrejme od predlohy, ale stale si to mozete konfrontovat na csfd.cz alebo imdb.org
tu davam par veci ktore ma naozaj prinutili rozmyslat alebo minimalne som ich presunul do zoznamu filmov ktore si chcem v buducnosti opatovne pozriet:
(poradie je informativne netrufam si im pridelit miesto v rebricku)
donnie darko
ghost in the shell
hero
house of flying daggers
jarhead
lord of war
memento
the usual suspects
band of brothers
erasmus
enemy at the gates
in enemy hands
last samurai
million dolar baby
road to perdition
the ring of the nibelungs
the life of david gale
stalker
alexander
PI
kiss, kiss, bang, bang
mesto bohov (cidade de deus)
oldboy
underworld
alien(s)
appleseed
kazdy z tych filmov ma nieco do seba a mam ho rad kvoli niecomu inemu...
poslednou dobou som sa zacal orientovat nie na filmy konkretne ale priamo na reziserov dobrych filmov... inymi slovami, najdem si naozaj podareny film ktory sa mi paci a potom od toho rezisera hladam dalsie veci...
a zatial som sa moc nesklamal
tu davam par veci ktore ma naozaj prinutili rozmyslat alebo minimalne som ich presunul do zoznamu filmov ktore si chcem v buducnosti opatovne pozriet:
(poradie je informativne netrufam si im pridelit miesto v rebricku)
donnie darko
ghost in the shell
hero
house of flying daggers
jarhead
lord of war
memento
the usual suspects
band of brothers
erasmus
enemy at the gates
in enemy hands
last samurai
million dolar baby
road to perdition
the ring of the nibelungs
the life of david gale
stalker
alexander
PI
kiss, kiss, bang, bang
mesto bohov (cidade de deus)
oldboy
underworld
alien(s)
appleseed
kazdy z tych filmov ma nieco do seba a mam ho rad kvoli niecomu inemu...
akurat som dopozeral aSovietovic napísal:Kto videl film : DONNIE DARKO ???
Posľa mňa tento film nemá ani jednú malú chybu... A je to môj naj film !!!!
Každý čo ho nevidel.. nech si ho zoženie a pozrie !!!
a navyse si aspon este raz vypocujem Gary Julesov Mad world (IMO tam ta pesnicka perfektne padla)
btw. jednoznacne sa pripajam ku odporucaniu, na lamkach je uploadnuty a hned v Directors cut verzii
nemam rad sci-fi ,star wars ,lietadla,vesmir filmy ale klasicke filmy myslim aj ked niesom niejaky filmovy fajnsmejker
top 3
Statocne srdce
Zachrante vojaka Rayana
Con air
este viem ze to nieje k teme ale neviete ako sa vola ten Horor co testovali niejaku bombu v jednej dedine (alebo ju zasiahla bomba tu dedinu) a potom sa z nich stali zombici a dost brutalny masaker tam bol
top 3
Statocne srdce
Zachrante vojaka Rayana
Con air
este viem ze to nieje k teme ale neviete ako sa vola ten Horor co testovali niejaku bombu v jednej dedine (alebo ju zasiahla bomba tu dedinu) a potom sa z nich stali zombici a dost brutalny masaker tam bol
praveze to bolo k teme. to prve neboloM4jk1:-) napísal:nemam rad sci-fi ,star wars ,lietadla,vesmir filmy ale klasicke filmy myslim aj ked niesom niejaky filmovy fajnsmejker
top 3
Statocne srdce
Zachrante vojaka Rayana
Con air
a vcera som videl Cidade de Deus... pecka
-
JohnFrusciante
Star