problem s pripojenim (counter-strike)

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
M4jk1:-)
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

problem s pripojenim (counter-strike)

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

no takze chceme si s kamosom zahrat csko po nete (myslim play online nie hamachi .. ) dal mi jeho ip adresu a dal som priponu este k tomu
:27105 ako maju vsetky ostatne servery takze zobrazilo mi jeho server a ked som dal pripojit tak 4 krat skusalo pripojit sa (retrying) no a potom ma vyhodilo a proste neslo to takze v tom spociva moj problem ze v com je chyba a firewall som mu povedal aby si vypol .. vopred dakujem
Sn@/<e
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Sn@/<e »

mozno ze nema verejnu IP.....a ked chcete hrat tak si rezervujte server...a to mate NONsteam alebo len steam :?
Professional
Professional

no takze nainstaloval som si HLDS 1.5 counter-strike no aby som mal steam verziu len vzdy ked spravim server tak on ma nevidi .. moze byt nieco spolocne tym ze mam pripojenie cez router?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

M4jk1:-) napísal:no takze nainstaloval som si HLDS 1.5 counter-strike no aby som mal steam verziu len vzdy ked spravim server tak on ma nevidi .. moze byt nieco spolocne tym ze mam pripojenie cez router?
ak mas verejnu ip, tak problem bude najskor v tom ze nemas naforwardovane porty na svoj comp, takze preto to nejde
Professional
Professional

sundevil napísal:ak mas verejnu ip, tak problem bude najskor v tom ze nemas naforwardovane porty na svoj comp, takze preto to nejde
a mohol by si mi to povedat ako to spravim ?
Napísať odpoveď