14 rocne

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

keby si nejaky chalan (18+) zacal s mojou sestrou ma prave 14 asi by som ho zabila baby v 14-tich nie su este dospele aj ked tak obcas vyzeraju...
bonedaddy
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa bonedaddy »

zuzuzu napísal:keby si nejaky chalan (18+) zacal s mojou sestrou ma prave 14 asi by som ho zabila baby v 14-tich nie su este dospele aj ked tak obcas vyzeraju...
presne tak aj ja poznam niektore baby ktore maju 14 a uz aj sukali ale v hlave je to furt este dieta

// Nauc sa citovat prispevky (vid. rubrika INFO). Upravil Tomasito
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

bonedaddy napísal:presne tak aj ja poznam niektore baby ktore maju 14 a uz aj sukali ale v hlave je to furt este dieta
co,ale ked sa stym este kadekomu chvalia..... :cry: ze ktora s kym a ake to bolo....
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

qwerty-xyz napísal:co,ale ked sa stym este kadekomu chvalia..... :cry: ze ktora s kym a ake to bolo....
to su asi tie deformacie dnesnej doby.kaslat na ne.asi z nich aj tak nic nebude
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

zelovoc napísal:to su asi tie deformacie dnesnej doby.kaslat na ne.asi z nich aj tak nic nebude
Taketo negativne zmyslanie moze zahodit mnoho talentov.. Treba mysliet pozitivne a rozmyslat, ako ich zmenit k lepsiemu.. Lenze to by sa asi o to museli zaujimat, teda aj o ne, ich rodicia :?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

r4wMUnt34q napísal:Taketo negativne zmyslanie moze zahodit mnoho talentov.. Treba mysliet pozitivne a rozmyslat, ako ich zmenit k lepsiemu.. Lenze to by sa asi o to museli zaujimat, teda aj o ne, ich rodicia :?
presne tak, mas pravdu.ale rodicia im radsej daju 500 korun naj od nich maju pokoj a neh si robia co chcu. akurat ze to potom take dute hlavy vyrastaju ze az des.lebo poznam dake take o ktorych sa tu rozprava(aj ked uz nemaju 14).totalne prevratene hodnoty.dakedy mi je z toho az na :smt096 a on tom je ta dnesna doba, ze ludia len pracuju a pracuju aby mohli zabezpecit svoje deti ale ked im nedaju vychovu(lebo nemaju cas ani chut) tak ich mozu zabezpecovat kolko chcu, aj tak to nepomoze.
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

zelovoc napísal:presne tak, mas pravdu.ale rodicia im radsej daju 500 korun naj od nich maju pokoj a neh si robia co chcu. akurat ze to potom take dute hlavy vyrastaju ze az des.lebo poznam dake take o ktorych sa tu rozprava(aj ked uz nemaju 14).totalne prevratene hodnoty.dakedy mi je z toho az na :smt096 a on tom je ta dnesna doba, ze ludia len pracuju a pracuju aby mohli zabezpecit svoje deti ale ked im nedaju vychovu(lebo nemaju cas ani chut) tak ich mozu zabezpecovat kolko chcu, aj tak to nepomoze.
Mozno tu bude trochu OT, ale moja spoluziacka na Psychologii, ked vystuduje, chce zalozit skolu rodicov (ucit rodicov ako byt dobrymi rodicmi).. Smrtelne vazne.. Ze to uz roky existuje v Australii a zacina to v nemecku.. Tak ked vravi, ze zdochne, lebo ju boli hlava alebo tak, tak poviem, ze este nie, este musi vychovat par dobrych rodicov aspon :).. To si nevymyslam :!:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

no jasne ale nie vsetky su take najdu sa aj rozumne. nesmieme vsetky hadzat do jedneho vreca su aj take co su este myslenim deti a su aj take ktore uz rozmyslaju hlavou chapeme sa . tolko moj nazor ked mate iny tak kludne piste :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

r4wMUnt34q napísal:Taketo negativne zmyslanie moze zahodit mnoho talentov.. Treba mysliet pozitivne a rozmyslat, ako ich zmenit k lepsiemu.. Lenze to by sa asi o to museli zaujimat, teda aj o ne, ich rodicia :?
zmenit k lepsiemu???to asi takzo..... dievca ta prinajmensom poriadne vysmeje a aj tak si bude robit co chce...
z dobreho dievcata zle urobis...ale opacny prevod..je TAZSI......
:oops:
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

niektore su v pohode ale poznam take,ktore su na urovni 10 rocnych....takeot baby maju troska ine zmyslanie....kazdy den chcu nieco ine...nikdy som im nechapal :lol:
Josh19
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Josh19 »

r3sp3ct napísal:OMG a zákony ti niečo hovoria... imho ten 18 ročný on je chudák, že si nevie nájsť holku vekovo sebe rovnú ? Ani o ten vekový rozdiel nejde, ak má holka 18 a ty 22 (4 roky) tak pohoda, skôr ide o psychicku tej dotyčnej, také 14tky sú myslením deti, nech si hovorí kto čo chce... ich najvačší problém je veľkosť pŕs, a to či su pekne nalíčené... nič viac nič menej...
Plne suhlasim
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

zuzuzu napísal:keby si nejaky chalan (18+) zacal s mojou sestrou ma prave 14 asi by som ho zabila baby v 14-tich nie su este dospele aj ked tak obcas vyzeraju...
preco 18+ je te predsa este dieta a nema sa co vlacit ani s 18+ alebo - moj brat ma 14 rokov a viem si predstavit co by spravil povolnejsej pri prvej prilezitosti...

//Edit: aha co som nasiel na pokeci:
(21:49:18 sonic-X) all: ahojte je tu niejaka 14 rocna caja ktora sa ma chut lizat ak tu je nejaka taka tak nech mi napise len na rp plochu nesledujem....piste aj take ktore sa nevedia aspon sa zdokonalia alebo naucia.....
Rafmartin
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Rafmartin »

Ked som mal 16, chodil som so 14 rocnou. Hroza, nevedela, co chce a skoncilo to po tyzdni s tym, ze ma rada ineho.

od toho momentu Mierim 16 a nad :idea:
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

r3sp3ct napísal:OMG a zákony ti niečo hovoria... imho ten 18 ročný on je chudák, že si nevie nájsť holku vekovo sebe rovnú ? Ani o ten vekový rozdiel nejde, ak má holka 18 a ty 22 (4 roky) tak pohoda, skôr ide o psychicku tej dotyčnej, také 14tky sú myslením deti, nech si hovorí kto čo chce... ich najvačší problém je veľkosť pŕs, a to či su pekne nalíčené... nič viac nič menej...
sorac ze as do toho staram ale nemozem vsetkych hadzat do jedneho vreca..vies..ja mam tiez 14 a vobec ma nezaujima to co si myslis ze zaujima 14 rocne baby... kazdy je iny...nieekedy dokonca ani 18 ani 20 rocny nema rozum... takze pozor na slova :!:
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

Lúšťa napísal:sorac ze as do toho staram ale nemozem vsetkych hadzat do jedneho vreca..vies..ja mam tiez 14 a vobec ma nezaujima to co si myslis ze zaujima 14 rocne baby... kazdy je iny...nieekedy dokonca ani 18 ani 20 rocny nema rozum... takze pozor na slova :!:
vies ze s tebou suhlasim ? :)
michmach
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa michmach »

ShepDog napísal:hmm dobra tema ja tiez chodim s 14skou a mam 18 .. ale ako sa vravy laska si najde cestu ... zatial nam to klape sice je to take vselijake ale pohoda :) a nemyslim si ze je decko ona sa sprava tak inac keby som ju mal porovnat k sesterke co je rovnak stara tak by som jej vravel pani :D ...
vies co ma napadlo? ja by som asi nemohol, desim sa predstavy ze ja by som mal po dvadsiatke a ona by este nemohla pit alkohol... proste ja neviem pride mi to take dost divne
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

a est enieco pre porovnanie co si ja myslim a ake su 14nastky(niektore) kazda v inom zmysle
VIĎ tému: "Kamoska - je to normalne ???"
a prispekvy..konkretne: Cenayus Napísal:a aka je strara ta kamaratka?
odpoved:14 ma
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

14 rocne

Príspevok od používateľa Sphinx »

Pozrite sa. Neviem preco sa tu riesi vek, ked vek vam nikdy nezaruci to, ze ci je baba mudra>psychicky vyspela omg... To ze ma niekto 14,15 neznamena, ze sa bude flakat po baroch a fajcit cigarety a podobne veci. Ani to neznamena, ze sa na 100% chce vychvalovat pred kamaratmi/kami, ze: "Aha, pozri aku/eho 18 rocnu/eho som si ulovil/a". Zoberte si priklad, ze ja som mal este pred mesiacom+nejake drobne 16, nasiel som si holku ktora ma 14. Ked sme sli do kina a uz som vytahoval peniaze, ze to cashnem, tak mi povedala ze NIE, ze tentoraz plati ona. Ze nebudem kvoli nej minat tolko penazi... Chodime na verejne korculovania a podobne akcie, zabavame sa... Do mesta ma kopu moznosti ist, ale nie. A ako sama povedala, aby sa tahala s tymi kamaratkami co chodia skoro kazdy den spite a fajcia jednu od druhej je pod jej uroven. Ja mam uz 17, ona ide mat 15... Kludne sa do mna obujte, ci uz mi poviete ze som blby ja, ze si rozumiem s psychicky nevyspelou 14kou (podla vas), alebo mi poviete, ze je to ta vynimka. Proste som vam chcel dokazat ze:
1. Nezalezi na veku, ale na tom ako si dotycni rozumeju.
2. Nehadzte vsetky 14ky do jedneho vreca!

A prosim vas nehadajte sa omfg, ved je to o vyjadreni svojho nazoru a nie o tom aby som presvedcil co najviac ludi ze "JA" mam pravdu...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

je pekne ze sa najdu aj vyspele 14tky,ale to len potvrdzuje pravidlo...
a nielen 14tky,ale ja 15tky... pred 2-3 mesiacmi som si myslel aku som nasiel uzasnu 15tku... aj sa tvarila aka je zo mna out... a skoncilo to tak ze mi odkazala po kamoske ze nic z toho (v teme preco nie sme uprimni))
pokusil som sa vysvetlit si to s nou osbone a len mi to potvrdilo.. co je najhorsie dalej sa sprava ako keby sa nic nestalo...
neviem,ale ak som dakedy 14/15tky obhajoval bola to kktina lebo cim dalej, tym viac sa presviedcam o opaku... ale od akeho veku sa da s babou chodit? :roll:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Viete to mate tak,,,niekedy ani 17 rocna baba nieje schopna normalneho vztahu,,,to adkazovanie po kamaratkach to je priznak toho ze to je ete male dieta!..Niekedy fakt aj 14.15 rocna je vyspelejsia ako 16.17 rocna,,,to nemozeme hadzat do jedneho kosa,,S babou sa da chodit ked si uvedomi ze nieje vsetko len o tom kto sa jej vyzualne paci,,,aj ze v tom je aj kapanek viac :wink: :wink:
Napísať odpoveď