podpora regionov...hlavne na vychode.jednoznacne budovanie priemyslu ,ale nie tazkeho ako to bolo za komunizmu skor elektrotechnika,kybernetika etc..lebo v tom je buducnost a na tom sa prakticky nabalilo aj finsko
trion napísal:ono, to by mala byt idealna, aby vyhovovala kazdemu. Mozno lepsie povedane z kazdeho roska troska, ale hlavne by mala presadzovat zaujmy obcanov a nie seba, ci ktorej skupiny ludi.
suhlasim ide hlavne o nas vsetkych a nielen o nich
vseobecne neviem povedat ze prava alebo lavo tociva ale zabuda sa tu velmi na strany zamerane na trvalo udrzatelny rozvoj hlavne s proekologickym programom bo ropa raz dojde uhlie sa vytazi stromi porubu a teraz som pozeral v telke ze pri sucasnom trende svetoveho rybolovu za 50 rokov nebudu ryby v moriach a to bude uz kurna problem takze si myslim ze ekologia bude zachvilu najdolezitejsia bo je jedno ci sa najes z toho co si vypestujes ako polnohospodar alebo si kupis jest za peniaze s primyselnej vyroby ono je hlavne aby si sa mal coho najest
jak som nad tym rozmyslal tak som si uvedomil ze by to bolo uplne jedno, keby to bola moja strana. Strana Priatelov Zeleniny, Ovocia. ts ts. Neobmedzeny bananovy diktator. to by bolo daco pre mna aspon by ste zdravo zili. zakazal by som maso a ine veci. maso by mohli jest len prislusnici strany.