cheat som skusat raz, aj to som si este v CS 1.5 prechadzal cez steny a rezal botov... o cheatoch neviem nic, cheaterov neznasam...je mi jedno ci mi verite... ak bude v poho server a nebudem mat ping 50+ som zvedavy co zasa na mna vymyslite ze som obisiel ochranu Cheating Dead ci ako sa to vola...
a btw pred cca 2-3 rokmi som hraval profesionalne...
ja si myslim ze necheatuje..sme hrali tristvrtehodinku sami spolu a taky dobry zas nebol
..jasne, lepsi ako ja je, ale 4kola za sebou ho dat brokovnicou, to je vykon
ja som zatial nepostrehol zeby niekto bol cheater, hra sa cez hamachi este alebo na serveri buduci tyzden mam prazdniny tak by sme mohli zahrat aj rano aj ked 2 na 2 len tak na rozcvicku
B3rET napísal:cheat som skusat raz, aj to som si este v CS 1.5 prechadzal cez steny a rezal botov... o cheatoch neviem nic, cheaterov neznasam...je mi jedno ci mi verite... ak bude v poho server a nebudem mat ping 50+ som zvedavy co zasa na mna vymyslite ze som obisiel ochranu Cheating Dead ci ako sa to vola...
a btw pred cca 2-3 rokmi som hraval profesionalne...
nehadam sa
ale niekedy tie veci co si robil...
pred dvoma troma rokmy PRof? teraz mas 17-18 nie ?)oprav ma ak sa pletiem)
ked budeme hrat na serveri kde funguje Cheat death
tak ti ani pol slova nepoviem.
a tiez sa rozculim ked mne niekto povie ze som cheter ! to ti verim ....(awp mojeak si nechetoval klobuk dole.
btw: som pocul ze su tu bratia ?
jaka haluz
ok.... zajtra uz zahram alebo v sobotu... dufam ze bude server s cheat death... a ano mam 17, hraval som v 15 je na tom nieco divne??? samozrejme ze kedvravim prof nemyslim tim ze som reprezentoval slovensko ... a poslednykrat vravim ze som necheatoval a ani nikdy nebudem...peace
a prajem ti aby si videl tie zveriny co chodili vtedy do herne kam ja vtedy...to boli veci, nie tuto co ja robim-muka
Myslis, ze by som si dovolil origos? Uz len z principu nie. .. Inak 1.6 + patch tusim 23b ci tak neak + CheatingDeath Logni sa na ICQ, ti to poposielam.
kinjeril napísal:Myslis, ze by som si dovolil origos? Uz len z principu nie. .. Inak 1.6 + patch tusim 23b ci tak neak + CheatingDeath Logni sa na ICQ, ti to poposielam.