fakt si postihnutý.Kolko maš rokov 5?Slayter napísal:link?
Môj track (Instrumental)
hehMc krik napísal:PROMOSET
1. Chamillionare - Ridin
2. Young Dro - Fresh
3. Bow Wow - Fresh azimiz
4. Slim Thug - Free kingz
5. Beanie sigel - Cant go on this way
to je moj promoset.momentalne pripravujem slovensky set na ktoryKód: Vybrať všetko
http://www.sendspace.com/file/1hhr3r
dorabam mastering a v zime nahram mixtape
???čo je to VDJ?vybrator debilny je*nutý?MS FRANKY napísal:hehto vyzeralo na 5 min práce v VDJ.. tímto si sa moc nevytiahol.
5 minút?
A ty obehneš okolo sveta za 28 sekund
No vydím že sa vyznáš tak sprav ty set v tom VDJ za 5 minút.Som neuveritelne zvedavý.Cas ty beží.potom ho nezabudni uplodnut.Hrozne sprosté a uplne idiotské.
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
kua jaky beef
ale by ste sa mohli skludnit obaja.
mc erik preco tu robis machra??si chces neico dokazovat??akurat si sa strapnil s tym tvojim vytahovanim.gansta rapper..pche
a slayter:skus si to vypocit tu svoju vec ako nezaujaty posluchas (ako niekto kto tu vec nevyrobil) a potom objektivne zhodnot.ale davam ti plus lebo viem ako tazko sa robia vlastne veci.
ale by ste sa mohli skludnit obaja.
mc erik preco tu robis machra??si chces neico dokazovat??akurat si sa strapnil s tym tvojim vytahovanim.gansta rapper..pche
a slayter:skus si to vypocit tu svoju vec ako nezaujaty posluchas (ako niekto kto tu vec nevyrobil) a potom objektivne zhodnot.ale davam ti plus lebo viem ako tazko sa robia vlastne veci.
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
Ked si vymleti a skratky ti nič nevravia nemôžem zato. Pozri ti si do toho topicu napísal ako keby ty si tvoril kvalitu a ja ti to vyvraciam lebo toto nieje kvalita. A ked sa chces porovnavat s amaterom len do toho.. Ked už robíš frajera tak aspoň nech máš prečo lebo za toto sa môžeš skryť.Mc krik napísal:???čo je to VDJ?vybrator debilny je*nutý?
5 minút?![]()
A ty obehneš okolo sveta za 28 sekund![]()
No vydím že sa vyznáš tak sprav ty set v tom VDJ za 5 minút.Som neuveritelne zvedavý.Cas ty beží.potom ho nezabudni uplodnut.Hrozne sprosté a uplne idiotské.
presne to si myslím.. kvalita niesú tri prechody a dobrý výber pesničiek..pinacolada napísal:no jo ale pysil sa tu cudzim perim.a sfajcil chalanka a pri tom on sam tiez nerobi extra veci
-
mastermind
VIP