neviem ako dalej
neviem ako dalej
Takze nastane piatok vyrazite do mesta stretnete spoluziacku ktorej sa pacite (aspon to tak vyzera) a ona sa paci mne len sa tak pousmejete na seba ako vzdy samozrejme pozravite. Ona vam neskor navrhne ci by ste sa nemohli stretnut atd. no niekedy aj ja jej. Neviem co dalej stretneme sa zatancujeme a pokecame niekedy pri kofole no nic viac nieje a to preto ze ja som malo odvazny poradte co mam robit.

-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Vystihneš pravý moment, dáš jej pusu
.... A žili šťastne, až kým nepomreli
Neboj sa toho, ak sa ti páči, ty jej, máš ju svojím spôsobom rád.
Stojí vám v ceste len jedna vec, a to je odvaha, všakže?
No pokiaľ o nej budeš len rozprávať, písať, nenaberieš ju.
Povedz si:,, Som mladý, zdravý chlapec, život je krásny, a s dievčaťom ešte krajší. Ja ho chcem mať krajší
". A choď za ňou. Zatancujte si, zasmejte sa, prejdite sa po parku, ukáž jej niečo pekné, niečo romantické, a vo chvíli keď bude atmosféra uvoľnená, vaše pohľady sa stretnú, a ak budú vravieť viac ako len, vidím ťa, no a čo, chyť ju za ruku a .... Veď nie si blbý, to vieš aj sám
Držím prst
Stojí vám v ceste len jedna vec, a to je odvaha, všakže?
Povedz si:,, Som mladý, zdravý chlapec, život je krásny, a s dievčaťom ešte krajší. Ja ho chcem mať krajší
Držím prst
hehe pekne napisane no ved uvidime ak uvidimeeritrocit napísal:Vystihneš pravý moment, dáš jej pusu.... A žili šťastne, až kým nepomreli
![]()
Stojí vám v ceste len jedna vec, a to je odvaha, všakže?![]()
Povedz si:,, Som mladý, zdravý chlapec, život je krásny, a s dievčaťom ešte krajší. Ja ho chcem mať krajší![]()
![]()
". A choď za ňou. Zatancujte si, zasmejte sa, prejdite sa po parku, ukáž jej niečo pekné, niečo romantické, a vo chvíli keď bude atmosféra uvoľnená, vaše pohľady sa stretnú, a ak budú vravieť viac ako len, vidím ťa, no a čo, chyť ju za ruku a .... Veď nie si blbý, to vieš aj sám
![]()
Držím prst
sedite spolu na kofole a rozpravate sa, nesmie sa pri tebe v ziadnom pripade nudit, pretoze nudit sa moze aj doma, obcas ti ujde nejaka nenapadna veticka o tom, aka je super a ze dnes je mimoriadne krasna a ze sa s nou dobre citis (ak toto nedokazes povedat, skus jednoducho nahodit temu na to, aky je cely svet zly a skaredy, ale ze ona je uplne ina a vynimocna, chapes co myslim, ona musi mat pocit, ze je pre teba ako bohyna, dokonala a musi kusok citit tvoj zaujem o nu). Poskrabes sa po hlave a nenapadne presunies ruku cez jej plece (ak sa jej naozaj pacis, nebude mat nic proti tomu) chvilu bud v takejto pozicii a postupne sa k nej z minuty na minutu priblizuj az nakoniec budes uplne blizko a ona ak nie je blba bude vediet o co sa pokusas. A uz je ruka v rukave, lodka v pristave,...
No jo len ked ma jeho buduca 14,15 a aj 16 tak ves co...oni tomu nechapu proste ked im povies ze si premna nieco viac alebo pod. tak sa zacnu rehotat hej?!...tak neni to tak(tento topic nadvezuje aj k pincovi)a vies ako povies takej 14-15 ze co knej naozaj citis aby sa nerehotala?!alebo nerobili ksichty?ja nemam problem povedat ze co knej citim a zacala sa rehotat lebo proste prenich je to smiesne ze clovek jej dal najavo ze knej nieco citi a neve ze ako ma reagovat tak sa zacne rehotat...btw kolko ma rokov ona a ty?eritrocit napísal:Vystihneš pravý moment, dáš jej pusu.... A žili šťastne, až kým nepomreli
![]()
Stojí vám v ceste len jedna vec, a to je odvaha, všakže?![]()
Povedz si:,, Som mladý, zdravý chlapec, život je krásny, a s dievčaťom ešte krajší. Ja ho chcem mať krajší![]()
![]()
![]()
Držím prst
nepovies jej to hned, ale zacnes namotavat pocas rozhovoru, no a z toho vasho rozhovoru uz vycitis ako je na tom s inteligenciu a ci je mozne, ze ta vysmeje. Ja ak zistim, ze je to slahnuta trubka, tak sa stiahnem a viac neriesim. Ked mam pravdu povedat, este sa mi nestalo, aby sa mi zacala smiat.johny141 napísal:No jo len ked ma jeho buduca 14,15 a aj 16 tak ves co...oni tomu nechapu proste ked im povies ze si premna nieco viac alebo pod. tak sa zacnu rehotat hej?!...tak neni to tak(tento topic nadvezuje aj k pincovi)a vies ako povies takej 14-15 ze co knej naozaj citis aby sa nerehotala?!alebo nerobili ksichty?ja nemam problem povedat ze co knej citim a zacala sa rehotat lebo proste prenich je to smiesne ze clovek jej dal najavo ze knej nieco citi a neve ze ako ma reagovat tak sa zacne rehotat...btw kolko ma rokov ona a ty?
ako ne mne sa zacala smiat proste jej to bolo smiesne!lebo nechapala ale bola moc pekna no inteligenicia na hovnopinco napísal:nepovies jej to hned, ale zacnes namotavat pocas rozhovoru, no a z toho vasho rozhovoru uz vycitis ako je na tom s inteligenciu a ci je mozne, ze ta vysmeje. Ja ak zistim, ze je to slahnuta trubka, tak sa stiahnem a viac neriesim. Ked mam pravdu povedat, este sa mi nestalo, aby sa mi zacala smiat.
..Sliepka na pekaci, vlak v tuneli, auto v garazi, pako na psychiatrii..pinco napísal:sedite spolu na kofole a rozpravate sa, nesmie sa pri tebe v ziadnom pripade nudit, pretoze nudit sa moze aj doma, obcas ti ujde nejaka nenapadna veticka o tom, aka je super a ze dnes je mimoriadne krasna a ze sa s nou dobre citis (ak toto nedokazes povedat, skus jednoducho nahodit temu na to, aky je cely svet zly a skaredy, ale ze ona je uplne ina a vynimocna, chapes co myslim, ona musi mat pocit, ze je pre teba ako bohyna, dokonala a musi kusok citit tvoj zaujem o nu). Poskrabes sa po hlave a nenapadne presunies ruku cez jej plece (ak sa jej naozaj pacis, nebude mat nic proti tomu) chvilu bud v takejto pozicii a postupne sa k nej z minuty na minutu priblizuj az nakoniec budes uplne blizko a ona ak nie je blba bude vediet o co sa pokusas. A uz je ruka v rukave, lodka v pristave,...
-Riad sa pincovym navodom a urcite nic nezbabres, samozrejme nebud jak drevo, normal v pohode ako doteraz.. A ked aj tak sa neodvazis, tak si povedz: "Prinajhorsom ma odmietne a budem na tom tak isto, ako keby som sa o nic nepokusil."
-
Te-wei
Medium Professional
Re: neviem ako dalej
Prečo hladáte problémy tam kde nie su?:( napísal:Takze nastane piatok vyrazite do mesta stretnete spoluziacku ktorej sa pacite (aspon to tak vyzera) a ona sa paci mne len sa tak pousmejete na seba ako vzdy samozrejme pozravite. Ona vam neskor navrhne ci by ste sa nemohli stretnut atd. no niekedy aj ja jej. Neviem co dalej stretneme sa zatancujeme a pokecame niekedy pri kofole no nic viac nieje a to preto ze ja som malo odvazny poradte co mam robit.![]()
![]()
A čo viac by si chcel? Kam sa ponáhlaš, buď prirodzený a vychutnávaj si to, nešpekuluj nad somarinami. Počkaj si pekne na správnu príležitosť a keď ju budeš chcieť pobozkať, ona to aj tak zistí, skôr než to spravíš, tak ako v mojom prípade, na mne že je to hneď vidieť
mas pravdu:)ale ak je ta baba normalna, tak to nespravi, ked to neni nejaka pubertalna koza:)..ale fakt..ke ddojde na"lamanie chleba" tak to moze byt tazke..ale je lahsie dat nejaky navrh alebo pod:)PaTrIcIuS napísal:mozem potvrdit tie sms, len potom ked pride na lamanie chlebu je to sranda.
este lepsie ked tvoje sms citaju jej kamaratky a potom si ta nenapadne doberaju.
Ked si ta doberaju, tak na to poznam jednoduchy recept. Tvar sa, ze je to normalne. Ked budes odpovedat "ano, a co?" alebo "co si z toho taka vzrusena, sak to je normalna vec" tak ich to velmi rychlo prejdePaTrIcIuS napísal:mozem potvrdit tie sms, len potom ked pride na lamanie chlebu je to sranda.
este lepsie ked tvoje sms citaju jej kamaratky a potom si ta nenapadne doberaju.
nolenze tu sa tvori jeden problem ja som spominal v jednom fore ze ona ma kamaratku (obe moje spoluziacky) ktora do nej nieco dava ze jej ma prebera ale ja pritom s nou nic nemam ani necem lenze ona to neviem nejak pochopit pis emi sms atd. posiela mms ale ja to ignorujemFrikso napísal:Ked si ta doberaju, tak na to poznam jednoduchy recept. Tvar sa, ze je to normalne. Ked budes odpovedat "ano, a co?" alebo "co si z toho taka vzrusena, sak to je normalna vec" tak ich to velmi rychlo prejdeale neprezen to, aby ta nezacali ohovarat pred tvojou milou
-
Te-wei
Medium Professional
Na takéto veci sú sms.ky to najhoršie. Nevidíš jej prirodzenu reakciu, ako sa zatváry a dávaš jej dostatočný priestor premyslieť si čo napíše, ako sa vyjadri, teda v tom lepšom prípade. pretože ak ti na to neodpíše, tak si upne v pr*deli a budeš len špekulovať a čakať na sms jak zmyslov zbavený.
Na toto som bol dlho zvedavý aj ja. Ale už som nato prišiel. Keď ma baba lúbi tak mi to jednoducho oznámi. Ináč pred tým to vždy bolo detto to isté. Je logické že nepovieš hneď babe ktorú nepoznáš že ju chceš, ale ideš nato pomaly. Tak tiež že chodíme spolu von, kecámi pri kofole, ideme do kina ale nikdy sa nič nezomlelo. Vždy skončilo kino a šli sme domov, dopili sme kofolu a šli sme domov a takto to chodilo dookola každý deň až kým si tá baba nenašla partnera...Ona vam neskor navrhne ci by ste sa nemohli stretnut atd. no niekedy aj ja jej. Neviem co dalej stretneme sa zatancujeme a pokecame niekedy pri kofole no nic viac nieje
1. Keď som jej vyznal lásku, tak ma len oddrbala stým že nič ku mne necíti, nieje iskra, som dobrý kamarát ale nič viac...
2. Keď som jej nevyznal lásku a tak to dopadlo tak ako som hore písal...