Cudny rozchod
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Cudny rozchod
Dnes sa mi stalo, ze som chodil s holkou (kratko ani ne chodenie nejake 3 dni) a velmi som ju nepoznal a zeby som po nej tuzil to sa tiez neda povedat. A vcera bola zkurena a zlabana na sracky! Potom som s nou musel byt, lebo jej bolo zle atd.... A dnes som jej napisal ze mam f pi*i nexcem s nou chodit. Ona ze dobre a ze vraj sa ma podviedla. Ja ze ako? Ona ze sa vykurvila s nejakym kamaratom. Je to normalne?
P.S. Je*em na nu lebo kamarat po nej ide a paci sa viacerym chalanom a ja holku ktora pije a huli az kym nemoze chodit tak taku holku nechcem..
P.S. Je*em na nu lebo kamarat po nej ide a paci sa viacerym chalanom a ja holku ktora pije a huli az kym nemoze chodit tak taku holku nechcem..
-
DeFeAt
Medium Professional
t0m4s3 napísal:Taka baba by ti nemala stat ani za tu facku co by si zasluzila.
Mne to je v podstate jedno ale ako sa moze tak opit a potom este sfjacit obrovske mnozstvo travylukasione napísal:ako napisal tomase,a jako ty si nevedel co je zac ked si snou zacal chodit???ci jako?ci si bol "omameny(zamilovany)" blazon?
Re: Cudny rozchod
no ty siDeFeAt napísal:Je*em na nu lebo kamarat po nej ide a paci sa viacerym chalanom a ja holku ktora pije a huli az kym nemoze chodit tak taku holku nechcem..
s mierou ???? este ona sa citit blbo ???? no ty si jonatán:( napísal:ako neodsudzujem ani jedno z toho co mala ani alkohol ani travu ale vsetko treba zmierouked sa prezenie nieje dobre, a to je este zenska a ktomu co ti pvoedala to len preto aby sa necitila tak blbo ze si ju nechal aj tak ti to je jedno nie?
Robbie42 napísal:mám PRESNE taký istý prípad a aj ja dúfam
-
krupica_dnb
Medium Professional
Re: Cudny rozchod
No taketo babyDeFeAt napísal:Dnes sa mi stalo, ze som chodil s holkou (kratko ani ne chodenie nejake 3 dni) a velmi som ju nepoznal a zeby som po nej tuzil to sa tiez neda povedat. A vcera bola zkurena a zlabana na sracky! Potom som s nou musel byt, lebo jej bolo zle atd.... A dnes som jej napisal ze mam f pi*i nexcem s nou chodit. Ona ze dobre a ze vraj sa ma podviedla. Ja ze ako? Ona ze sa vykurvila s nejakym kamaratom. Je to normalne?
Ze skurena