hej fici to na engine HL2 a pojde ti to->slavo<- napísal:chcemsa spitat ci ej to naozaj v HL2 engine komplet ?
pretoze HL2 mi isiel krasne![]()
no ale toto neviem neviem ake to ma vlastne minimalne poziadavky?
mam 1gb ram 2500+ procak a geforce 5200fx 128mb. pojdemito?
Dark-Messiah-of-Might-and MAgic rpg novej generacie!
-
TvisTT
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
pls dufam ze viete poradit
som tu hru stiahol na lamkach installnul a pouzil exe z dema .
lenze ked sa v hre ponorim pod vodu tak je biela , nejdu mi ziadne animacie v hre ani pri zapinani .
A vodu vidim normalne az ked do nej neskocim tak ze v nej plavam
tak pls ak viete tak poradte
thx.
ps potom tu hodim screen z hry (presnejsie z bielej vody
)
som tu hru stiahol na lamkach installnul a pouzil exe z dema .
lenze ked sa v hre ponorim pod vodu tak je biela , nejdu mi ziadne animacie v hre ani pri zapinani .
A vodu vidim normalne az ked do nej neskocim tak ze v nej plavam
tak pls ak viete tak poradte
thx.
ps potom tu hodim screen z hry (presnejsie z bielej vody
-
Eagle60
Medium Expert
nechapem tomu, mozno je to tou verziou alebo tym, ze crack je demo exe, ale nechapem jednemu, preco by vyvojari robili o tolko viac narocnejsiu plnu od dema? Demo fachalo super, ale plna...to su dlhe loadingy a same lagy a pritom mam athlona 64 4000+ 1GB DDR 7900GT, toto nerobil ani oblivion a ten vypadal krajsie a mal velke scenerie, toto je len source engine 
-
Šu-Do
Redeemer
fuuha... takze chyba nie je v tvojom hardwary ale niekde v softwaryEagle60 napísal:nechapem tomu, mozno je to tou verziou alebo tym, ze crack je demo exe, ale nechapem jednemu, preco by vyvojari robili o tolko viac narocnejsiu plnu od dema? Demo fachalo super, ale plna...to su dlhe loadingy a same lagy a pritom mam athlona 64 4000+ 1GB DDR 7900GT, toto nerobil ani oblivion a ten vypadal krajsie a mal velke scenerie, toto je len source engine