Nahravanie z TV pomocou TV karty.. ako na to? :)

Informácie o software, ankety...
lubosh
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Nahravanie z TV pomocou TV karty.. ako na to? :)

Príspevok od používateľa lubosh »

caute,
mam TV kartu od Leadteku - WinFast TV2000 XP Expert .. http://www.leadtek.nl/nts/uk/products/t ... b=1&sid=81
.. a rad by som nahraval filmy z tv.. a chcem to robit dobre, aby som to mohol napr. uploadovat a tak.. .. lenze to neviem, a preto pisem :D
takze.. vsetky tie formaty, ktore mi ponuka WinFastPVR (aplikacia na pozeranie TV) sa mi zdaju bud prilis neQalitné, alebo príliš veľké.. napr. avi format (najlepsi) je 10sec=50MB..
chcel som sa len opytat niekoho skuseneho, aky soft mam na to pouzivat, ako "ripovat", co pouzivat na vystrihnutie reklam, aky format ne najlepsi.. a tak.. poradte pls niekto :)
rostak
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rostak »

Mrkni na

Kód: Vybrať všetko

www.tvfreak.cz
lubosh
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

2

Príspevok od používateľa lubosh »

chcel by som vlastne vediet, ako ten film nahram tak, aby mal napr. 700MB =2hod.. viete, ako normalny divXovy film.. a tak.. jednoducho sa mi nepaci ked mam film plny viditelnych stvorcekov a 2hod=2,4GB :( .. dufal som, ze na to najdem nejaky dobry soft, v ktorom si to vsetko mozem nastavit..
qwerty-xyz

Re: Nahravanie z TV pomocou TV karty.. ako na to? :)

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

lubosh napísal:caute,
mam TV kartu od Leadteku - WinFast TV2000 XP Expert .. http://www.leadtek.nl/nts/uk/products/t ... b=1&sid=81
.. a rad by som nahraval filmy z tv.. a chcem to robit dobre, aby som to mohol napr. uploadovat a tak.. .. lenze to neviem, a preto pisem :D
takze.. vsetky tie formaty, ktore mi ponuka WinFastPVR (aplikacia na pozeranie TV) sa mi zdaju bud prilis neQalitné, alebo príliš veľké.. napr. avi format (najlepsi) je 10sec=50MB..
chcel som sa len opytat niekoho skuseneho, aky soft mam na to pouzivat, ako "ripovat", co pouzivat na vystrihnutie reklam, aky format ne najlepsi.. a tak.. poradte pls niekto :)
no ved co natom nevies??? ved tam to vsetko mas ...ja mam tiez taku televiznu..tam mas kvalitu kompresie..a nastavis si to tam ako chces.......nemusis to robit len cez rozlisenie a format....
mal by si tam mat rozmedzie kompresie videa od 0% do 100% a zakl nastavenie je 0%....no a ked sa ti to ani potom nebude pacit...tak si to upravis cez neaky program ktory sa zaobera cisto len upravou videa...
:wink:
allias
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa allias »

Kartu WinFast TV2000 XP Expert aj ja.
Grabujem do mpeg2.
Moje nastavenie:
video codec: MPEG-2
quality: 847
data rate: 8695.
audio: mpeg-1 audio layer-II
Skus aj Ivov web:

Kód: Vybrať všetko

http://masek.webzdarma.cz/index.html
lieky
Amateur
Amateur

video convertor

Príspevok od používateľa lieky »

lubosh:
najlepsie je si to nahrane video prerobit do avi suboru formatu Divx 5, aspon podla mna, ja to tak robim a ma to velkost v pohode, aj kvalita sa da
Napísať odpoveď