MACGYVER

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Jhonyfire
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

MACGYVER

Príspevok od používateľa Jhonyfire »

Kto z vás pozéra MACGYVERA?
Je to podla mna taka velka pecka ze niektore casti pozeram aj niekolko krat?
MA NIEKTO Z VAS 4 SERIU CZ???
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

lol ja som to kedysi hľadel ale teraz keď to kuknem tak je to len pre srandu.. :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ked som bol maly tak sa mi to strasne pacilo ale teraz ked to vidim tak je to nuda.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Z toho obdobia bolo Vrazedne pobrezie lepsie :D .
qwerty-xyz

Re: MACGYVER

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Jhonyfire napísal:Kto z vás pozéra MACGYVERA?
Je to podla mna taka velka pecka ze niektore casti pozeram aj niekolko krat?
MA NIEKTO Z VAS 4 SERIU CZ???
pozeral som ale nastvala ma televizia..ze nevysiela niektore casti.....a viete preco???..lebo keby ste v nich robili toto co macgyver tak mate doma bombu....takze casti ktore su cisto len o tom ako urobi z niecoho bombu sa nevysielaju..alebo pri dabingu nepovedia presne to co maju......ale neaku kravinu...
:cry:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

qwerty-xyz napísal:pozeral som ale nastvala ma televizia..ze nevysiela niektore casti.....a viete preco???..lebo keby ste v nich robili toto co macgyver tak mate doma bombu....takze casti ktore su cisto len o tom ako urobi z niecoho bombu sa nevysielaju..alebo pri dabingu nepovedia presne to co maju......ale neaku kravinu...
:cry:
to vazne? svine... :cry:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

qwerty-xyz napísal:pozeral som ale nastvala ma televizia..ze nevysiela niektore casti.....a viete preco???..lebo keby ste v nich robili toto co macgyver tak mate doma bombu....takze casti ktore su cisto len o tom ako urobi z niecoho bombu sa nevysielaju..alebo pri dabingu nepovedia presne to co maju......ale neaku kravinu...
A ktora TV to nevysielala? Ta naša? ..alebo všeobecne sa vo svete nevysielali? Skade vieš, že iba v dabingu povedia blbosť? Si videl MacGyvera v originály?

Podľa mňa už samotní tvorcovia toho seriálu si nemohli dovoliť dávať presné postupy. To by sa určite toho niekto chytil a pokúsil by sa urobiť podľa toho bombu.. a poznáte americké súdnictvo.. už by skončili pred súdom a prišli by o pár miliónikov dolárov. :)

Ale inak pozerával som to pravidelne.. teraz už iba sporadicky z nudy.. ;)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ades napísal:to vazne? svine... :cry:
ked to davali este strasne davno pradavno tak chodili vsetky casti,ale potom to uz nedavali... a len nase tv nedavali.....
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

pozeral som to ale ked som to minule videl skoro ma slak trafil
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

brm napísal:A ktora TV to nevysielala? Ta naša? ..alebo všeobecne sa vo svete nevysielali? Skade vieš, že iba v dabingu povedia blbosť? Si videl MacGyvera v originály?

Podľa mňa už samotní tvorcovia toho seriálu si nemohli dovoliť dávať presné postupy. To by sa určite toho niekto chytil a pokúsil by sa urobiť podľa toho bombu.. a poznáte americké súdnictvo.. už by skončili pred súdom a prišli by o pár miliónikov dolárov. :)

Ale inak pozerával som to pravidelne.. teraz už iba sporadicky z nudy.. ;)
presne tak, vsak v USA je na zazalovanie dostatocne predat horucu kavu, nie este povedat presny navod na vyrobu bomby :roll:
k teme:ja som to pozeraval ked som bol mensi, ale uz teraz mi to nepride nejake zaujimave
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Podla mna je to celkom oddychovka...prve 2 serie su pohoda, potom sa to uz ciastocne zacina opakovat...Mam to niekde na DVD v originali, musim podakovat niekomu z intrakov v ZA, mal to tam niekto pred rokom tak som to sosol a napalil...celkom uzitocna vecicka ak sa nudite...ale treba uznat ze napad to bol dobry, vela ludi sa na tom bavilo a je z toho viac menej legenda...
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

seth82 napísal: je z toho viac menej legenda...
Prehanas :wink:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

rad si to pozrem, pretoze mi to pripomina davnejsie casy a pri pocuti uvodnej zvucky sa mi vynara kopec spomienok. Je to dobry serial a da sa na tych jeho zrucnostiach dobre pobavit.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Sp1d3Rm4N_2 napísal:Prehanas :wink:
...co by ...skoro kazdy to pozna...ak sa spytam fotra, ci mu to nieco hovori, tak vie, a on nie je nejako do filmov/TV...to iste aj moj dedo..jednmoducho sa to uchytilo, pozna to skoro kazdy...nie len u nas ale aj v inych krajinach, svojho casu ten serial naozaj zazival boom...cize podla mna sa to da nazvat legendou, su okolo toho aj kadejake vtipy, ale aj negativna reklama je reklamou a aj recove zvraty, prirovnania (''a co som MacGyver?'') a tak dalej...
Kels
King
King

to ze to kazdy pozna , neznamena ze je to legenda :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Sp1d3Rm4N_2 napísal:to ze to kazdy pozna , neznamena ze je to legenda :)
...no podla mna to je zakladny znak legendy...aj melodiu z hvieznych vojen pozna skoro kazdy, je to legenda, na tom sa to predsa zaklada, nie je tak?
Kels
King
King

No poviem priklad...Legenda je GodFather.. Nikto ti nemoze dovolit tvrdit opak.. (sak to by bol skoro hriech omg:D) ,pozri ocenenia kt. ziskal,prve miesto na imDb, zo 180,528 hlasov dostal 9.1/10,niekolko oskarov (bolo ich dost ,do tohoto som neni expert:) ) ,ale tvrdit ze Gyver je legenda..To je moc silne slovo:) ..Nehovorim ze je to zly film/serial,ked som bol mensi dost som sa na to smial (bral som to skorej ako komediu , z hovna urobit bombu res5ct :D -to je len prirovnanie),ale legenda to nie ..Podla mna teda :wink:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

okay teda sak kazdy ma svoj nazor, je to jednoducho well known, ale uznavam to :D
Jhonyfire
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

NOVA SERIA

Príspevok od používateľa Jhonyfire »

Ja viem sice ze on je uz stary dedo ale mohol by len tak zo srandy natocit novú seriu OSMU!!!!

ESTE DACO neviete nahodou ci na nejakom wareze alebo torente ja uz download na 4 seriu?
A MACGYVER 4EVER :!:
Qu!r!@5h
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Qu!r!@5h »

MacGyver je najfasa serial aky som kedy videl. Tie prve serie sa mi pacili najviac este ked bol RDA mlady ale aj tie potom usli, proste MG 4EWER!!!
Napísať odpoveď