MACGYVER
-
qwerty-xyz
Re: MACGYVER
pozeral som ale nastvala ma televizia..ze nevysiela niektore casti.....a viete preco???..lebo keby ste v nich robili toto co macgyver tak mate doma bombu....takze casti ktore su cisto len o tom ako urobi z niecoho bombu sa nevysielaju..alebo pri dabingu nepovedia presne to co maju......ale neaku kravinu...Jhonyfire napísal:Kto z vás pozéra MACGYVERA?
Je to podla mna taka velka pecka ze niektore casti pozeram aj niekolko krat?
MA NIEKTO Z VAS 4 SERIU CZ???
to vazne? svine...qwerty-xyz napísal:pozeral som ale nastvala ma televizia..ze nevysiela niektore casti.....a viete preco???..lebo keby ste v nich robili toto co macgyver tak mate doma bombu....takze casti ktore su cisto len o tom ako urobi z niecoho bombu sa nevysielaju..alebo pri dabingu nepovedia presne to co maju......ale neaku kravinu...
A ktora TV to nevysielala? Ta naša? ..alebo všeobecne sa vo svete nevysielali? Skade vieš, že iba v dabingu povedia blbosť? Si videl MacGyvera v originály?qwerty-xyz napísal:pozeral som ale nastvala ma televizia..ze nevysiela niektore casti.....a viete preco???..lebo keby ste v nich robili toto co macgyver tak mate doma bombu....takze casti ktore su cisto len o tom ako urobi z niecoho bombu sa nevysielaju..alebo pri dabingu nepovedia presne to co maju......ale neaku kravinu...
Podľa mňa už samotní tvorcovia toho seriálu si nemohli dovoliť dávať presné postupy. To by sa určite toho niekto chytil a pokúsil by sa urobiť podľa toho bombu.. a poznáte americké súdnictvo.. už by skončili pred súdom a prišli by o pár miliónikov dolárov.
Ale inak pozerával som to pravidelne.. teraz už iba sporadicky z nudy..
-
qwerty-xyz
ked to davali este strasne davno pradavno tak chodili vsetky casti,ale potom to uz nedavali... a len nase tv nedavali.....ades napísal:to vazne? svine...
presne tak, vsak v USA je na zazalovanie dostatocne predat horucu kavu, nie este povedat presny navod na vyrobu bombybrm napísal:A ktora TV to nevysielala? Ta naša? ..alebo všeobecne sa vo svete nevysielali? Skade vieš, že iba v dabingu povedia blbosť? Si videl MacGyvera v originály?
Podľa mňa už samotní tvorcovia toho seriálu si nemohli dovoliť dávať presné postupy. To by sa určite toho niekto chytil a pokúsil by sa urobiť podľa toho bombu.. a poznáte americké súdnictvo.. už by skončili pred súdom a prišli by o pár miliónikov dolárov.
Ale inak pozerával som to pravidelne.. teraz už iba sporadicky z nudy..
k teme:ja som to pozeraval ked som bol mensi, ale uz teraz mi to nepride nejake zaujimave
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna je to celkom oddychovka...prve 2 serie su pohoda, potom sa to uz ciastocne zacina opakovat...Mam to niekde na DVD v originali, musim podakovat niekomu z intrakov v ZA, mal to tam niekto pred rokom tak som to sosol a napalil...celkom uzitocna vecicka ak sa nudite...ale treba uznat ze napad to bol dobry, vela ludi sa na tom bavilo a je z toho viac menej legenda...
-
seth82
Darca
...co by ...skoro kazdy to pozna...ak sa spytam fotra, ci mu to nieco hovori, tak vie, a on nie je nejako do filmov/TV...to iste aj moj dedo..jednmoducho sa to uchytilo, pozna to skoro kazdy...nie len u nas ale aj v inych krajinach, svojho casu ten serial naozaj zazival boom...cize podla mna sa to da nazvat legendou, su okolo toho aj kadejake vtipy, ale aj negativna reklama je reklamou a aj recove zvraty, prirovnania (''a co som MacGyver?'') a tak dalej...Sp1d3Rm4N_2 napísal:Prehanas
-
seth82
Darca
No poviem priklad...Legenda je GodFather.. Nikto ti nemoze dovolit tvrdit opak.. (sak to by bol skoro hriech omg:D) ,pozri ocenenia kt. ziskal,prve miesto na imDb, zo 180,528 hlasov dostal 9.1/10,niekolko oskarov (bolo ich dost ,do tohoto som neni expert:) ) ,ale tvrdit ze Gyver je legenda..To je moc silne slovo:) ..Nehovorim ze je to zly film/serial,ked som bol mensi dost som sa na to smial (bral som to skorej ako komediu , z hovna urobit bombu res5ct
-to je len prirovnanie),ale legenda to nie ..Podla mna teda 
-
seth82
Darca
-
Jhonyfire
Light Expert
NOVA SERIA
Ja viem sice ze on je uz stary dedo ale mohol by len tak zo srandy natocit novú seriu OSMU!!!!
ESTE DACO neviete nahodou ci na nejakom wareze alebo torente ja uz download na 4 seriu?
A MACGYVER 4EVER
ESTE DACO neviete nahodou ci na nejakom wareze alebo torente ja uz download na 4 seriu?
A MACGYVER 4EVER