Chodime na tu istu skolu ty je*o, loldawo napísal:gangy paktuje s kukiakom - respect
Akú školu naštevujete, alebo...
teraz je to dost obtiazne lebo mam 17 rokov a zacal som znova chodit do skoly ale neviem ako dlho tam vidrzim prsote som si povedalz e bez skoly si normalnu pracu nenajdem a teraz cakam kym vistudujem no neviem ci sa mi to podari ale ak nahodou hej tak budem len rad a chcem ist na vysku ta mi drzte palce
-
---Aaron---
Light Star
-
majo55
Expert
- Kontaktovať používateľa:
ja zas gymnazium v Martine // www.gymmt.sk 
no, je mi jasne, ze to nebude idylicke, ale skor som to myslel tak, ze s ponuky strednych skol(obch. akademie, elektrotechnicke, SOU...) je gymnazium najllepsim riesenim ak chcem pokracovat v studiuenter00 napísal:je krasne, ze mas taketo pekne idealy:) drz si ich kym si mlady, potom pride rana od zivota.
no a ten kto nechce , najvacsia blbost zvolit si toFall napísal: je gymnazium najllepsim riesenim ak chcem pokracovat v studiu
btw skoda ze na strednu sa chodi uz v 15 , taky mlady clovek nemoze mat prehlad o tom , co chce do zivota .. napr. ja som navstevoval Chemicku skolu - Monitorovanie Zivotneho Prostredia , kebyze si mam moznost teraz vybrat ( po skole ) jednoznacne nieco ine , co by ma bavilo : kuchar , automechanik ( myslim vcelku kvalitne zamest. v tejto dobe )
-
Holubar
Darca
ty si sa po cely cas ucil na maturu?ja ze to sa uci az tych poslednych 7 dni. Ja by som siel na 8rocko, rok usetris, o rok skor mas titul, mas viac casu na karieru a robenie diery do svetakukiak napísal:Ja keby som mohl vratit cas, urcite nejdem na osemrocny gympel... O rok menej casu ucenia na maturu, siroky zaber uciva..Ked uz tak 4rocku ale 8 uz nikdy..ani moje deti
-
kukiak
Addict
Ide oto ze musis mas nato prebratie uciva o rok menej ako ostatni tvoji rovesnici...Cize ti tlacia do hlav toho vela a ja uz nevladzeemHolubar napísal:ty si sa po cely cas ucil na maturu?ja ze to sa uci az tych poslednych 7 dni. Ja by som siel na 8rocko, rok usetris, o rok skor mas titul, mas viac casu na karieru a robenie diery do sveta