Need For Speed: Carbon
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
->slavo<-
Addict
jasne ze to budu vseci hrat vsak toje novy NFS a nechapem Tie komentare
no tych co nato maximalne pic8ju nechapem
takym ako ste vy by som vimazal vsetky prispevky v tejto teme . iba znechutujete hru ostatnym zamyslite sa nad sebou.
NFS bola vzdy arkada a aj bude a bolo jasne ,ze to bude MOST WANTED v novom kabate. tak oco sa stale niekto pokusa ?
Neviem co ste od tejto hry cakali ,ale ja som spokojny .Spokojny som bol uz ked sme mali tu moznost vidiet tie videa akosa da vsetko pekne tuningovat. a to ,ze to bude o drifte uz v tedy som bol maximalne nadseny a spokojny a teraz je to tu a pozeram ,ze je tu viac zlych nazorov na hru ako tych dobrych. nototo
ale len sa smejem
na vas

no tych co nato maximalne pic8ju nechapem
takym ako ste vy by som vimazal vsetky prispevky v tejto teme . iba znechutujete hru ostatnym zamyslite sa nad sebou.
NFS bola vzdy arkada a aj bude a bolo jasne ,ze to bude MOST WANTED v novom kabate. tak oco sa stale niekto pokusa ?
Neviem co ste od tejto hry cakali ,ale ja som spokojny .Spokojny som bol uz ked sme mali tu moznost vidiet tie videa akosa da vsetko pekne tuningovat. a to ,ze to bude o drifte uz v tedy som bol maximalne nadseny a spokojny a teraz je to tu a pozeram ,ze je tu viac zlych nazorov na hru ako tych dobrych. nototo
ale len sa smejem
-
Lord PROXI
King
No skusil som si to konecne zahrat doma, na full grafike,
a dost ma to sklamalo, v MW sa ako pohrali zo svetlami, tu ?
ten drift... jasne ked to je arkada, tak to spravili aby to vyzeralo zhruda ako v realite, nie s ovladanim, ale na vyzor, preteky moc pripominaju U2, a canyon, no nuda
ale plnu si zahram tak ci tak, a neviem sa dockat
a dost ma to sklamalo, v MW sa ako pohrali zo svetlami, tu ?
ten drift... jasne ked to je arkada, tak to spravili aby to vyzeralo zhruda ako v realite, nie s ovladanim, ale na vyzor, preteky moc pripominaju U2, a canyon, no nuda
ale plnu si zahram tak ci tak, a neviem sa dockat
-
Andi_Cibula
Addict
Samozrejme že by sme mali čakať viac !!!->slavo<- napísal:....nechapem Tie komentare
no tych co nato maximalne pic8ju nechapem![]()
Neviem co ste od tejto hry cakali ,ale ja som spokojny
EA Games je velmi mocná a bohatá firma, tak nech príde s niečím naozaj novým a prevratným !!! Nový mód, (drobné) vylepšenie tých starých a pár staro-nových áut je málo, pramálo. Od EA by sme mali čakať viac.
Chápem ťa Slavo, ale uznajme, že ľudia z EA už len vylepšujú hotový koncept, na novú hru je to málo, od novej hry by som čakal viac.->slavo<- napísal:Spokojny som bol uz ked sme mali tu moznost vidiet tie videa akosa da vsetko pekne tuningovat. a to ,ze to bude o drifte uz v tedy som bol maximalne nadseny a spokojny a teraz je to tu a pozeram ,ze je tu viac zlych nazorov na hru ako tych dobrych.
Jasné že Carbon bude minimálne tak zábavný a kvalitný ako predchádzajúce Needy, ale vlastnosti novej Áčkovej hry to nemá.
Toť vše, peace.
->slavo<- napísal:takym ako ste vy by som vimazal vsetky prispevky v tejto teme .
Mne sa nahodou canyon pacil, hlavne ked som este tak nestihal tak tam bolo trosku napatia
ked som pochytil skill, tak to stratilo to svoje caro ale vo full hre bude narocnost urcite stupat, takze pohodicka 
Len dufam, ze tam bude aj naozajstny tuning a nie iba styling ako v deme, so slzickou v oku spominam na casy ked v U2 som za tazko nasporene prachy kupil aspon jeden cip do motora a hned sa zmenil zvuk k lepsiemu
v MW to trochu stratilo svoje caro 
//slavo: ked sa na tu hru povie, ze to je arkada, tak to nie je nutne kritika, ale iba konstatovanie
a ruku na srdce: velka vacsina z nas si tu hru aj tak stiahne a nic EA nezaplati, takze ja som rad aj za ten jeden novy mod a par vylepseni
Len dufam, ze tam bude aj naozajstny tuning a nie iba styling ako v deme, so slzickou v oku spominam na casy ked v U2 som za tazko nasporene prachy kupil aspon jeden cip do motora a hned sa zmenil zvuk k lepsiemu
//slavo: ked sa na tu hru povie, ze to je arkada, tak to nie je nutne kritika, ale iba konstatovanie
a ruku na srdce: velka vacsina z nas si tu hru aj tak stiahne a nic EA nezaplati, takze ja som rad aj za ten jeden novy mod a par vylepseni
No Comment->slavo<- napísal:uz sa zobudte demo na PC nebude nemaju nato cas pochopte to.
A to ze by si vymazal prispevky niektorych to je chore pokial viem toto je diskusia a ma byt otom aby kazdy vyjadril svoj osobny nazor k danej teme.Nema cenu sa dalej vracat k tomu....Niektorym sa paci inym nie...
Ani ja canyon neviem prejst, ked je on predo mnou, ale v druhom kole vzdy vyhramGothaR napísal:Mne sa nahodou canyon pacil, hlavne ked som este tak nestihal tak tam bolo trosku napatiaked som pochytil skill, tak to stratilo to svoje caro ale vo full hre bude narocnost urcite stupat, takze pohodicka
Len dufam, ze tam bude aj naozajstny tuning a nie iba styling ako v deme, so slzickou v oku spominam na casy ked v U2 som za tazko nasporene prachy kupil aspon jeden cip do motora a hned sa zmenil zvuk k lepsiemuv MW to trochu stratilo svoje caro
-
->slavo<-
Addict
no ale vtedy to bolo vyhlasene ze demo nebude tak ,ale bol to len nejaky obchodny tah. asi.spec napísal:No Comment![]()
![]()
![]()
A to ze by si vymazal prispevky niektorych to je chore pokial viem toto je diskusia a ma byt otom aby kazdy vyjadril svoj osobny nazor k danej teme.Nema cenu sa dalej vracat k tomu....Niektorym sa paci inym nie...
-
undertaker35
Expert
Ja som mal max 580k a najvacsi drift som mal za 246k mam aj screen
Pochvalte sa ako ste spravili vy!!!!! 
Kód: Vybrať všetko
http://img159.imageshack.us/my.php?image=driftjv9.jpg-
Lord PROXI
King