CHYSTÁM SA KÚPIŤ NOTEBOOK - PORAĎTE
Kúpil si to v tom Datacome?smejo napísal:okez, tak uy ho mam doma a zda sa mi byt v pohode, i ked je bey winu }budem ho instalovat az v nedelu / musi sa x vybit a nabit baterka / ... za 30 300,-
To vybitie a nabitie - podobne ako pri mobile? Čo všetko Ti hovorili pri kúpe? Ako je to so zárukou? 2 roky, či 3? Mal si v tom balení aj tú myš a brašňu? Čo je to za brašňa?
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
staci ti to raz uplne nabit, uplne vybit a potom uz to mozes nabijat a vybijat ako chces, len raz za cas opat takto naformatovat baterku, ze ju nechas uplne vybit a uplne ju nabijes, btw. asusy maju aj v biose takuto moznost, ze format battery, takze to spravi notas za teba... zaruka je 2 roky podla smernic eu a myslim ze 6 mesiacov na baterku, lebo ta je brana ako spotrebny tovar, na uplatnenie zaruky pri asusoch nepotrebujes ani blocek alebo zarucak (ak by si nahodou stratil), ale staci ti seriove cislo, co je podla mna dobre... dalej kebyze sa ti s nim nieco stane, nemusis chodit ani ku predajcovi kde si to kupil, ale zaruku si mozes uplatnit na www.sil.cz kde vyplnis formular a bezplatne poslu kuriera, ktory pride az k tebe domov a opraveny notebook ti (ako pisu za 5 - 10 dni) prinesie znovu bezplatne domov.. ak by si sa cudoval, ze preco na tej stranke, tak firma sil je vyhradny dovozca asusov pre cesko a slovensko... mas pravdu, v baleni je aj mys aj brasna, mys je taka mala seda s logom asus, ale v skutocnosti je to logitech a brasna je vacsinou taka tmavoseda s logom asus, dva priecinky, jeden na notebook, druhy na nabijacku a v druhom priecinku byvaju este aj odkladacie miesta na prislusenstvo... no a btw, ja mam asus a8jc...pepito25 napísal:Kúpil si to v tom Datacome?
To vybitie a nabitie - podobne ako pri mobile? Čo všetko Ti hovorili pri kúpe? Ako je to so zárukou? 2 roky, či 3? Mal si v tom balení aj tú myš a brašňu? Čo je to za brašňa?
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
jasne, mozes sa v pohodicke do toho pustit aj restartovat, hocico, len ho neodpajaj zo zdroja kym sa prvykrat nenabije naplnosmejo napísal:ano bola aj brasna aj mys aj brasna - mys obycajna opticka (cakal som mensiu) a brasna - taka sivo-cierna, ale nezda sa mi velmi dobra - cakal som pevnejsiu (ale to je minimum) ... a zo zarukou - 2 roky ... btw mozem zacat instalovat win ked som ho uz vybila teraz ho prvykrat nabijam?
To nabitie a vybitie - takým spôsobom, že nabijem hneď, ešte bez systému, a potom už počas nahadzovania systému vybijam, a vybijam teda až úplne do dna? Môžem si pri pc dovoliť, aby mi doslova "zdochol" pre nedostatok šťavy počas rozbehnutých aplikácií? (Asi blbá otázka, ale ešte som notebook nemal.)makaveli napísal:staci ti to raz uplne nabit, uplne vybit a potom uz to mozes nabijat a vybijat ako chces, len raz za cas opat takto naformatovat baterku, ze ju nechas uplne vybit a uplne ju nabijes, btw. asusy maju aj v biose takuto moznost, ze format battery, takze to spravi notas za teba... zaruka je 2 roky podla smernic eu a myslim ze 6 mesiacov na baterku, lebo ta je brana ako spotrebny tovar, na uplatnenie zaruky pri asusoch nepotrebujes ani blocek alebo zarucak (ak by si nahodou stratil), ale staci ti seriove cislo, co je podla mna dobre... dalej kebyze sa ti s nim nieco stane, nemusis chodit ani ku predajcovi kde si to kupil, ale zaruku si mozes uplatnit na www.sil.cz kde vyplnis formular a bezplatne poslu kuriera, ktory pride az k tebe domov a opraveny notebook ti (ako pisu za 5 - 10 dni) prinesie znovu bezplatne domov.. ak by si sa cudoval, ze preco na tej stranke, tak firma sil je vyhradny dovozca asusov pre cesko a slovensko... mas pravdu, v baleni je aj mys aj brasna, mys je taka mala seda s logom asus, ale v skutocnosti je to logitech a brasna je vacsinou taka tmavoseda s logom asus, dva priecinky, jeden na notebook, druhy na nabijacku a v druhom priecinku byvaju este aj odkladacie miesta na prislusenstvo... no a btw, ja mam asus a8jc...
Tá možnosť s www.sil.cz je zaujímavá. Poznáš niekoho, kto s tým už má skúsenosť? Niekoho zo Slovenska?
optická mechanika DVD±RW DoubleLayer
nema to .
a ak by si chcel kupit na notebook procak mozes kupit hocijaky AMD??
pojde to ??
//da sa najst za 30000sk lepsi notebook ako tento???
Kód: Vybrať všetko
http://www.novepc.sk/asus-a6km-154cml34dvdrw100g1gwlbtnoos-p-22035.htmla ak by si chcel kupit na notebook procak mozes kupit hocijaky AMD??
pojde to ??
//da sa najst za 30000sk lepsi notebook ako tento???
Kód: Vybrať všetko
http://www.novepc.sk/asus-a6km-154cml34dvdrw100g1gwlbtnoos-p-22035.htmluz ficim, teda este ho zabehavam, prave sa nabija 3. x ... zatial som nan instaloval software (btw dostal som k nemu aj CD Nera
) ... vydrz baterie asi 2,5 hod [instaloval som cca od pol 10 do 12tej] ... inak je pravda, ze sa dost zahrieva, ale zatial som na nom nepostrehol ziadnu chybu ani nic co by mi vadilo
//edit - uz viem co som sa chcel opytat - wifi - ako sa to pouziva? ako sa pripaja na net napr. ked som niekde, kde je vytvorena bezdrotova siet-treba aj nieco nakonfigurovat, alebo len otvorim prehliadac a surfujem?
//edit - uz viem co som sa chcel opytat - wifi - ako sa to pouziva? ako sa pripaja na net napr. ked som niekde, kde je vytvorena bezdrotova siet-treba aj nieco nakonfigurovat, alebo len otvorim prehliadac a surfujem?
S tým zahrievaním budeš aj niečo robiť? Dá sa?smejo napísal:uz ficim, teda este ho zabehavam, prave sa nabija 3. x ... zatial som nan instaloval software (btw dostal som k nemu aj CD Nera) ... vydrz baterie asi 2,5 hod [instaloval som cca od pol 10 do 12tej] ... inak je pravda, ze sa dost zahrieva, ale zatial som na nom nepostrehol ziadnu chybu ani nic co by mi vadilo