Ovplyvnenosť znamením zverokruhu
-
---Aaron---
Light Star
Re: Ovplyvnenosť znamením zverokruhu
hej namna znamenie sedi ... som strelec....a verim v horoskop
.. niekedy to vyjde totalne presne 
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
-
Lord PROXI
King
-
Traktorista
Guru
Na mna sedia vsetky znamenia. Inymi slovami. Skuste si vsugerovat, ze ste ine znamenie, precitajte si dany horoskop a aplikujte ho dosvojho zivota. Samozrejme, ze bude pasovat, lebo vsetko je to pisane velmi neurcito, pozitivne a kazde negativum ma nejake zadne dvierka, nieco typu
Budete môcť čerpať z omylov iných, no práve preto budú tí slabší pozorovať vaše reakcie drobnohľadom a budú vŕtať do každej maličkosti. Vezmite to s humorom!
Budete môcť čerpať z omylov iných, no práve preto budú tí slabší pozorovať vaše reakcie drobnohľadom a budú vŕtať do každej maličkosti. Vezmite to s humorom!
-
mirak2
Hardcore addict
ok niektori nepochopili, asi som zle napisal pvy prispevok...
denne tyzdenne horoskopy su kraviny, neverim im a najlepsia parodia na ne bola v niektorom dieli Simpsonovcov
______vsuvka offtopicu
kde si Homer precital noviny a v horoskope ze "dnes zomriete" Marge si precitala horoskop "vas muz zomrie" a vyzeralo to ako vo filme Final Destination ibaze jedinym na zozname bol Homer
______koneic offtopicu
denne tyzdenne horoskopy su kraviny, neverim im a najlepsia parodia na ne bola v niektorom dieli Simpsonovcov
______vsuvka offtopicu
kde si Homer precital noviny a v horoskope ze "dnes zomriete" Marge si precitala horoskop "vas muz zomrie" a vyzeralo to ako vo filme Final Destination ibaze jedinym na zozname bol Homer
______koneic offtopicu
-
zuzkazuzka
VIP
no, ja horoskopy velmi necitam, ale ked si obcas nejaky precitam, tak tie veci na mna a moju momentalnu situaciu dost sedia. ale ono to sedi kazdemu... Preco? Pretoze su tie zvasty vzdy pisane dost vseobecne, je dost pravdepodobne, ze clovek ma problemy s laskou, pracou, peniazmi,.... takze sa dost lahko nieco na to vymysli. Potom si to precitate a zistite, ze sa to na vas hodi.... Ale poviem vam, ze keby ste si precitali horoskop akehokolvek znamenia, tak tiez natrafite na nieco, v com sa najdete... Takze to hlavne vsetko berte s rezervou.

-
Vesper
Professional
niekedy to vyjde a vtedy si hovorim ze super horoskopy maju pravdu, ale dost casto sa mi stava ze su totalne mimo
uz iba to ze som byk a totalne nie som tvrdohlavy
a dalsia vec ze clovek uz nevie ktorym horoskopom ma verit ked v kazdych novinach je napisany iny a niekedy sa mi zda ze ked ich pisu tak si proste sadnu a vymyslaju blbosti ti ludia 
-
ANONYMKA17
Light Star