Mena deti
-
kurenadvore
Medium Expert
-
---Aaron---
Light Star
nove mesto nad vahomromero napísal:hehe niečo podobne ako dal beckam svojim detom
podla miesta kde sa splodi
alebo liptovsky mikulas chalan a spisska nova ves baba
ja by som dal asi andrej (po mne) alebo filip a potom mozno kamila
a este musim edit: yury: preco by mali byt nelubozvucne? okrem toho ziadne meno nie je original slovenske, takmer vsetky pochadzaju z latinciny alebo grectiny. keby s tym mal niekto problem tak nech zada meno a ja mu poviem odkial pochadza (ale az cez vikend, teraz som v skole). a okrem toho preco by ste dali svojim detom take americke alebo ine mena? ja viem ze su to vase deti ale myslite aj na to, ze raz to decko pojde do skoly, ostatni sa mu budu smiat ak nie viac a ked vyrastie tak to bude teda spokojne so svojim menom...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ak by som mal dcérku, volala by sa Tatiana, Ivanka, Mariana alebo Martinka
Syn by sa samozrejme volal po ocovi
, takže Erik . Ak by som mal synov dvoch, tak to druhé meno by si vybrala manželka, pretože ja o nejakom inom čo by som chcel dať netuším. Je veľa pekných chlapčenských mien, no nemám ani poňatia, ktoré by som dal.
Môj brat má spolužiačku Pamelu, teraz idú mená Jessica, a pod. americké dristy. V živote by som nemal žalúdok dať svojmu dieťaťu takéto meno.
Syn by sa samozrejme volal po ocovi
Môj brat má spolužiačku Pamelu, teraz idú mená Jessica, a pod. americké dristy. V živote by som nemal žalúdok dať svojmu dieťaťu takéto meno.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Colortraincleaner
Medium Star