na toto pokračovanie sa teším velmi dlho. Podla gameplay videí a screenov to bude "masť" Čo na to hovoríte ? Oficialne to maju uviesť do chodu 14 Novembra.... už sa neviem dočkať.
tak na toto cakaaaam uz dlho, CZ verziu som si uz tu predobjednal, sa tesim ako decko na vianoce, len skoda ze je datum vydania 2.12 (ak to zas neprelozia, lebo bolo 2.11), som hral aj rome:total war a presiel som ho celeho tak sa tesim aj na toto a este to bude komplet CZ (dabing + titulky), paraaada
z games.tiscali sa dá stiahnuť nové gold demo s finálnou verziou kódu a novou mapou:
"Dnešní ukázka po stránce kódu odpovídá finální verzi hry a především obsahuje novou mapu Battle of Otumba, kde se stanete dobyvatelem říše Aztéků Hernánem Cortésem. Vedle toho v ní samozřejmě nechybí ani ty již známé levely (tutoriál s bitvou o Hastings plus celé bitvy o Pavia a Agincourt)"
pikiliki napísal:som si myslel že tu je viac strategov
no ja strategie zboznujem, ale toto akoze nemusim, roma som hral, ale toto ma dako neuputalo
ale roma som hral iba hlavne koli novym repro, tam som mal brutal zvuk
Vie mi niekto poradit mam taky problem ... ked nieco pisem na klavesnici alebo sa pohybujem pomocou sipok v hre tak mi to quickloadne ... neni to vzdy rovnakym tlacitkom ... predtym mi to nerobilo tak nvm
Prosimvas potrebujem radu, ked ma v hre papez vyluci z cirkve tak ako sa mozem do nej naspat dostat? (stve ma to lebo mi cirkev zakazuje utocit na rozne frakcie a ak aj zautocim tak ma vyluci a uz ma to stve) za odpoved dakujem
no s tym vylucenim hmm rob misie co ti ponuka papez alebo u mna pomohlo ked som siel zautocit na nejaku z krestanskych frakcii som mu zalepil hubu peniazmi
hladam len tak nejakeho maniaka na seriu Total War, trochu pokecat..
Ja nic ine nehram, Rome mam aj so vsetkymi datadiskami (Barbarian Invasion, Alexander), Mediaval 2 takytak...
Za Rome som hral uz za vsetky frakcie snad okrem Numibijcov. Za Medieval 2 som hral uz Anglanov, Turkov a teraz Franciu. Je to ta najlepsia hra a co sa tyka hier nic ine mi nechyba.