B3rET napísal:Sajmon ja niesom lama akoze diky ale o lobe viem... ja len vravim, ze aj ked stlacis R2!! tak je iny druh strely chapes? asi obstrelenie, bokom nohy... vyskusaj... cez co nahravas tie videjka??
Asi som az moc zazraty do tej hry, to si nevsimaj
vyskusam tu strelu co hovoris, inak nahravam Frapsom a komprimujem Virtual Dubom
// R2+shot = u mna nic zvlastne normalne player vystreli
heker napísal:Poradte prosim ako prekonfigurovat klavesicu a ktore su defautlne nastavene tlacitka na R2, R1 a podobne. Vdaka.
ak myslis ze ako priradit ine pismenko tak staci kliknu na tom obrazku kde je joystik napriklad na sipku alebo na X alebo na R2 a potom si zvolis prislusnu klavesu
Tusim by to chcelo nejaky keyboard modifier pre poholdnejsie nastavenie ovladania, pretoze toho skaredeho konzoloveho, ktore mi robi nervy uz od verzie 4 mam uz plne zuby!!!
Dost sa to podoba na PES5, vsimol som si vsak lepsie pohyby, fyziku lopty, nepiska sa tak prisne, no proste lahodka.
podla mna sa piska prisnejsie...a dost ma stvu niekedy strely upne ze tutova sanca, stlacim to najmenej ako sa da a hrac to vystreli do hladiska taku sajbu 10 metrov nad
B3rET napísal:podla mna sa piska prisnejsie...a dost ma stvu niekedy strely upne ze tutova sanca, stlacim to najmenej ako sa da a hrac to vystreli do hladiska taku sajbu 10 metrov nad
Nj, to sa obcas stava
Inak neviete ako si zapnem tie kostými ?? kupil som si toho pstrosa ale neviem ako ho v hre pouzit
B3rET napísal:podla mna sa piska prisnejsie...a dost ma stvu niekedy strely upne ze tutova sanca, stlacim to najmenej ako sa da a hrac to vystreli do hladiska taku sajbu 10 metrov nad
piska sa na sto percent miernejsie jak v 5ke (tam mi to piskanie faulov pripadalo jak na zenskom futbale)
a s tymi strelami.. aj majster tesar sa utne ne
no a piste jake triky ste dali.. to marseille roulette je lahke staci si nastavit analogove tlacitka na klavesy a postupne to postlacas do kruhu
no a potom klasicka ronaldinhovka 3xL2 - tusim, proste tym co robite klasicky bicykel
Prave som odohral par zapasov. Krasne strely z dialky, paci sa mi lobovanie, rychlost hry. Priame kopy mi zatial moc nejdu. Pustil som si Master League na Professional a zatial 4 vyhry a jedna remiza.
edit: Daju sa robit este ine kusky okrem tychto a bicykla?
No kedze som nejaky contr. mod. nenasiel, tak som si bol kupit gamepad, skusal som hrat na nom jeden zapas a je to dobre, len si musim zvyknut. Vyzera to tak, ze zacnem klasicky treningom. Prve pocity su vsak super, analogovym tlacitkom ovladam nohy hraca a teda dokazem robit rozne klucky, len ich zatial nemam nacvicene.
ok uz som zase trocha hral... da sa strielal v pohode... a tie costymi aj mna by zaujimali.... ci sa to oplati kupovat vobec?? da sa to pouzit?? lebo je pod tim daka vec napisana, no neprekladal som si to zatial...
hojko napísal:No kedze som nejaky contr. mod. nenasiel, tak som si bol kupit gamepad, skusal som hrat na nom jeden zapas a je to dobre, len si musim zvyknut. Vyzera to tak, ze zacnem klasicky treningom. Prve pocity su vsak super, analogovym tlacitkom ovladam nohy hraca a teda dokazem robit rozne klucky, len ich zatial nemam nacvicene.
ja mam tiez tento dual action uz vyse roka a mozem len odporucit,
uz si ani neviem predstavit ze by som PES alebo NHL hral na klavesnici...
teraz na meniny si planujem kupit Logitech Dual Action...za kolko ste ho kupili a kde pls ?...mam uz trochu s gamepadmi skusenosti a je to o 100 krat lepsie dik
Drago napísal:teraz na meniny si planujem kupit Logitech Dual Action...za kolko ste ho kupili a kde pls ?...mam uz trochu s gamepadmi skusenosti a je to o 100 krat lepsie dik
moj stal asi liter tusim,kupil som ho v auparku v nakom shope s hrami a tak...