11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

schw33k napísal: Nostradamus ( 1551 ) :) a vraj jeho vidina o WTC
uh shupa, o tom proroctve som predtym cital ale ten zvyrazneny riadok mi vtedy usiei ..dobreeeee
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

nema niekto ten South Park a to o tom '69 v PC a chce to upnut? :wink:
ad citat: klobuk dole tomu manikovi (Nostradamovi) to zatial vychadza...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

jackb napísal:nema niekto ten South Park a to o tom '69 v PC a chce to upnut? :wink:
ad citat: klobuk dole tomu manikovi (Nostradamovi) to zatial vychadza...
Toto o lete na mesiac z roku 1969 šlo na STV2, takže ťažko to niekto upne. Southpark, o ňom neviem :)
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

schw33k napísal: Nostradamus ( 1551 ) :) a vraj jeho vidina o WTC
mimo temy: je niekde na internete kniha ci co to je kde pisal svoje predpovede?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Profesor prirovnal Busha k Hitlerovi

Profesor prestížnej University of Wisconsin-Madison Kevin Barrett pobúril Ameriku. Tvrdí, že atentáty z 11. septembra si americká vláda zorganizovala sama a prirovnáva amerického prezidenta Georgea Busha k nacistickému diktátorovi Adolfovi Hitlerovi. Odsudzujú ho rovnako vládni republikáni aj opoziční demokrati. Profesor však zatiaľ zostáva pod ochranou akademických slobôd a nič na tom nemení ostrá kritika politkov i konzervatívnych komentátorov.

Kontroverzná esej je súčasťou knihy 15 úvah "Interpretovanie nevysloveného: Mýtus 11. septembra", ktorú si za dvadsať dolárov musia kúpiť jeho študenti. Barrett škandalóznu publikáciu vyžaduje na predmet Islam: Náboženstvo a kultúra.

"Ako Bush a neokonzervatívci, Hitler a nacisti slávnostne začali svoju novú éru zničením architektonického monumentu a zvalili vinu na určených nepriateľov," píše Barrett. Profesor porovnával útok na dvojičky s požiarom Ríšskeho snemu z roku 1933, ktorý bol kľúčovou udalosťou pri uchopení moci nacistami v Nemecku. "Je to výstižné prirovnanie, za ktorým si stojím," povedal akademik agentúre AP.

Tvrdí, že Američania majú pôžitok v násilí. "Táto deštruktívna šou bola pre Američanov zakázaným uspokojením." V ďalšej konšpiratívnej eseji sa píše, že konflikt medzi islamom a Západom vytvorili po páde Sovietskeho zväzu, aby tak ospravedlnili financovanie zbrojenia a bol zámienkou na kontrolu svetových zdrojov surovín.

Predstavitelia školy zatiaľ na pobúrenie v spoločnosti nereagujú, o profesorovom pochybení nechce počuť dekan Patrick Provost ani rektor John Wiley.

Kongresman za Wisconsin Scott Suder nazval profesora "nenávistným jedincom a cvokom", ktorého by mali prepustiť. "Kniha je antisemitská a nevhodná na vyučovanie." Na tom sa zhodujú aj obaja kandidáti na wisconsinského guvernéra, demokrat Jim Doyle a jeho republikánsky vyzývateľ Mark Green. "Guvernér si myslí, že (Barrett) je šialený, materiál je neprístojný a nemá medzi študentmi čo robiť," odkázal hovorca Doylea v novinách Badger Herald.

Jedna okresná rada rozhodla o znížení svojho príspevku pre univerzitu presne o 8247 dolárov, koľko za "učenie nezmyslov Barrett dostane". No nájdu sa aj takí, ktorí ho podporia. Skupina ľudí poslala škole sumu, ktorú okresná rada stiahla.
Zdroj
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Jen 16 % Američanů věří oficiálnímu mýtu o 11. září

Steve Watson a Alex Jones

26.10.2006

V novém rozsáhlém průzkumu veřejného mínění, provedeném listem New York Times a CBS News, vyšlo najevo, že oficiálnímu vládnímu výkladu teroristických útoků z 11. září 2001 věří v USA pouhých 16 procent lidí. Na otázku: „Myslíte si, že členové Bushovy administrativy říkají pravdu, většinou říkají pravdu, ale něco skrývají, nebo většinou lžou?“ odpovědělo 16 %, že říkají pravdu, 53 % usoudilo, že něco skrývají, 28 % se domnívá, že většinou lžou a zbývající 3 % si nebyla jista.

Stejných 84 % nevěřících v pravdivost oficiálního líčení zjistily i další průzkumy. Průzkum CNN dospěl dokonce k číslu 89 %. 80procentní podporu získal Charlie Sheen pro svůj názor, že jde o práci domácích sil.

Podle posledního průzkumu CNN vzrůstal podíl Američanů, kteří viní z útoků 11. září na New York a Washington Bushovu administrativu, během čtyř let z necelé třetiny na téměř polovinu a nyní už překročil tři čtvrtiny populace.

Většině Američanů trvalo 35 let, než vzali na vědomí fakt, že vražda JFK byla vládní operací. Nyní stačilo pět let VĚTŠINĚ Američanů, aby pochopili, že 11. září bylo dílem neokonzervativního zločinného syndikátu uvnitř USA.

Podle jiného průzkumu (Zogby) se v roce 2004 polovina Newyorčanů domnívala, že jim vláda tají skutečné pozadí útoků. V květnu tohoto roku už polovina VŠECH Američanů oficiální vládní historku odmítala.
Povodny zdroj: http://www.prisonplanet.com/articles/Oc ... 06poll.htm
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

mastermind napísal:odporucam pozriet najnovsiu cast southparku. hovori sa tam presne o konspiracnych teoriach 9/11. odporucam :)
jj kukol som :)
a vyslo z toho ze konspiracia o tych ter utokoch zivi US vlada cize konspiracia o dvojickach je vlastne konspiracia :lol: mozno som to blbo povedal ale stoji zato pozriet...fakt zaumave :P
btw : „Myslíte si, že členové Bushovy administrativy říkají pravdu, většinou říkají pravdu,ale něco skrývají, nebo většinou lžou?“..otazku povazujem prinajmensom za matucu kedze sa nepyta nic ohladom 9/11.a potom v priezkumoch vychadzaju kadejake divne cisla a isty prekrucaci faktov si ich rozne intepretuju.nemohli sa spytat rovno ci veria oficialnej pravde o 9/11??nie lebo si nie su isty co by bol vysledok rovnako priaznivi.dalej ak by 80% verilo konspiracii tak by urcite vypukla revolucia,alebo nasilnosti urcite,ved pozrime na budapest,kde sa odkryl daleko menej zavazny problem a aj hla co sa tam dialo,podobne aj francuzko a mozme pokracovat vo vyratuvani zavadzajucich okolnosti v tomto poste
Matlak
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matlak »

Ja som to uz videl davno do Pentagonu nebuchlo lietadlo ale dajaka protibunkrova strela lebo ho skusali a ze vraj dvojicky odpalili a o vsetkom vedeli DEMENTI AMERICANIA
Tomasito
VIP
VIP

pinacolada napísal: btw : „Myslíte si, že členové Bushovy administrativy říkají pravdu, většinou říkají pravdu,ale něco skrývají, nebo většinou lžou?“..otazku povazujem prinajmensom za matucu kedze sa nepyta nic ohladom 9/11...
According to the new New York Times/CBS News poll, only 16% of Americans think the government is telling THE TRUTH ABOUT 9/11 and the intelligence prior to the attacks:

"Do you think members of the Bush Administration are telling the truth, are mostly telling the truth but hiding something, or are they mostly lying?

Telling the truth 16%

Hiding something 53%

Mostly lying 28%

Not sure 3%"

...

Zdroj: http://www.prisonplanet.com/articles/Oc ... 06poll.htm
Zeby dyslexia?
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RiMMER »

Hey all :) Len tak pre info, mam v plane zrusit stranku rimmer.nitranet.sk akonahle tam bude 20 000 pristupov. teraz je 18 956, cize tak do dvoch dni to vidim.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

asi nie lebo v tom clanku co si sem napisal to bolo inac,a zdroje necitam.
btw ten zdroj prisonplanet je fakt nezaujaty :D:D to si kludne i ja mozem spravit stranku s bullshitmi a tvrdit ze je to vsetko pravda a odvolavat sa na tu stranku :D... nie vsetko co je napisane na internete je pravda a dvojnasobne to plati ked je to napisane na prisonplanet
to rimmer:preco?nerus to.je to celkom zaujmave
Tomasito
VIP
VIP

pinacolada napísal:asi nie lebo v tom clanku co si sem napisal to bolo inac,a zdroje necitam.
btw ten zdroj prisonplanet je fakt nezaujaty :D:D to si kludne i ja mozem spravit stranku s bullshitmi a tvrdit ze je to vsetko pravda a odvolavat sa na tu stranku :D... nie vsetko co je napisane na internete je pravda a dvojnasobne to plati ked je to napisane na prisonplanet
... :smt044

1. V prvom clanku to bolo pisane v tom istom duchu- islo o volny preklad povodneho zdroju.

2. prisonplanet.com len sprostredkoval prieskum New York Times v spolupraci s CBS News...

Fajn, zasmiali sme sa, ale uz neblazni pina- kazdy prispevok si zasluzi aspon ‰ serioznosti.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

no ked myslis...
noldor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa noldor »

tato stranka sa mi lubi 911.yweb.sk
btw, precital som si pravidla, a myslim, ze tu moze byt ten odkaz, tak mi nedajte ban alebo take cosi. je to tam pekne rospisane, aj linky tam su, videa, obrazky, pokusy...
nebstr
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebstr »

Môj názor spravili to amici, rady vyvolávajú konflikty a potom ich ako že medzi nami riešili... pritom za všetko môžu oni... Američania cela vláda sa do všetkého stará, keď je nejaká mala vojna či je to kvôli náboženstvu že každý ma iné... a potom sa nedorozumia... potom je s toho mala vojna, a vždy sa do toho musí zapojiť aj Americká vláda... proste tam kde je niečo zle nesmú chýbať oni. :censored:
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

Racius napísal:Ak myslíš to, že PREČO Američania spravili pád WTC, tak podla môjho názoru, aby mali zámienku na vpád do Iraku.
:!: To môj názor :!:
a vpad do iraku bol preto aby sa mohli zmocnit ropy :wink:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Element napísal:a vpad do iraku bol preto aby sa mohli zmocnit ropy :wink:
tak toto by ma ani za toho pana nenapadlo :smt044
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

to RIMMER: Zdravim, pocuj kam si potom premiestnil 2nd edition, ked si zrusil rimmer.nitranet.sk??
A este otazocka---> existuje nieco ako loose change 1st edition, alebo je to In Plane Sight??

BTW: Dnes som "presvedcil" aj fotrovcov :wink:
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RiMMER »

http://911.yweb.sk/

a ano, existuje loose change 1st edition. in plane site nema s loose change z hladiska producentov nic spolocne.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

RIMMER , da sa odtial stiahnut cely ten film - 2nd edition ?
Napísať odpoveď