Sheep napísal:myslim ze sa dava tak ze tie packy co su na bokoch otocis na druhu stranu a on sa povoli potom ho opatrne vytiahnes a odtiahnes nozky ktore ho drzia
Zapnes PC, odpojis ventilator na chladici, pockas kym bude chladic DOST teply, vypnes PC, tie packy vyhnes hore a potom tie styri cicinky tak vykrivis a tahas hore... To s tym ventilatorom sprav, nech sa ti nestane, ze vytiahnes chladic s procakom nalepenym na chladici, ak je tam nejaka gay pasta
uhm....ta urcite ze hej...ja mam tiez taky procesor......otocim tie packy a ani za boha....to nemozem vybrat.....proste to tam brani..tomu aby som to vytiahol.....uvolnim to ..ale nemozem to vybrat.....
Šu-Do napísal:tomuto nehapem ze preco by mal aj to robit
Aby sa zohrial cely chladic CPU a aj ta pasta medzi CPU a chladicom. Pretoze sa casto stava, ze ak je tam nejaka shit pasta (ale stavas sa aj s kvalitnymi pastami), ze ako tahas chladic von, vytiahnes to aj s CPU prilepenym o chladic. Takto pasu prehrejes, takze oddelis CPU od chladica. Spravne sa to ma takto robit
a nestaci ked zahrejem cpu so zapnutym chladicom dajme tomu dvojhodinovej narocnej hre? tak by to malo tiez ist nie? aspon trosku sa to urcite zahreje...
callop napísal:a nestaci ked zahrejem cpu so zapnutym chladicom dajme tomu dvojhodinovej narocnej hre? tak by to malo tiez ist nie? aspon trosku sa to urcite zahreje...
Neviem na co akoze. Zapnes komp, odpojis FAN od CPU, nabehnes do BIOSu, hned v BIOSe budes sledovat teplotu, nechas to naliezt do 60 stupnov, vypnes a zacnes "odstrojovat" chladic...
misokgb napísal:Aby sa zohrial cely chladic CPU a aj ta pasta medzi CPU a chladicom. Pretoze sa casto stava, ze ak je tam nejaka shit pasta (ale stavas sa aj s kvalitnymi pastami), ze ako tahas chladic von, vytiahnes to aj s CPU prilepenym o chladic. Takto pasu prehrejes, takze oddelis CPU od chladica. Spravne sa to ma takto robit