SCSI Radic+Disk a instalacia Win
-
Marko5211
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
SCSI Radic+Disk a instalacia Win
Zdravim mam taky problem mam SCSI radic do pci a HDD no zakazdym mi vyhodi ze drive conected but not ready...disk je IBM 4560MB a cdrom toshiba...no ani za boha mi to nechce nainstalovat system vyhodilo mi ponuku z diskov ale pri scsinapisalo ze nema pristup na tento disk...co mam spravit ...este som totizto s scsi nerobil...Ozaj na disku je strasne vela jumperov co mam nastavit???Je tu 1,Spare (50PIN)ID BIT 3(for wide)
2,ID BIT 2
3,ID BIT 1
4,ID BIT 0
5,Enable Auto Spin
6,SCSI Term ON
7,Disable unit attn
8,TI SYNC nego
9,Auto start Delay
10,Delay start 6/12
11,Disable parity
12,Led out
tak co mam dat ???
2,ID BIT 2
3,ID BIT 1
4,ID BIT 0
5,Enable Auto Spin
6,SCSI Term ON
7,Disable unit attn
8,TI SYNC nego
9,Auto start Delay
10,Delay start 6/12
11,Disable parity
12,Led out
tak co mam dat ???
pomocou neho si ten disk naformatujes a určis si jednotku odkial bootovat, len to tam treba pohladat, vlastne ked sa dostaneš do biosu stlačenim klavesy F1/ aspon myslim/ tak maš na vyber 2 základn možnosti. Jedna je na format a druha je tušim driver utility, tak v tej druhej maš možnosť bootovať z cd.
-
Marko5211
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
bootovanie nieje problem mne sa nabootuje ale mne zakazdym vyhadzuje ze disk connected but not ready...ale ten format ako asi dlho robi???a aj vase SCSI disky su take hlucne???
A co znamena LUN???
PS:ten radic je Adaptec AHA-2940UW
EDIT:kamos povedal ze to treba najumperovat...ale nestihol povedat ako lebo bezal prec...vie mi niekto helfnut pls...
A co znamena LUN???
PS:ten radic je Adaptec AHA-2940UW
EDIT:kamos povedal ze to treba najumperovat...ale nestihol povedat ako lebo bezal prec...vie mi niekto helfnut pls...