mirak2 napísal:Knazko hra ruskeho mafianskeho bossa, mozme opat ocakavat kravinu
Neviem mozno aj hej tazko hodnotit kym to nevijde a robit su usudok podla toho aka bola jednotka je tiez podla mna tiez nie dobry nehajme sa prekvapit cim ans reziser prekvapi v 2-ke
zaujimave nakrucaju to v prahe odohrava sa to zase v bratislave teraz su tam tri studentky (predtym studenti) knazko hra ruskeho mafiana.to som zvedavy co zase prinesie tento film kedze velmi kopiruje jednotku
shanoy napísal:no videl som jednotku a stacilo mi..no podla mna nevyde dvojka. a nieje jednotka prepadak? hmm absolutna blbost
Prepadákom bol iba na Slovensku (možno v ČR).. ale inak vo svete to bol priemer. Keby sa film neodohrával na Slovensku, ale povedzme v Poľsku, tak by bol prepadák v Poľsku a na Slovensku by ho všetci žrali..
natacaju v prahe mesto hrozy bude blava a ako vzdy to bude strasna sprostost .. jenotka mi pripadala strasne stupidna a nudna .. nic od toho necakam .. ale aj tak to kuknem
Ale no... Mna na tom pobavilo hlavne to zobrazenie Bratislavy a Slovenska. Ale mohli by spravit niaky real Lunik9 story. "Preco berete tu autobusovu budku ??" "Sak to sme nasli"
mne sa na jednotke najviac videlo, že som ju nevidel... a z dvojkou to vidím podobne... jednoducho nemám náladu sledovať prepadák, ktorý kôli režisérovej šetrnosti točí v prahe a za hercov obsadzuje slovákou a navyše bez hanby vykráda slovenské kapely...
ako to uz s "dvojkami" byva tak IMO aj Hostel 2 bude dost na pcu.
ale jednotka bola fajn... az na "tovaren na sny" je, aj ked trosku s nadsadenim, viac-menej pravda...
ja nevim ale podla mna dvojka je nacisto zbytocna...aj tak to bude furt to iste..aj jednotka nestala moc za vela...nic tam nebolo take nechutne maximalne ked mu vrtal usta a on "to" potom vyplul...