este sa ta spytam...nevies ktory skorej zobrat ci nokia 6151 alebo se k610i stoja rovnako a toto ze kukni na mobilmaniu ale akoze pre mna su narovnako ktory lepsi?
da sa, ale musis si tam hodit daku pamat. podla webu orange tam nie je ziadna karta, ale pravdepodobne bude 64MB. len sa obavam, ze tam nic nenapchas ...
akurat som dnes pozeral na orange plagatikoch a maju tam tu K610 v cervenom. takze pravdepodobne maju v ponuke len tu farebnu variaciu, to ale nemusi kazdemu vyhovovat. treba zistit pred objednanim.
Moze byt, inak je v Orangi k dispozicii v oboch farebnych prevedeniach (strieborna, cervena). Aspon podla posledneho vyhlasenia, potesi, ked si clovek moze vybrat.
Aj ja rozmyslam nad tymto mobilom.. lenze taka vec ze v baleni nieje Stereo Handsfree.. teda ziadne.. a ak ces dobre handsfree napr ako ma w300i alebo w810i .. tak take stoji 1500sk...
ja som prave tiez zacal na k610i uvazovat a to handsfree ma stve takze sa chcem opytat,ze ci tam nebude pasovat to co mam na k700i? neviete niekto ci je tam rovnaky konektor?
No to neviem.. ja mam teraz k700i a pasovalo to kamaratowi na w800i ... takze asi by malo!!! aj ja nad tymto mobilom uvazujem.. ale chcem podarovat svoju k700vku bratrancovi aj z HF.. takze budem musiet kupit novee.. to stoji okolo 800sk.. ale to z walkmanov je lebsie, lenze 1500 vyhodit za sluchatka..??!!??
akoze nie len sluchadlaa......ale aj pamatovka....a to tak taka 256mb....akoze...okolo 1000skk...plus handsfree...2500 a to uz mame cenu telefonu na pausal...ale aj tak sa vyplati nie??????
Maki napísal:ja som prave tiez zacal na k610i uvazovat a to handsfree ma stve takze sa chcem opytat,ze ci tam nebude pasovat to co mam na k700i? neviete niekto ci je tam rovnaky konektor?
konektor dobre nepasuje v Ornge Ponúkajú obe farby aj z pamäťovou kartou 64mb v t-mobile ee taq ze jednoznacne Orange a Sony Ericsson je lepsi nez SE W810i infrak nevyuzivas no teda malo kto...... a ked mas podporu 3G taq ten net je neporovnatelný ku saq hru 230kb mi stiahne za 2,5s a nekecam ta to bywam v LM tak aký signál 3G lebo využívate wallkmen ci ako sa to pise pi***ina riadna ked tak saq si kupis handsfree a v k610i ide prehravac aj na pozadí a mne baterka vydrzí hrat 2 smeny v robote nonstop a to este aj telefonujem takze kazý druhý den nabíjam ale to je ok xe a komunikácia medzi PC je fakt perfektná inak mám v nom kartu 1G M2 od Sony a v pohode fachá ka ze jednoznacne SE K610i
no k610i ma fastport a k700i ee => ze tam to HF nejde - uz som kupil aj k610i aj handsfree.. mobil je to dobry, len tych 64mb ma stve - budem musiet posetrit a kupit 512-1024mb
Maki napísal:no k610i ma fastport a k700i ee => ze tam to HF nejde - uz som kupil aj k610i aj handsfree.. mobil je to dobry, len tych 64mb ma stve - budem musiet posetrit a kupit 512-1024mb
k610i infraport nema je to dobrý tel. a maximalne podporuje pamäť do 1G
a nestoj vela
mal som k600i,kamarat ma k610i a ja mamteraz w810i, ak mam povedat pravdu prostredie menu je skoro na vlas rovnake akurat je kvalitnejsi a krajsi design telefonu,a ten zvuk s walkam sluchatkamy to je nadhera