cawte mam graqfiku ati radeon 9600se a pri hrani hier mam v obraze modre kococky ale nie vsade, su napr. na oblohe alebo vo vode. to iste robi aj v media playeri ked pozeram film ale napr. vo winampe to neurobi nikdy. neviete co to moze byt alebo je nejaky program na otestovanie?
jn tak si nejake kodeky nainstaluj.. a aky mas monitor? nieje chyba v monitore ? aj to sa stava..ja mam presne taku istu grafiku ako ty no ziadne problemy...a to robi pri kazdej hre? lebo v hre sa daju nastavit detaili a ked ich mas na najhorsích tak to moze byt preto....nefim
shanoy napísal:jn tak si nejake kodeky nainstaluj.. a aky mas monitor? nieje chyba v monitore ? aj to sa stava..ja mam presne taku istu grafiku ako ty no ziadne problemy...a to robi pri kazdej hre? lebo v hre sa daju nastavit detaili a ked ich mas na najhorsích tak to moze byt preto....nefim
ja som uz skusal viac monitorov a aj na tych to bolo a mam Hp pavilion g70. Ked nastavim detaily v ati controle na max. tak mi hra zamrzne. a teraz ich mam tak vyvazene. a aky kodek je good lebo ja mam all codek pack.
artefakty, codeky s tym nemaju nic... bud mas silno pretaktovanu kartu, alebo ti odchadza... skus ceknut frekvenciu pameti a jadra ci suhlasi s tym co mas na krabici
dan154 napísal:kamosovi sa stalo nieco podobne a povedali mu na to ze ma dosranu niektoru z pameti na grafike
jj, presne to iste som mal ja a v pohode reklamácia, uz mi má prisť konečne nová karta čo som nechel tu staru vyreklamovať...
Monako: pokiaľ máš zaruku, chod a reklamuj to