Flarion - T-Mobile

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
radogr
Amateur
Amateur

Flarion - T-Mobile

Príspevok od používateľa radogr »

Pani ak chcete mobilny a rychly internet zabudnite aspon teraz na Orange - Tmobile ma ryhly internet, ja ho pouzivam uz asi dva tyzdne a fakty: rychlost pripojenia:
Rýchlosť Vášho pripojenia do internetu je 1.3 Mbps,
Maximálna rýchlosť sťahovania súborov je 166.93 kB/s.
Súbor s veľkosťou 1 MB stiahnete z internetu približne za 6.13 sekúnd.

Nio tento udaj je jeden z tych pomalsich ide to stahovat aj 220kB/s takze ak mobilny net tak RYCHLY od Tmobilu a ak chcete este rychlejsi pri inom baliku od Tmobilu sa da rychlost vysplhat az naq 500kB/s......
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Flarion - T-Mobile

Príspevok od používateľa jjj »

radogr napísal:Pani ak chcete mobilny a rychly internet zabudnite aspon teraz na Orange - Tmobile ma ryhly internet, ja ho pouzivam uz asi dva tyzdne a fakty: rychlost pripojenia:
Rýchlosť Vášho pripojenia do internetu je 1.3 Mbps,
Maximálna rýchlosť sťahovania súborov je 166.93 kB/s.
Súbor s veľkosťou 1 MB stiahnete z internetu približne za 6.13 sekúnd.

Nio tento udaj je jeden z tych pomalsich ide to stahovat aj 220kB/s takze ak mobilny net tak RYCHLY od Tmobilu a ak chcete este rychlejsi pri inom baliku od Tmobilu sa da rychlost vysplhat az naq 500kB/s......
a co z toho ked si datovo obmedzeny a nemas volne vikendy ? :roll:
nejdeoto
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nejdeoto »

hm. len sa do toho hrnte, zachvilu tu bude ozaj velka rychlost pri tejto technologi, aspon 100 ludi v mete a ste f prdeli aj s rychlostou
radogr
Amateur
Amateur

no

Myslim si ale ze rychlost je pri akomkolvek type pripojenia zavisla od poctu ludi ktori tuto sluzbu vyuzivaju takze potom najlepsie podla teba je posielat si listy namiesto emailov?? tie pridu vzdy priblizne za rovnaky cas to je pravda.... :D :D :D
radogr
Amateur
Amateur

a k tomu obmedzeniu:

no ak si z tych ludi co stravia vacsinu casu doma pri PC tak to potom je jasne ze 20GB je ubohost na mesiac ale pre tych co chodia aj do prace a takisto aj doma nieco robia a chodia s priatelmi von tak si myslim ze je to dost
:?:
Blue_L
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Blue_L »

Nechcem kazit radost Flarionakom ale uz som svoju skusenost pisal tu http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=445638#445638 v poslednych 4 dnoch sa deju take zvlastne veci, ze si ich neviem vysvetlit. Je normalne, ze mam (mal som) skoro stale full signal a zrazu vsetko klesne na polovicu a transmit kvalita na 0!! a zrazu po hodine trapenia to ako ked niekto zapne vypinac vsetko nabehlo a hned bola rychlost 1620KBit este pred tym asi minutu do zadu to bolo 202KBit takze urcite by mal t-mob o tom nieco vediet - ale nevieeee :x Otazne je ako dlho im taketo hlupe vypadky trvaju o tej hodine viem len ja mozno to neslo dlhsie aj pred tym.
radogr
Amateur
Amateur

Blue_L napísal:Nechcem kazit radost Flarionakom ale uz som svoju skusenost pisal tu http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=445638#445638 v poslednych 4 dnoch sa deju take zvlastne veci, ze si ich neviem vysvetlit. Je normalne, ze mam (mal som) skoro stale full signal a zrazu vsetko klesne na polovicu a transmit kvalita na 0!! a zrazu po hodine trapenia to ako ked niekto zapne vypinac vsetko nabehlo a hned bola rychlost 1620KBit este pred tym asi minutu do zadu to bolo 202KBit takze urcite by mal t-mob o tom nieco vediet - ale nevieeee :x Otazne je ako dlho im taketo hlupe vypadky trvaju o tej hodine viem len ja mozno to neslo dlhsie aj pred tym.
No je zname ze akykolvek signal ci uz telefonny alebo televizny ktory sa siri vzduchom je zavisly z casti aj od klimatickych podmienok.... Pokial viem v poslednej dome sa pocasie dost zmenilo, co sa tyka k tomu signalu, to zavisi podla mna hlavne od miesta pripojenia , kludne sa mohlo nieco poje/***bkat na vysielaci tak to blblo..ja som si hned prvy den ako som si kupil aj flarion, kupil externu antenu za 400sk a nemam problem mam lepsi signal ako clovek co ma barak hned pri vysielaci flarionu- ja som od neho vzdusnou ciarou 7km...takze myslim si ze tych 400sk za kvalitu je uplne zanedbatelna ciastka, a rychlost mam stale vybornu.... Myslim si ze s kazdym pripojenim ci uz mobilnym alebo cez pevnu siet budu vzdy problemy a ak ich niekto nexe tak nech si da zaviest do bytu optiku a s nou hadam problemy nebudu.....
Napísať odpoveď