Aky download manager?
-
nejakymarko
Addict
Aky download manager?
Aky by ste mi doporusil, ak chcem jednoducho stahovat najma z rapidshape.com ?
Cital som tu ze internet download manager, ale ten bol na ho*no. PLS poradte
Najlepsi by bol taky ze by som tam za swbou nahadzal linky (tie ake su napr. na lamky.net ) a ten program by sam zvolil FREE potom dal ten kod a stahovalo by to! Existuje wobec nieco take?
Cital som tu ze internet download manager, ale ten bol na ho*no. PLS poradte
Najlepsi by bol taky ze by som tam za swbou nahadzal linky (tie ake su napr. na lamky.net ) a ten program by sam zvolil FREE potom dal ten kod a stahovalo by to! Existuje wobec nieco take?
-
nejakymarko
Addict
Ak máš premium, tak minimálne FlashGet je v pohode.. len musíš urobiť jedno nastavenie na premium konte priamo na stránke rapidu a jedno nastavenie vo FlashGete.. potom Ti už automaticky samo sťahuje.wiktor01 napísal:zda sa mi,ze na rapidshare nefunguje ani jeden,ale ak mas premium, tak skus RAP GET
-
nejakymarko
Addict
-
nejakymarko
Addict
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Skús sa poučiť >TU<.Skolacik napísal:hacik je v tom ze ja o torrentoch nemam ani sajnu
Rapidshare oficiálne podporuje download managera iba v prípade Premium konta.. na sťahovanie bez Premium konta asi nič nie je.. (a ak náhodou je, tak sa o tom skôr dočítaš na www.lamky.net)Skolacik napísal:ale ja nemam premium! taq sa to neda nejako?