Nie som žiadny fanatik do Queenu, ale stále si ho s radosťou vypočujem.. keď prepínam programy na TV a natrafím na hudobný kanál, kde práve ide ich videoklip, vždy si ho vypočujem až do konca. Queen je skutočnou kráľovnou medzi hudobnými skupinami.
hmm, takze Freddie je uz 15 rokov po smrti? no tak smola no, to bolo teda tesne po tom ako naspievali Show must go on? asi vedel,ze si uz dlho nepozije inak Queen mam rad vdaka mame ktora ich zboznovala, mali super hudbu ktora sa stale dobre pocuva..
Ten Paul Rogers to je taky trapny spevak jak takeho mohli zobrat na koncernu snuru.
Kamarat bol na ich koncert v USA a vrajze polovicu pesniciek musel spievat Roger Taylor(bubenik).
A tiez uz asi 9 rokov uz nie je v skupine basak John Deacon bo povedal ze bez Freddieho uz nie sme skupina.
Ja si myslim ze zrobil hlupost.Mal pri nich ostat nasli by si ineho spevaka a zrobili by novy album.NEVIEM PRECO UZ NEPRACUJU NA ALBUMOCH ALE MIESTO TOHO BEHAJU OKOLO SVETA PO KONCERTOCH S DAJAKYM TRAPOSOM PAULOM RODGERSOM?!
Queen ma naucil pocuvat otec, takze ano, sice nie som aktivny fanusik ale rad si ich vypocujem. Pred 2 rokmi som krvopotne sosol celu kompletnu diskografiu spolu aj s koncertami a videoklipmi, tak mi to zaone cele jedno DVD. Neda sa povedat, ze sa mi pacia absolutne vsetky songy, ale drviva vacsina ano a ked sa to spusti do pozadia, nerusi to ani nepoburuje...takze pohoda...
Queen bola, je a bude jedan z najlepsich kapiel ake som kedy pocul. Perfektny spevak, este lepsi gitarista, basak a bubenik. A ich tvorba je perfektna (ako vzdy) .
no co dodat... queen 4ever... jedinecny spevak, jedinecna muzika... dobre pocuvanie- hlavne klasiky ako>don't stop me now,
show must go on,
we will rock you....a i.
queen som zacal pocuvat iba nedavno, ale skutocne sa daju pocuvat vzdy. a Freddieho je skoda, a skoda je aj to, ze bol viete co, ved inac by nezomrel tak skoro
juro145 napísal:queen som zacal pocuvat iba nedavno, ale skutocne sa daju pocuvat vzdy. a Freddieho je skoda, a skoda je aj to, ze bol viete co, ved inac by nezomrel tak skoro
mozno keby nebol gay tak by nebol az taky dobry, hiv chytil v new yorku, kam chodil na orgie kde sa naraz trtkali stovky ludi. skoda ho, ale jeho hudba je nesmrtelna