Z jednu babu sa zdravime uz dlhsu dobu a tak na seba pozerame viete ako myslim
Mam sa jej ozvat?
Mam sa jej ozvat?
caute potrebujem prosim od vas radu...
.Ale je mi to troska take trpane ju oslovit len tak na ulici a jej telefone cislo mam myslite ze to je v phode jej napisa sms a dohodnut sa snou cy bi isla somno von a tak.?Thx za radu
-
r4wMUnt34q
Star
Re: Mam sa jej ozvat?
Baciiik napísal:caute potrebujem prosim od vas radu...
Z jednu babu sa zdravime uz dlhsu dobu a tak na seba pozerame viete ako myslim.Ale je mi to troska take trpane ju oslovit len tak na ulici a jej telefone cislo mam myslite ze to je v phode jej napisa sms a dohodnut sa snou cy bi isla somno von a tak.?Thx za radu
vies preco mi je trpane oslovit lebo skoro vzdy ja ju stretnem je ale z dvomi kamoskmIr4wMUnt34q napísal:Neviem ako na seba pozerate.. Preco ti je to trapne oslovit ju ? Preco by to nemalo byt v pohode jej napisat sms ? Je snad dcera Usama bin Ladina ? (<- Prepac) Nemas mat podla mna preco taketo otazky voci sam sebe a voci nam.. Ver si a napis jej, coho sa bojis ? K tomu sa odvazis skor ako k osloveniu na ulici.. Potom by sa patrilo aj pokecat na ulici, ked si budete rozumiet a tak. Mam trochu negativnu naladu.. Neviem preco
No prave som chcel zalozit podobnu temu alebo napisat do temy "ako zbalit babu" ale ked sa to tu rozobera tak to napisem tu,...
som natom popdbne s tymi pohladmi to mam take iste ako tu kolega predomou ale ked ja tu babu na ulici vidim tak je s kamaratkami a ja byvam od nej cca 40Km chodim do skoly tam kde byva ona a mam aj jej cislo takze som jej pisal aj sms (bolo v nej ze ako sa ma atd) ale ani neodpisala a tak sa chcem opytat ci som napisal nieco zle alebo mi poradte co by molo zabrat co napisat pls....ak sa to niekomu zda smiesne tak prosiem ale myslim ze vsetci boli raz mlady a mali take "problemy"
som natom popdbne s tymi pohladmi to mam take iste ako tu kolega predomou ale ked ja tu babu na ulici vidim tak je s kamaratkami a ja byvam od nej cca 40Km chodim do skoly tam kde byva ona a mam aj jej cislo takze som jej pisal aj sms (bolo v nej ze ako sa ma atd) ale ani neodpisala a tak sa chcem opytat ci som napisal nieco zle alebo mi poradte co by molo zabrat co napisat pls....ak sa to niekomu zda smiesne tak prosiem ale myslim ze vsetci boli raz mlady a mali take "problemy"
-
r4wMUnt34q
Star
A bojis sa, ze ta vysmeju ? Alebo co ? Tak sa s nimi daj normalne do reci, ze caute baby, ako sa mate a tak.. Co ste dnes robili.. Ako bolo skole sa neradim pytat ak nie su biflosky, lebo v tom pripade bolo zleBaciiik napísal:vies preco mi je trpane oslovit lebo skoro vzdy ja ju stretnem je ale z dvomi kamoskmI
Ja sa ospravedlnujem za moju reakciu typu "Ako niekto moze mat take debilne problemy", ale mam vadnu naladu, no co, stava saodpor14 napísal:No prave som chcel zalozit podobnu temu alebo napisat do temy "ako zbalit babu" ale ked sa to tu rozobera tak to napisem tu,...
r4wMUnt34q napísal:Ver si a napis jej, coho sa bojis ?
Ja som tu asi vzduchBaciiik napísal:tak dam na teba skusim vecer poslat sms.ale teraz ma napadlo co tam napisem.ze hmm ahoj ako sa mas to je troska divne a tak ja to uz nejak zmaknem neco vymislim dikes
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dobre ti poradím, zavolaj je, nepíš sms, budeš vizerať ako pako. Zavolaj jej povedz kto si a proste ju pozvi niekam... normálne choď rovno k veciBaciiik napísal:tak dam na teba skusim vecer poslat sms.ale teraz ma napadlo co tam napisem.ze hmm ahoj ako sa mas to je troska divne a tak ja to uz nejak zmaknem neco vymislim dikes
to poh cislo nebude problem.to mamani nevim od kohojackb napísal:ale ak nemas to jej cislo od nej tak do toho radsej nechod... ja mam na jednu kocku cislo od kamosa, ale vraja nema rada ked jej cislo koluje bez jej vedomia po ludoch, tak na toto radsej pozor aby si nezavaril sebe a popripade cloveku od koho mas cislo
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
to je to, preto chcem aby si jej zavolal a budeš hneď vedieť na čom si a nebudeš trpnuť pri mobile, nehovoriac o tom, že budeš v dosť neprijemnej situáci ak jej napíšeš ona sa ti neozve a pak sa stretnete... ak by si sa jej potom neprihovoril, tak by si vizeral ako zbabelec, musel by si sa... a tym padom by bola sms k ničomu, prihovoriť sa jej môžeš tak či tak... takže jej zavolaj. Bideš hneď vedieť na čom si... sms sú pre zbabelcou, buď hrdý chlap s hrdím vystupovaním... a sebavedomím, akožč vieš čo chceš a ideš si za tým... to sa holkám páči, to mi ver...Baciiik napísal:teraz ma napadla taka haluz co ked nebude mat kredit a neodpsiemy lol uz sa nadtym moc varim
jj aj to uz ma napadlo mal som haluz ze jej napisem ze cawes peter donesem ti to dvd a potom jej napisem zachvilku ze jej sorac pomylil som sa... ale ked nato neodpise uz budem nadobro v p i c . aj ja si myslim ze kebyze chces odpisat aj keby ze nema kred tak si ho najdepinco napísal:alebo ak nic nevymyslis zahraj sa na blbeho, ze sa ti v mobile "nahodou" objavilo jej cislo a chces zistit kto to je.