raz som mala fgrajera , s kotrym sm eboli super kamosi aj pred tym co sme sa dali dokopy a on chcel byt kamarat so mnou aj ked sme sa rozisli, ale po chvili to uz proste neslo..teraz sa ledva pozdravime -je to smutne ked sa dvaja dokonale poznaj a ked sa stretnu takk sa tvaria, ze sa nikdy v zivote nevideliMystiQ napísal:Neviem, ci takato tema tu uz je a ked hej, tak to asi len nieco konkretnejsie ... no ale ja by som sa chcel spytat, ako to je s vasimi byvalymi laskami. Ako ich beriete. Zostali ste len kamosmi alebo aj nieco viac. Co citite, ked ich vidite s niekym inym alebo naopak, ako sa citite, ked vas ony/oni uvidia s vasimi?
Byvale lasky
Re: Byvale lasky
-
qwerty-xyz
no, byvaly je fajn chalan, len ma trosku komplikovanu povahu...len sa vela nestretavame..v kontakte sme relativne casto...ale videla som ho naposledy tak vyse mesiac dozadu...a vobec neviem, ako to vidi on..a bojim sa, aby som tym viac nepokazila, ked sa budem snazit o nieco viac....qwerty-xyz napísal:no podla toho ako to urobis.......![]()
a podla toho aky tvoj byvaly...je.....
-
lukasione
Expert
- Kontaktovať používateľa:
tak vztah s byvalimi..no tak zdravim sa s nou a s jednou nie,ostatne nevidavam,a aaliyah ked toho chlapca dobre poznas a si snim chodila tak mu na ociach musis vidiet ci na ta pozera pohladom zamilovanym,alebo chladnym...a ked pozdravy a da oci hned bokom tak sa asi hambi a neviem ani on presne co k tebe teraz citi,ja som za to aby si to skusila,nemas co stratit,len budes vediet na com si,popripade sa zamilujete do seba a....to uz nam napises ty 
-
r4wMUnt34q
Star
no vies, co sme sa stretli pred mesiacom, bolo vsetko uplne fajn...som si vtedy aj myslela, ze by sme sa mohli dat zas dokopy...lenze potom to uz bolo len o tom, ze som sa ja snazila....volala som ho von a nie raz....ale nemal cas alebo nechcel...postupne som uplne zmenila nazor na to vsetko a si myslim, ze nema zmysel mu nieco hovorit, lebo odpoved si viem dat aj sama...on to podla mna vie, ze ho stale chcem, vzhladom na to, ako som sa k nemu v poslednom case spravala...a z jeho strany nevysiel ziadny signal....lukasione napísal:tak vztah s byvalimi..no tak zdravim sa s nou a s jednou nie,ostatne nevidavam,a aaliyah ked toho chlapca dobre poznas a si snim chodila tak mu na ociach musis vidiet ci na ta pozera pohladom zamilovanym,alebo chladnym...a ked pozdravy a da oci hned bokom tak sa asi hambi a neviem ani on presne co k tebe teraz citi,ja som za to aby si to skusila,nemas co stratit,len budes vediet na com si,popripade sa zamilujete do seba a....to uz nam napises ty
-
jAssin
Light Expert
Vacsina dobre,len jedna inak velmi zle!!Ta posledna!
Ale zle to bolo s najdlhsym vztahom.Chodili sme spolu dva roky,a nakonec mi povedala ze konec,tyzdem pred mojimy narodkami.Povedal by som fasa,konec sveta,ale bolo to inak.Konecne som sa citil volny!!Dva roky,z toho rok zriarlivostnych scen,sledovania co kde a s kym robim!!(Niezeby som sa nesnazil s nou rozist!To nie len nemozem odolat zenskemu placu
)!Hadok na kazdom kroku.Uz som sa netesil ked pojdem ku nej!Uz som hned vedel za co dostanem z*eba
Meskam,co som zas robil,dopocula som sa o tebe..a bla...Tak konec narodky som si uzil ako dlho pred tym.A o mesiac vola ci sa nezastavim v bare,ze co ako sa mam?Co robim a tak.Hovorim si fajn preco nie.Pridem a skoci okolo krku!!Bolo z nej citit trochen vino,aha..(Robila v kvalitnom bare,tak bolo velmi dobre)Tak som si dal jedno aj ja.Skoncili sme v naruci jazyk na jazyku
.Tyzden presiel zas ci sa nezastavim a nedonesem Citrus?Ze po praci.Tak sme skoncily v posteli.Zas!!
Potom zacali volania,kde som nezastavim sa a tak.Uz som sa citil ako na zaciatku vztahu
Uz som tie navstevi zacal obmedzovat,a bolo este horsie.Odisiel som od nej ze si musim nieco vybavit.Za ten vecer 36 neprijatych hovorov, 5 sms!Na druhy den som za nou zasiel a vybavil ale to je na dlho,uz aj tak vela pisem 
lebo ma zacala oje*avat....proste ked som sa s nou chcel stretnut tak sa vyhovarala ze ma stale nejaku pracu atd...proste stale si nieco nasla tak ale chvilku som tomu chapal ale po dvoch tyznoch ma to omrzelo a nechal som ju...MystiQ napísal:no ved to ... a preco si ju vlastne nechal?
a pritom ked mne povedala ze nema cas tak bola vonku s kamaratmi a kamaratkami...
-
last_knight
Light Professional
Re: Byvale lasky
no zaujimava temaMystiQ napísal:Neviem, ci takato tema tu uz je a ked hej, tak to asi len nieco konkretnejsie ... no ale ja by som sa chcel spytat, ako to je s vasimi byvalymi laskami. Ako ich beriete. Zostali ste len kamosmi alebo aj nieco viac. Co citite, ked ich vidite s niekym inym alebo naopak, ako sa citite, ked vas ony/oni uvidia s vasimi?
ja som so vsetkymi dobry kamarat, aj ked uz k nim necitim nic ine ako priatelstvo, az na jednu. z nej som na makko vzdy ked ju vidim, alebo sa o nej hovori, proste stale ma to drzi a asi este veeeelmi dlho aj bude
-
krupica_dnb
Medium Professional
neviem prečo ale sa mi zdá že takto sa začína rozpadať každý vzťah, že keď voláš a stále sa vyhovára na ničo prečo sa nemôže stretnúť...odpor14 napísal:lebo ma zacala oje*avat....proste ked som sa s nou chcel stretnut tak sa vyhovarala ze ma stale nejaku pracu atd...proste stale si nieco nasla tak ale chvilku som tomu chapal ale po dvoch tyznoch ma to omrzelo a nechal som ju...
a pritom ked mne povedala ze nema cas tak bola vonku s kamaratmi a kamaratkami...
Ale njhoršie je to teraz- proste začali sme spolu na nejakej párty keď sme boli rozbitý- asi to mal byť pôvodne len sex, no nejako sa to natiahlo... potom o dva týždne mi povedala že koniec, že sa so mnou nudí strašne a že chce byť kamarátka somnou.... Taxom sa to snažil prežiť, a ona začína riešiť s jedným z mojich naj kamarátov- tak teraz som fpitzi z toho- mám rád aj ju (no, som zamilovaný stále) a aj ten kamarát je super- a ja im to aj prajem, veď sa xebe hodia, ale včera som sa rozbil a keď som ich len videl ako sa rozprávajú spokojne taxom myslel že niekoho okolo seba umlátim.....
Proste niekedy je ťažké sa vyrovnať s bývalou láskou, veď raz príde tá skutočná....