Tangá
tak nieco take predavaju na www.admiral.sk
jedna znama stadial nakupuje a vyzera to fajn
jedna znama stadial nakupuje a vyzera to fajn
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Mne je to jedno ake spodne pradlo ma,hlavne ide o to pozadie ci ma sexy zadocek
Ale ked ma nejake obtiahnute nohavice,napriklad biele a tam pod nimi cierny tangac,tak je to dost rajcovne

Tak toto vabi velmi,ale pochybujem ze taketo pozy by niekto len tak na ulici davalmailer napísal: //kinjeril: Obrazok vymazany, reklama na forum. Precitaj si pravidla.
co poviete na toto?
Chalani prečo by odbacal od témy iba ukázal že sa mu viac páči kus taký ako kus tanga.
r3sp3ct: Veľmi pekne to sa aj mne páči 1.) pekný zadok 2.) pekne nohavičky... no dal by som si povedať.
K téme: Aj mne sa hrozne páčia tanga ako tu už bolo písane rifle + tanga (vynikajúca kombinácia). No ale páčia sa my aj určite druhy nohavičiek, biť príklad to čo tu dal r3sp3ct .
A naostro proti tomu tiež nič nemám (pekná sukňa a pod tým nič)... pekný pohľad.
r3sp3ct: Veľmi pekne to sa aj mne páči 1.) pekný zadok 2.) pekne nohavičky... no dal by som si povedať.
K téme: Aj mne sa hrozne páčia tanga ako tu už bolo písane rifle + tanga (vynikajúca kombinácia). No ale páčia sa my aj určite druhy nohavičiek, biť príklad to čo tu dal r3sp3ct .
A naostro proti tomu tiež nič nemám (pekná sukňa a pod tým nič)... pekný pohľad.
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
r4wMUnt34q
Star