Akú školu naštevujete, alebo...
-
DarthVader
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
pheonixxx napísal: co sa ti na nej nepaci je to dobra skola!!!
ale malo bab!
co sa mi nepaci ???? myslis vazne tuto otazku ... hmm dobre stavam keazde rano ako curak o 6.00 a chodim domov o 4 bo byvam vo zvolene ... nenaucia ta tam ani chu*a ..bo vacsina profesorov su tam zakomplexovany curaci co vedia iba 5 davat ale bo sa vykecavat z uplnych chu**** potom ti povedia aby si si to nastudoval sam ... a uz aj ked sa to naucis tak ti bu*erant plesaty povie ze si "lajdak" a da ti motivacnu 4
kazdy si tam myslize ten jeho predmet je najdolezitejsi a musis ho vediet na spamet + kazdy den mam 7 hodin cize mam volneho casu na rozdavanie
a o praxy ani nehovorim .. pride majster do dielne ..boha chlapi zuby somsi zabudol ..pride o 2 hodiny ozraty ako tela oznamkuje ti vyrobok a ide prec!!!!!
o tom ze nas je v triede 32 chlapov ani nehovorim ...
ta skola bol najvacsi omyl mojho zivota!!!!
ja neviem v kolkom rocniku si ... asi prvak ked si este tak optimista...
jedine co je na tej skole dobre su sietove technologie ,obrazova technika a slovencinarka
tak kamo u mna je to podobnesandstorm napísal:
co sa mi nepaci ???? myslis vazne tuto otazku ... hmm dobre stavam keazde rano ako curak o 6.00 a chodim domov o 4 bo byvam vo zvolene ... nenaucia ta tam ani chu*a ..bo vacsina profesorov su tam zakomplexovany curaci co vedia iba 5 davat ale bo sa vykecavat z uplnych chu**** potom ti povedia aby si si to nastudoval sam ... a uz aj ked sa to naucis tak ti bu*erant plesaty povie ze si "lajdak" a da ti motivacnu 4
kazdy si tam myslize ten jeho predmet je najdolezitejsi a musis ho vediet na spamet + kazdy den mam 7 hodin cize mam volneho casu na rozdavanie
a o praxy ani nehovorim .. pride majster do dielne ..boha chlapi zuby somsi zabudol ..pride o 2 hodiny ozraty ako tela oznamkuje ti vyrobok a ide prec!!!!!
o tom ze nas je v triede 32 chlapov ani nehovorim ...
ta skola bol najvacsi omyl mojho zivota!!!!
ja neviem v kolkom rocniku si ... asi prvak ked si este tak optimista...
jedine co je na tej skole dobre su sietove technologie ,obrazova technika a slovencinarka
tiez vstavam o siestej aby som sa dodrbal z BB do ZV, domov xodim o tretej co neni az take zle, ale kua presne to ze kazdy profesor si mysli ze jeho predmet je najdolezitejsi
a prax?
uplne to iste, povie ze si po nieco ide a o dve hodiny pride a razi z neho slivka
no koniec a este ked si spomeniem na nove maturity tak to mozem rovno zabalit