Presne takMystiQ napísal:To je jedno, spravneho chlapa( chlapca) potesi vsetko od svojej milovanej... ale musis mu to darovat vo vhodenj chvili a hlavne niejak .... no proste to by si mala vediet
Čo MU kúpiť
-
r4wMUnt34q
Star
No s naramkami a priveskami pozor, lebo nie kazdy chalan sa tomu tesi.. Nepoznam toho tvojho, ale.. Bol tu taky pripad s jednym striebornym nahrdelnikovym srdieckom, co ten chalan nenosil a dotycna si myslela, ze ju uz nelubi.. Tak vyberaj starostlivo, ved ho hadam poznasBarbora napísal:ja tiez rozmyslam co kupit mojmu milacikovi,ale asi mu kupim nejaky naramok..alebo privesok...alebo plysaka
-
r4wMUnt34q
Star
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja už teraz kupujem len kvalitné čokolády, bonboniery apod.... to sa zožerie a je pokoj, napr. keď niečo dostanete od niekoho komu na vás záleží a nepáči sa vám to a vy by ste to nosili len kvôli tomu nech je spokojný.... to nie...
stačí zásť do darčekovej predjne a tam sú rôzne sladkosti, pochutiny, tie malé fľaštičky a tak...
stačí zásť do darčekovej predjne a tam sú rôzne sladkosti, pochutiny, tie malé fľaštičky a tak...
-
Exxon
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Co MU kupit? odpovedala si si sama 
Lifetime platinum membership na MU
Mozno viac oceni One year premiun account na RS
ja som dostal na narodeniny satenove trenky s Houmrom a pivom. naozaj, Homer, Duff a trenky nemozu sklamat...
//shark GTX: to ma len napadlo, ked som videl nazov temy, jasne ze som to nemyslel vazne, len som to nechcel preplanit smajlami zas...
ja som dostal na narodeniny satenove trenky s Houmrom a pivom. naozaj, Homer, Duff a trenky nemozu sklamat...
//shark GTX: to ma len napadlo, ked som videl nazov temy, jasne ze som to nemyslel vazne, len som to nechcel preplanit smajlami zas...
ÁNO
1. Plyšáčik, malý a zlatý. (nie gýčový, ani veľký, niečo decentné) Toto je ale skôr jednorazový darček. Nie každému to musí vyhovovať. Mne napr. áno, aj keby som ich mal 100.
2. Spoločná fotka v rámiku.
3. Malá náladová lampička do izby.
4. Kalendár so spoločnými fotkami.
5. Sprchový gél, Dezodorant, voda po holení, proste kozmetika.
6. Obľúbená sladkosť. Napr. ja veľmi rád dostanem gumové medvedíky
7. Tričko z nejakým funny nápisom, alebo boxerky, trenky, buď s funny nápisom, alebo aj normálne, ale nech sú fakt sexy
8. Áno súhlasim aj s tými accountami na MU alebo RS, Na mesiac to vyjde 280 sk, na rok už 2200.
9. Nejaké CD s obľúbenými pesničkami.
10. Potešia aj hocijaké maličkosti, ako funny pohľadnica, prívesok na kľúče. atď.
11. Hlavne to potom závisí od neho, proste veci, ktoré má rád, niečo z jeho koníčkov atď.
12. Pekný hrnček alebo pohár poteší.
13. Pekná fotka, alebo obrázok na stenu.
14. Pero pre šťastie.. proste hocičo..
Záleží to od toho aký je, od dĺžky vzťahu, od príležitosti.
Ale ja osobne preferujem funny veci, hand-made veci, veci, ktoré môžem mať v izbe na očiach, alebo ich nosiť pri sebe/na sebe. Proste viac osobné darčeky ako praktické.

1. Plyšáčik, malý a zlatý. (nie gýčový, ani veľký, niečo decentné) Toto je ale skôr jednorazový darček. Nie každému to musí vyhovovať. Mne napr. áno, aj keby som ich mal 100.
2. Spoločná fotka v rámiku.
3. Malá náladová lampička do izby.
4. Kalendár so spoločnými fotkami.
5. Sprchový gél, Dezodorant, voda po holení, proste kozmetika.
6. Obľúbená sladkosť. Napr. ja veľmi rád dostanem gumové medvedíky
7. Tričko z nejakým funny nápisom, alebo boxerky, trenky, buď s funny nápisom, alebo aj normálne, ale nech sú fakt sexy
8. Áno súhlasim aj s tými accountami na MU alebo RS, Na mesiac to vyjde 280 sk, na rok už 2200.
9. Nejaké CD s obľúbenými pesničkami.
10. Potešia aj hocijaké maličkosti, ako funny pohľadnica, prívesok na kľúče. atď.
11. Hlavne to potom závisí od neho, proste veci, ktoré má rád, niečo z jeho koníčkov atď.
12. Pekný hrnček alebo pohár poteší.
13. Pekná fotka, alebo obrázok na stenu.
14. Pero pre šťastie.. proste hocičo..
Záleží to od toho aký je, od dĺžky vzťahu, od príležitosti.
Ale ja osobne preferujem funny veci, hand-made veci, veci, ktoré môžem mať v izbe na očiach, alebo ich nosiť pri sebe/na sebe. Proste viac osobné darčeky ako praktické.