Caro Amsterdamu

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

napriklad by to slo tuna
pravdaze ak tvoj tato nepojde nahodou lodou po plazi.. :P
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

obsah som musel deletnut kvoli obrazkom, sry
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

joj ale mi tam nechceme travit dovolenku na plazi. Prespime v stanoch, aby sme usetrili na ubytko, okupeme sa a naspet do amsterdamu...
mailer
Star
Star

m3thod-man napísal:joj ale mi tam nechceme travit dovolenku na plazi. Prespime v stanoch, aby sme usetrili na ubytko, okupeme sa a naspet do amsterdamu...
:wink: dost tam fuci od mora a casto zaprsi a rano hmla...
Stenky
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stenky »

nedaleko od amstru je dobry hostel
hladaj "flying pig hostel" maju jeden aj na plazi pri nordzee
nebol som tam ale lepsie ako stany
dakomu aj hostel vyhovuje :)
inac ked das do googla "camp+amsterdam" najde ti par kempov aj priamo na plazi v amstri....
my sme nasli jeden priamo jednou elektrickou a chviku pesi
len si nezabudni vsetko vopred rezervovat lebo skoncite s dlhymi nosmi :)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

zlate spomienky na Amsterdam... vymenny pobyt s Holandanmi... ked sme vecer nastupovali do autobusu, vsetci boli v "povznesenej" nalade a to nikto z nas priamo nenavstivil coffeeshopy - stacilo prechadzat popri nich...nuch nuch... :smt033 uzasne mesto na kratky vyletik, ale pre mna absolutne nevhodne na nieco dlhsie :)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Stoporko napísal:zlate spomienky na Amsterdam... vymenny pobyt s Holandanmi... ked sme vecer nastupovali do autobusu, vsetci boli v "povznesenej" nalade a to nikto z nas priamo nenavstivil coffeeshopy - stacilo prechadzat popri nich...nuch nuch... :smt033 uzasne mesto na kratky vyletik, ale pre mna absolutne nevhodne na nieco dlhsie :)
hej hej, miestna aroma patri neodmyslitelne k tomu... tam je "high" aj ten, kto sa cigaretky ani nedotkol... :)
Ikarus
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ikarus »

Keby som prisiel do Amsterdamu tak ako prve smerujem do Rijskmusea no a potom vsetky ostatne galerie holandskych majstrov.. No a vecer co ine ako Amsterdamske zabavne bary
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ikarus napísal:Keby som prisiel do Amsterdamu tak ako prve smerujem do Rijskmusea no a potom vsetky ostatne galerie holandskych majstrov.. No a vecer co ine ako Amsterdamske zabavne bary
hej, hej, muzea su uuuuuuplne super! naozaj odporucam! rijksmuseum je uzasne, aj ten rembrandt.....
mailer
Star
Star

by som si presiel amsterdam popri pristavoch popozeral chemicke tankery,...
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Caro Amsterdamu

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Rad by som ozivil tento stary thread, na Velku noc ideme do AMS... Nejake up-to-date tipy a triky? :)
čabajka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa čabajka »

Bola som asi pred 4 rokmi a mňa najviac fascinovala bicyklová kultúra. Všade, kam oko dozrelo, biky. Systém : použiješ, odložíš, použije iný. Nemá to chybu. Cyklisti majú všade prednosť, sú ostatnými šoférmi veľmi vysoko rešpektovaní a za celý ten čas som nebola svedkom jedinej ich spoločnej kolízie. No a potom je úžasná nekonečná sieť kanálov a lodí na nich, párty, ktoré tu mladí poriadajú úplne verejne, s revom, hlasnou hudbou a peknými babamni :)
Ďalej múzeum sexu - nemalo chybu, skvelý zážitok.
A coffe shopy a iné pamlsky ... na každom kroku a popri tom úplne normálne verejne zhulení jedinci.
Zarazila ma večerná ulička lásky - kastovaná podľa krásy kočeniek ponúkajúcich služby - v centre najkrajšie, na okrajoch škaredšie poprípade vyslúželkyne. E ešte niečo . že väčšina výkladov, kde ponúkali služby bola vykachličkovaná. Vzbudzovalo to vo mne nechuť a nevôľu, pripomínalo mi to bitúnky - použiješ, semeno spláchneš so šlaufom a .. ďalší prosím :) Chlapi, ktorí použili majú u mňa neskonalý obdiv, že to v takýchto podmienkach zvládli .. ale ono zasa s lysohlávkami jde všechno snáž :)
A ešte posledný dojem : perfektne nastajlovaní " tranďáci " vo výkladoch ale normálne že tak, že som vôbec neveda rozoznam pohlavie o aké by mohlo ísť :)
Ach jo, tam sa ešte raz určite vrátim a nielen kvôli tulipánom ..
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

určite rijksmuseum rembrandt múzeum, ale tie už som spomínala a potom tiež aj múzeum marihuany. dobré na nákup originálnych suvenírov
Napísať odpoveď