Ako daleko...
Ako daleko...
Moze sa baba nabuchat aj ked jej to nedam priliz daleko asi ako daleko to musi byt aby som ju napustil? 
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako daleko...
Hlavne by si si mal uvedomit, ze "Prevencia je nadovsetko", takze by som sa na tvojom mieste do tychto veci nepustala len tak bez nejakej formy antikoncepcie.Abek1988 napísal:Moze sa baba nabuchat aj ked jej to nedam priliz daleko asi ako daleko to musi byt aby som ju napustil?
Ale ked uz chces teda poradit, tak si davaj pozor, aby sa semeno nedostalo do nej. Vtedy mas este aku taku istotu, ze pri tych vasich hratkach neotehotnie. Tolko moja mala rada. Asi ti v tychto veciach viac budu vediet poradit chlapi...
Ale aj tak mi neda ti este raz nepripomenut, ze s kondomom je to predsalen trochu bezstarostnejsie a viac si to uzijete, ked sa nemusite tolko strachovat.
-
skurud-hay
Expert
Presnejšie to je 5.23 cm a hlbšie nie.Frikso napísal:Kua co si neandertalec? Sak si chod kupit durexy alebo nech babenka bere tabletky alebo sa daj podviazat alebo netrtkaj. Co cakas, ze ti tu niekto napise, ze 5cm mozes, hlbsie nie??
K téme: určite neriskuj nestojí to za tie nervy či v tom je alebo nie, ten kondom je v celku dobré a ľahko zaobstarateľné riešenie.
Celkom sa podarilmailer napísal:a bude ho mat velky 15cm a nakresli si nanho stupnicu a ked bude na stupnicy 10cm tak ho vytiahne von a zasa po 15 a zasa po 10
![]()
(pokus o vtip)
Frikso napísal:Kua co si neandertalec? Sak si chod kupit durexy alebo nech babenka bere tabletky alebo sa daj podviazat alebo netrtkaj. Co cakas, ze ti tu niekto napise, ze 5cm mozes, hlbsie nie??
Poviem ti asi takto... povodne sa myslelo ze spermie v posve dokazu prezit len niekolko minut ale po vyskume zistili ze mozu prezit aj 3 dni. Kedze pocas dni ked je vysoka pravdepodobnost otehotnenia je hlien v posve a krcku maternice tekutejsi je moznost ze niektore spermie su schopne dostat sa za dane obdobie k vajicku. Istotne si si uz na sebe vsimol ako daleko "to" dostreknes , kedze dlzka posvy je cca 10cm sam uznas ze zaoberat sa tym ako hlboko ho mas mat zasunuty pri ejakulacii nema zmysel . Ja osobne by som to neriskoval a pouzil by som kondom alebo ak to dokazes odhadnut vypusti to mimo posvy.
P.S.
Inak pozor uz aj takzvana kvapka rozkose -priehladna tekutina ktora ti vyteka z udu pri drazdeni pocas milostnych hier moze obsahovat spermie takze sa mozes dockat potomka aj ked si nebudes vedomy toho ze si to tam priatelke pustil....
P.S.
Inak pozor uz aj takzvana kvapka rozkose -priehladna tekutina ktora ti vyteka z udu pri drazdeni pocas milostnych hier moze obsahovat spermie takze sa mozes dockat potomka aj ked si nebudes vedomy toho ze si to tam priatelke pustil....
-
erytrocyt
VIP
COLO- napísal si to výborne, všetko je OK, až na to že kvapka rozkoše nie že môže obsahovať spermie, ale ona ich určite obsahuje.
K téme- Asi nemáš skúsenosti čo sa týka pohlavného života, čo ? Takže si dávaj pozor, a bez ochrany ejakulát do priaťeľky nepúšťaj. Radšej na bruško, alebo do kondómu. Poprípade ak to má rada, tak do pusy. Ale dnu určite nie.
K téme- Asi nemáš skúsenosti čo sa týka pohlavného života, čo ? Takže si dávaj pozor, a bez ochrany ejakulát do priaťeľky nepúšťaj. Radšej na bruško, alebo do kondómu. Poprípade ak to má rada, tak do pusy. Ale dnu určite nie.
Moj kamos mal trocha prst od ejkaulatu a chytil babe ruku. Ta si potom strcila prst dovnutra a o 2 mesiace bola na interrupcii.Abek1988 napísal:Moze sa baba nabuchat aj ked jej to nedam priliz daleko asi ako daleko to musi byt aby som ju napustil?
Prevencia, kamarat. Prevencia
-
skurud-hay
Expert
No pekný blud, asi si nepočul že spermie stretnutie zo vzduchom zabíja? Takže pochybujem.Rafmartin napísal:Moj kamos mal trocha prst od ejkaulatu a chytil babe ruku. Ta si potom strcila prst dovnutra a o 2 mesiace bola na interrupcii.
-
Holubar
Darca
asi si myslel s vodou, vsak?skurud-hay napísal:No pekný blud, asi si nepočul že spermie stretnutie zo vzduchom zabíja? Takže pochybujem.
urcite je to mozne, sanca, ze sa nieco take stane je asi taka ako ked dnes vecer o 12 padne na mna meteorit.Rafmartin napísal:Moj kamos mal trocha prst od ejkaulatu a chytil babe ruku. Ta si potom strcila prst dovnutra a o 2 mesiace bola na interrupcii.
-
krupica_dnb
Medium Professional
Pokiaľ viem taxpermie nezabije hneď ani voda, ani vzduch.... môžu dokonca tie mrchy prašivé prežiť aj pár minútHolubar napísal:asi si myslel s vodou, vsak?
-
Holubar
Darca
no veru, akurat citam, ked je vhodna teplota, mozu az par hodinkrupica_dnb napísal:Pokiaľ viem taxpermie nezabije hneď ani voda, ani vzduch.... môžu dokonca tie mrchy prašivé prežiť aj pár minút
-
r4wMUnt34q
Star
Vo vagine vydrzia spermie aj 2 dni.. Co sa tyka teploty, ta ovplivnuje ich pohyblivost, mozno aj vek, ale o tom zatial nic neviem...Holubar napísal:no veru, akurat citam, ked je vhodna teplota, mozu az par hodin