Mobil

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

vždy keď si niečo idem pozrieť v telefóne (robím to ale veeeeľmi zriedkavo) si poviem, že nech tam nájdem hocičo taxom to vidieť nemal a že si to mám nechať len pre seba a nič s tým nerobiť ani to nikde nepoužiť. ale fakt už to nerobím, a to najmä partnerovi...
wlado_v
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wlado_v »

ShepDog napísal:mne to osobne nevadi ked mi frajerka zobere mob a cita si smsky nemam sa za co hambit :) ale ked ja jej kuknem do mobilu tak tam ma veci len odo mna, hej pisu jej aj ostatny smsky ale mne je jedno co tam je hlavne ze ma moc lubka a ce byt somnou :o)
je rozdiel frajerka a cudzia osoba...urcite by mi to vadilo!!!
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

Chlapec ak to vie tak sisi to pekne posral :twisted: bo je to skoro akoby si ju kontroloval a to dost bab nema rada :wink:
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skerka »

no tak mna to stve a velmi!moj frajer to robi stale a nielen mne...ale uz som si zvykla tak mi to necadi!ale ked sa lasuje v kamoskinom mobile mam chut strielat! :)
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

skerka napísal:no tak mna to stve a velmi!moj frajer to robi stale a nielen mne...ale uz som si zvykla tak mi to necadi!ale ked sa lasuje v kamoskinom mobile mam chut strielat! :)
V kamoskinom ? Preboha.. Tak to uz na moj vkus prekracuje hranicu.. Robi to moc casto ?

Inac registrujem trosku priliv bab na tomto fore, to sa mi paci :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Hrabať sa niekomu v v telefóne považujem za vrchol neslušnosti a hrubé narušenie súkromia bez ohladu na to či je to kamarát, či frajerka! A to,že s nejakou holkou chodím,že ju milujem jej nedáva právo hrabať sa v mojom súkromý, dnes to bude telefón, zajtra maily a dopisy,nie? No houby!!!
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

mne je to vlastne jedno... mam vypnutu schranku odoslanych takze to mam na parku...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

tak aby si niekto prezeral moje súkromie, čísla, správy a poznámky sa mi zdá dosť drzé.... a robieva to aj moja spolužiačka.....
STOP! :!:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

qwerty-xyz napísal:ja na mobile ked dostanem neaky do ruky...tak pozeram takisto po funkciach a nastaveniach...neake sms ma netrapia........a okrem toho nemozem z dievcat ktore dostanu mobil ako N91 alebo 6280 a ked sa spytam ze ci dana holka vie ze tam ma symbian tak na mna pozera ako keby neviem co bolo.......a potom mi odveti NAJDEBILNEJSIU HLASKU-"ja to pouzivam len na telefonovanie a sms-ky" :cry:
no presne si ma doplnil, este poviem ze ak sa dakto bavi s mojim telefonom tak mi to nevadi, pokial z neho napr. neposiela sms alebo telefonuje bez toho aby som otom vedel, prezriet cisla, smsky, subory alebo sa hrat alebo len tak v nom bludit moze bez problemov mne to nevadi.

btw: telefon co mozno nerad davam do ruky teenegerkam lebo hrozne skrabu po kryte a klavesnici svojimi pazurami :lol:
Te-wei napísal:Hrabať sa niekomu v v telefóne považujem za vrchol neslušnosti a hrubé narušenie súkromia bez ohladu na to či je to kamarát, či frajerka! A to,že s nejakou holkou chodím,že ju milujem jej nedáva právo hrabať sa v mojom súkromý, dnes to bude telefón, zajtra maily a dopisy,nie? No houby!!!
Vies povedal by som ze to je utajovanie a pokial kamos ktoreho poznas napr. 10 rokov ti cita spravy alebo pozera v telefone daco tak sa nic nedeje, v opacnom pripade si tajnostkar a so slusnostou to uz nema nic spolocne.
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skerka »

r4wMUnt34q napísal:V kamoskinom ? Preboha.. Tak to uz na moj vkus prekracuje hranicu.. Robi to moc casto ?

Inac registrujem trosku priliv bab na tomto fore, to sa mi paci :)
hej v kamoskinom...no robi to skoro vzdy ked ma kamoska mobil niekde pri sebe a nevsima si co sa snim deje
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Sheep napísal:Vies povedal by som ze to je utajovanie a pokial kamos ktoreho poznas napr. 10 rokov ti cita spravy alebo pozera v telefone daco tak sa nic nedeje, v opacnom pripade si tajnostkar a so slusnostou to uz nema nic spolocne.
Utajovanie? Si robíš srandu,nie? A čo je utajovanie? Že niekomu nechcem ukázať/povedať niečo čo sa ho ani netýka?
A deje! pretože je to moje súkromie, či už sms, mail, alebo dopis a druhá vec je tá, že ten čo mi to píše, to píše mne a nie mojim kamarátom, či frajerkám. Ja by som si teda nedovolil hrabať sa v telefone svojim kamarátom a ani frajerke a teda si neželám, aby to robili oni mne!
A tajnostkár som tiež neni, len si chránim svoje súkromie.
moni
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moni »

ja ti poviem takto ja ked je to moj frajer nevadi mi to nech si cita co chce ale kebyze nejaky iba kamarat predsa mam tam osobne veci a to sa nepatri
Gabcsu
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabcsu »

Mne by sa nepáčilo keby sa mi niekto hrabal v mobile keď mi ten dotyčný verí tak nemá prečo.Ja by som sa určite priateľovi v mobile nehrabala ved je to jeho sukromie.
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Nebudem sa nikdy hrabat v mobile mojej lasky. Na co? Ja jej absolutne verim. Nikomu neverim viacej ako jej. Takze tam nieje co riesit. :)
stella8
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stella8 »

ak mi niekto dá strážiť telefón, ani ma nenapadne sa v ňom hrabať... je to narušenie sukromia...iné je ked sa spýtam a ta dotyčna osoba s tym suhlasi.. ja nemam problem s tym ked dobrym kamošom dam mobil a predo mnou si pozeraju čo v ňom mam...ale to fakt len dobrym kamošom..
P.S.: chalani, ja viem čo je security code :lol:
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
stella8
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stella8 »

hm, ja mam ten isty problem ze kamoši na naštvu že ich mam uloženych pod normalnym menom. nevidim na tom nič zlé..je to moja vec koho si ako uložím
nesquik_7
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nesquik_7 »

určite nie.. ked ti da niekdo daco postrazit v tomto pripade mobil tak ti asi doveruje.. a ne ze ty si budes este pozerat sms.. mna by to osobne strasne nahnevalo... a ked je nasrata tak sa jej necudujem . :!:
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

ja to zasadne NEROBIM!
a keď to niekto spravi mne tak ma naserie. neviem čo koho do toho ako mam ľudi uloženych v mobile a kto mi čo piše. je to moj bordel
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Nerobím to, a keď mi dá niekto postrážiť mobil, tak mu ho postrážim...ale keď to je nejaká pekná kamarátka tak ma celkom láka si pozrieť obsah..tým myslím fotky atd :wink:
Napísať odpoveď