Bojite sa smrti?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

smrti sa nebojim ale skor umierania ja by som najradsej zomrel rychlo a nie pomaly... ebo je to podla mna bolestnejsie pomaly ako hned a naraz rychlo...zivot yb som polzil tak akurat za ludi ktory vime ze si to zasluzia
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

ja sa smrti nebojim. Len ako napisal dead_warriror bojim sa pomaleho umierania. Ale samotnej smrti sa nebojim. Viem že keď zomriem pôjdem do neba... :smt037
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Smrti sa nebojím. 8) A keby už na mňa mala ísť, tak by som o život bojoval až do úplného konca. Môj život si príliš cením na to, aby som oň prišiel. Taktiež by som sa nedokázal za nikoho položiť život, to je zlá stránka mojej osobnosti, ale zas ospravedlnením by bolo niečo takéto:
O život blízkeho budem bojovať dovtedy až kým ho úplne nezachránim, v opačnom prípade sám tomto súboji scípnem, ale nie "samozničením", ale až mňa niekto iný zničí.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

sami machri machri , jasne ze sa bojim ... niesom akcny hrdina
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: Bojite sa smrti?

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

trion napísal:Tem o smrti tu uz bolo asi dost. :) Polozili by ste zivot ze niekoho druheho, ako to je v USA filmoch, alebo by ste sa bali? Bojite sa smrti, alebo sa jej budete bat? Ak mate zo smrti strach, tak by ste ho prekonali? :never:
Za niekoho z rodiny by som zivot urcite polozil, teda ked dojde na lamanie chleba :D, tak minimalne za bratov, rodicov, sesternice, tety, ujov a dobrych kamaratov.. Tak snazil by som sa pomoct vsemozne kazdemu, ale.. Dedkovia a babky maju svoje odzite a ostatnych si az tak nevazim, ale isto by som sa straaasne snazil.. Smrti sa nebojim.. Zomriet je to jedine, co NAOZAJ musim.. Okrem toho mam viac-menej slobodnu volu, takze pohoda ;).. A mohla by to byt rychla smrt, nech netrpim, ked uz tak.. Ale zomrel by som radsej az potom, ako pomozem vela ludom vyriesit ich problemy a pridem na nieco, co posunie psychologiu aspon o malicky krocik dopredu.. Tot moj sen (okrem super manzelky a zdravych deti) :).. A este nechcem zomriet ako panic :D, ale ked zomriem, tak mi to bude aj tak 4,5 :)
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

niekedy mam naladu, ze by som chcela zomriet..zabudnut an vsetko zle..a vtedy sa smrti nebojim..ale vo chvilach ked som stastna..s niekym koho milujem si uvedomujem ze zomriet nechcem!!
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

nebojim sa smrti.
skor sa bojim toho, co bude potom, ked tu nebudem a ostane tu kopec ludi, ktorym budem chybat.....
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

no smrti sa ani nebojim ale chcel by som vediet co je potom ako sa vas krvny obech zastavy prestanete dycaht.........co potom ??? :roll:
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

schw33k napísal:sami machri machri , jasne ze sa bojim ... niesom akcny hrdina
moja reč :cry: nechcem na ňu ani myslieť ... je to prvá vec v mojom rebričku kt. sa NAJVIAC BOJIM :cry:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Vobec nad smrtou neuvazujem, zijem pritomnost. Verim vsak ze smrtou sa nas pozemsky zivot konci a zacina iny (ten vecny).
D-Wanderer
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D-Wanderer »

Bezproblemov a akehokolvek premyslania by som polozil zivot za kohokolvek koho mam naozaj rad... to bude asi tym ze si ho moc nevazim(ten zivot), ale to je moj pristup :new05:
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

Nebojim sa smrti!!! A nemam ani problem polozit za niekoho zivot. Urcite by som ho nedal za nejakeho dementa ktoreho ani nepoznam ale od kategorie "Dobry kamarat" vyssie asi za hoci koho. A pud sebazachovi asi u mna nefunguje tak ako u hocikoho ineho...mam otestovane ;) Dovod je asi mala sebaucta :P
body25
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa body25 »

ci by som polozil zivot za niekoho?? Tak urcite by som polozil zivot za svoju rodinu a za ludi ktory pre mna strasne vela znamenaju a myslim si ze oni by to pre mna tiez urobili... Ale to sa lahko pise uricte by som to rad spravil ale niekedy rozhoduju stotinky a male zavahanie moze rozhodovat.
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

ja nie, ked to pride, tak to pride, a nic s tym nespravim :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Smrti sa bojím, ale ešte viac sa bojím umierania. Ten čo tu napísal, že smrti sa nebojí...Heh, jasné.... :aasmile2:
micpu napísal:Nebojim sa smrti!!! A nemam ani problem polozit za niekoho zivot. Urcite by som ho nedal za nejakeho dementa ktoreho ani nepoznam ale od kategorie "Dobry kamarat" vyssie asi za hoci koho. A pud sebazachovi asi u mna nefunguje tak ako u hocikoho ineho...mam otestovane ;) Dovod je asi mala sebaucta :P
Také silné reči ja mám rád... Ak by si došiel do situácie, kde by ti šlo o život, nepozeral by si sa či je to kamarát... Kamarát, nekamarát, ale kvôli niekomu skapať...
Hrdinské reči, jasné, ak si slovenský Segal...Ok.Ale vedz, aj ten sa smrti bojí... Tak ako každý.
micpu
Medium Star
Medium Star

eritrocit napísal:Smrti sa bojím, ale ešte viac sa bojím umierania. Ten čo tu napísal, že smrti sa nebojí...Heh, jasné.... :aasmile2:
Také silné reči ja mám rád... Ak by si došiel do situácie, kde by ti šlo o život, nepozeral by si sa či je to kamarát... Kamarát, nekamarát, ale kvôli niekomu skapať...
Hrdinské reči, jasné, ak si slovenský Segal...Ok.Ale vedz, aj ten sa smrti bojí... Tak ako každý.
uz som bol...nieje to moc stastna kapitola mojho zivota aj ked rozhodne som sa nieco dolezite priucil...neslo sice o kamarata ale islo o moj zivot takze viem o com hovorim
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Šlo ti o život. A chceš povedať že si sa smrti nebál?
micpu
Medium Star
Medium Star

Zalezi na tom co sa v tejto teme mysli ako strach...pokial hocijaky strach tak samozrejme ze jo ale pokym taky strach ze sa cely trasies a branis sa pred tym zubamy nechtami tak som strach nemal...mam kopec inych veci ktorych sa boljim viac ako smrti...napr. Zostat cely zivot sam (nedokazal by som zit ako stary mladenec radsej zomriet :cry: )
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Smrti sa nebojim pretoze neviem kedy pride, samozrejme skratove situacie som uz parkrat zazil. :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... hej hej smrti sa bojim .. jednako smrti blizkej osoby, ako smrti svojej ... je jasne ze zo svojej smrti pravdepodobne nebudem mat taky hrozny pocit ako zo smrti niekoho blizkeho, ale bojim sa toho, ze mam ( resp. stale budujem ) nejake plany do buducnosti a tieto ostanu nenaplnene, takisto sa nesplnia ziadny sny a podobne veci, alebo nebodaj ze nestihnem zanechat potomstvo ( alebo tu necham niekoho sameho ) ... par krat som zazil velmi nebezpecne situacie ( tazko povedat ci to bolo uz na hranici ked som ssa musel obavat o svoj zivot, lebo to si casto ani neuvedomite ) ... a odvtedy sa snazim vazit si zivot a som odhodlany zivot si branit a chranit .. ale bojim sa ze zacinam byt natolko zbabely ( alebo egiosticky ) ze by som asi za velmi malo ludi polozil vlastny zivot ... :cry:
Napísať odpoveď