Rano zapnem, pozrem co nove. Potom len vypnem monitor a obcas ku nemu pridem pozriet co nove/kto novy. Ked idem do skoly len obcas necham zapnuty (fakt velmi malo) a cez noc tiez len niekedy (nakolko teraz blbne t-com rychlost tak sa to neoplati).
ja som nenechaval zapnuty PC. Zapol, spravil co som mal, trochu posurfoval a vypol. Len tento tyzdem som zapisal svoj osobny rekord a to 75h + nejake min. samozrejme, ze monitor som vypinal. Dovod taky, ze som si povedal, ze ho trosku pretestujem.
Casto sa mi stava, ze mi PC bezi aj dva-tri dni v kuse. Je celkom tichy, takze sa aj vyspim. Ale na noc si radsej pootvorim okno, bo nerad bych sa rano zobudil stredne prepeceny - medium.
no mne notebook bezi skoro stale ... a hlavne v noci ... vypynam ho len ked niekde idem prec... alebo ho prenasam .... ) a stolovy tiez skoro nonstop ...
hojko napísal:Hej, elektriny tak 400 Sk mesacne, co je pomerne zanedbatelna ciastka ked ho mas tych 8 hodin cez noc zapnuty. Nedas si 4 piva mesacne a mozes mat zapnuty pc.
pivo za 100 sk ? nechcel by som
btw v poslednom čase 10 hodin denne mama zapnutý comp
pc zapnute nonstop cele tyzdne, obcasny restart... utlmene vetraky aby nerusil hlukom... dovodov je niekolko, predovsetkym neplatim za elektrinu, mam nahodenu p2p eMule, DC++ atd., trvalo spusteny vyladeny klient BOINC pre SSE2 projektu rosetta.
iba ked dam nieco stahovat, tak to necham cez noc. inac ho vypinam.. aj ked ho prakticky skoro nepocut, lepsie sa vyspim ked je vypnuty .. inac cez den bezi od rana do noci...
Ja nemam nonstop, ja ked dotaham, a toho uz v poslednej dobe neni vela, tak vypnem pekne krasne. Kedysi ked som nieco cel "surne" tahat tak som bol schopny mat aj cely tyzden zapnuty comp.
marek63 napísal:hmm asi to tu je nekde riešene ale asi kolko mi to zožere elektriky?? myslim že či nebudu nejake velke učty ked bude bežať f kuse zdroj mam 350W