el71
-
refr0
Star
- Kontaktovať používateľa:
el71
Zdravim.. ma mtaky problem ze mam el71 kupovanu z orangu ale mam tam t-mobil kartu.. noa problem je v tom ze ako mam ikony tak tam mam ze orange world a menu orange ako to zmenim ? lebo sa ja mam t-mobile kartu a pise mi to tam tak..
Re: el71
je to software od Orange, sam doma to nezmenis - neviem ako je to v servisoch...refr0 napísal:Zdravim.. ma mtaky problem ze mam el71 kupovanu z orangu ale mam tam t-mobil kartu.. noa problem je v tom ze ako mam ikony tak tam mam ze orange world a menu orange ako to zmenim ? lebo sa ja mam t-mobile kartu a pise mi to tam tak..
z pomaranca na konkurenciu? z kaluze do blata, jedine ze by si tam hodil original FW > ziadne operatorove customizacie, zamozrejme zmenou FW ti pada zaruka, avsak keby si pred pripadnou reklamaciou zmenil FW na povodny na nic by sa neprislom4jor napísal:možno by ti pomohlo prepáliť software na "t-mobilacky"...ale padá záruka (myslím) tak si to dobre rozmysli
-
mathev
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: el71
no v podstate to v autorizovanom servise nesmu robit lebo orange aj eurotel ti tie telefony predali s ich softom.. maximalne ti upgradnu verziu...refr0 napísal:Zdravim.. ma mtaky problem ze mam el71 kupovanu z orangu ale mam tam t-mobil kartu.. noa problem je v tom ze ako mam ikony tak tam mam ze orange world a menu orange ako to zmenim ? lebo sa ja mam t-mobile kartu a pise mi to tam tak..
ale podlamna orange robi strasnu blbost ze si nehava tie softwary tak moc upravovat ta ich bocna lista je samy bug....
tak mohol by si skusit zavolat do servisu ze ci maju k dispozicii retailovy software na tvoj typ so slovenskou jazykovou verziou a pokial ano mohli by ti ho tam na poziadanie nahrat...
ide o jednu vec pri tomto celom orange telefony maju iny variant ako t-mobile a tento variant sa da zmenit len cez ich servisacky Gr tool....
no a pokial ho nezmenis tak si tam nenahras iny software ako je urcene od vyrobcu pre ten ktory typ.... je to take cislo mas tam ze S30880-Axxxxx-a potom A409 alebo tak nejako tak to posledne cislo je variant a podla neho si stiahnes prislusny sw na stranke benq siemensu a nahras si aj doma cez datovy kabel no a ked nahravas iny ako by si mal tak ti to nepojde a hotove... ale tak skusil by som to z origos stranyk stiahnut mozno tam je retail verzia a mal by si pokoj a zaruku urcite nestratis ked si to stiahnes z oficial stranky... a ked ti ten telefon umre na softe ajtak nic nezistia... pichnu na kabel nahraju soft znova a opravene