Battlestar Galactica

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
kenny19
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Battlestar Galactica

Príspevok od používateľa kenny19 »

Vsimol som si ze na tomto fore nieje ziadna tema o TV seriali Battlestar Galactica (dalej len BSG). Dal som hladat ale nic nenaslo... Kedze je moj oblubeny serial, tak som ju zalozil. Len pre informaciu: V sucasnosti bezi 3 seria, ktora momentalne nahradila aj Star Gate SG1, a BSG bola dokonca vyhlasena za najlepsi TV serial sucasnosti podla stranky

Kód: Vybrať všetko

http://www.time.com/time/arts/article/0,8599,1141640,00.html
Neviem ako vy...ci to pozerate, ale mne sa zda ze tento serial ma snad najvyssi rozpocet na specialne efekty, a vobec celu produkciu (co sice nieje pravda...rozpocet je priemerny) ...no jednoducho to vyzera ako nejaky velkofilm, pribeh ide rychlo dopredu (LOST uz ma poriadne nudi) co je tiez velke plus.
Pre ludi co tento skvely serial nepoznaju ...pouzite google tam je toho kopec
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

hehe, to co si vypotil more ze bsg nahradila sg - toto je nezmysel jak traktor v jazere - to su dva samostatne serialy a vztah nie je medzi nimi ziadny, to by sa dalo povedat ze xxxxx nahradil sg kde za xxxxx si mozete doplnit aky serial chcete (napriklad lost, veronica mars atd...)
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Svojho casu som to pozeraval a celkom goood. Na ktorych staniciach to byva a kedy nech si to znovu pozrem??? Inac celkom dobry serial je aj Andromeda (na AXN) ale to je skôr taka parodia na sci-fi :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

artabanes napísal:hehe, to co si vypotil more ze bsg nahradila sg - toto je nezmysel jak traktor v jazere

on to myslel tak,ze SG ma teraz prestavku a namiesto neho na Sci-Fi Channel bezi BSG - a ak to tak nemyslel tak neviem..

k teme: BSG je fajn, ale SG rullz
kenny19
Medium Star
Medium Star

Maki napísal:on to myslel tak,ze SG ma teraz prestavku a namiesto neho na Sci-Fi Channel bezi BSG - a ak to tak nemyslel tak neviem..

no presne toto som myslel...kym pojde BSG nepojde StarGate a SG aj tak konci :( malo ludi to sleduje
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

kenny19 napísal:no presne toto som myslel...kym pojde BSG nepojde StarGate a SG aj tak konci :( malo ludi to sleduje
neboj, neskonci. pol roka si pockame a bude dokoncenie 10 serie. mozno ze sa bude natacat aj 11, ale vysielat sa to uz bude inde a nie na Scifi
kenny19
Medium Star
Medium Star

drakeman napísal:neboj, neskonci. pol roka si pockame a bude dokoncenie 10 serie. mozno ze sa bude natacat aj 11, ale vysielat sa to uz bude inde a nie na Scifi
no co som si ja pozistoval tak az skonci 10 seria SG1 konci ..a nadlho, ale mozno budu pokracovat, dufam ze hej. ale az tak ma to zase netrapi lebo podla mna BSG kvalitou SG davno predbehla. a sice SG Atlantis je super, na to sa tesim viac ako na SG1
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

SG1 konci touto - 10tou seriou.
Stargate Atlantis bude mat aj 4tu, dalsie sa uvidi, ale nadeje tomu nedavam.
Nevadi, su aj ine serialy ktore maju potencial ich nahradit a dalsie isto vzniknu, konkurencia v USA je velka a kazda TV stanica sa snazi.
Maki
Darca
Darca

SG1 by mohlo pokracovat 2 filmami vraj... SGA bude 4. seria,na co sa tesim..

a kua uz si musim zohnat BSG, bo som videl iba uvodny film a asi 2 diely z prvej serie... ale pacilo sa mi to..
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

kenny19 napísal:SG aj tak konci :( malo ludi to sleduje
:lol: ved je to pomaly najsledovaniejsi serial na svete, koncia preto lebo uz asi nemaju o com tocit.
k teme: videl som zatial vsetky casti BSG co vysli a je to jeden s najlepsich serialov. (ale na Angeliku to nema :D ).
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

Videl som uvodny film -celkom dobry, a este dve -tri casti, no nie za sebov ale nejako ma to vobec nezaujalo, ovela vaic sa sutredovali na cilty, medziludske vstahy... ako na to co sa deje okolo nich. Ale inka to nieje zly serial, kebyze ho mam doma tak ho urcite pozrem celi...
kenny19
Medium Star
Medium Star

pre: Sato42
no vies ani mna prva seria nezaujala, ale by si neveril ako sa to rozbehne v druhej
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Takze od noveho roka by mala vyjst nova seria .... už sa tešim .... (neviem v poslednej dobe som po tom nepatral to par mesiacov dozadu som čital niekde na fore ze to ma začat od roka 2008 nova seria )
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

juhuuu :D uz sa tesim. sice to neni take dobre ako SG1 a SGA, ale je to kukatelne :) viac akcie by tam mohlo byt. inak dobry serial
mr.frump
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr.frump »

Oživujem staručkú tému o tomto geniálnom a mojom obľúbenom seriáli. Sleduje niekto štvrtú sériu? Vyšli prvé 3 časti zatiaľ. Čo na to hovoríte?
Maki
Darca
Darca

som na tuto temu aj zabudol... 4. seriu akosi este ee... len minule som dotahal pilot a 3 serie v DVDripe a akurat vcera som to zacal kukat... takze kym sa k 4. serii dostanem tak prejde este dost casu
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

zo 4. serie som videl zatial iba 1. diel :( nejako na to nie je cas. a po tej prestavke som aj pozabudal, co sa tam deje
mr.frump
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

V 4tej sérii teraz vyzerá dobre línia so Cylonmi.
Spoilervyzerá to na občiansku vojnu Spoiler pre istotu nech nikomu neskazím dej.
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kaonashi »

Fajnový seriál...politika, intrigy, paranoia, medziľudské (alebo skôr medziľudsko-strojové?) vzťahy, sem-tam pekná akcia, trocha hlbších myšlienok, ľudstvo na pokraji vyhynutia...tuším tomu nič nechýba :)
mr.frump
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

↑ Moje slová :D
Mimochodom maximálne odporúčam soundtrack k tomuto seriálu, niektoré skladby sú úžasné.
Prelude To War -
Storming New Caprica -
A super cover All Along The Watchtower -
Napísať odpoveď